Dj DJ Ambi-Hanz - Hans Van Mulders

 

 

 

De Trouwfeest Dj DJ Ambi-Hanz - Hans Van Mulders

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Trouwfeest dj, Dj Ambi Hanz - Hans Van Mulders

Dj Ambi Hanz - Hans Van Mulders uit Denderleeuw is een All Round Dj met 15 jaar ervaring als trouwfeest dj. Samen met Tom Cosyns en Jeroen Visser. draait Hans elk weekend de leukste feesten in Vlaanderen.

DJ Ambi-Hanz - Hans Van Mulders Biografie

 

Sedert 1992 af en toe een plaatje opleggen in Jeugdhuis Pingie te Welle. Ondertussen zwaar uit de hand gelopen hobby met als resultaat meer dan 1600 cd's, "Resident DJ" in Feestzaal De Zwaluw te Denderleeuw en De Trouwfeest Dj.

Hans beschikt over een ruim aanbod muziek, zowel disco, foute music, rock, r&b, commercieel, top 50, vlaams ... Ons motto is, U vraagt en wij draaien!

De Trouwfeest - Dj Ambi Hans - Hans Van Mulders boeken

 

 

Voor boeking en info 0495/21 45 83 of info@detrouwfeedstdj.be.

 

 

Reacties

 
Gert Mincke

Onze trouw was op 7/7/2012 en ook bij ons heeft Hans voor een volle dansvloer gezorgd en dit voor de rest van de avond/nacht. Bedankt Hans!

 

 

 

Kim Vanuytsel

Nog eens bedankt voor een fantastische avond! 13/07/2012!

 

 

Deborah Renay
Wij trouwden op 5/5/2012. De hele dag was een succes en het dansfeest was een mega-afsluiter, dankzij deze geweldige DJ!

 

Patrick Saeys.
Graag wil ik je hartelijk bedanken voor de fijne en plezante avond die je ons gegeven hebt, zaterdag den 18de mei op de trouwfeest van Kelly & Sven in feestzaal Caelbergh te Moorsel. Meerdere genodigden hebben mij gezegd dat ik geen betere keuze van Dj had kunnen maken.
Je was GEWELDIG Hans!
Bedankt!!! Patrick Saeys.

 

 

Al de DJj's beschikken over jaren succesvolle ervaring in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, party's, fuiven ...

Tom Cosyns & Jeroen Visser zijn gewezen resident dj's in tal van discotheken in Vlaanderen zoals: The Lord, Tropicana, De Truweel, De Witte Hoeve, Krypton, Sotto's, The Temple ...

Als je kiest voor ervaren en professionele dj's, dan kies je voor De Trouwfeest Dj's!

 

 

 


Web Analytics