dj bredene

dj party bredene

bredene dj

dj discotheek bredene

dj personeelsfeest bredene

dj bedrijfsfeest bredene

 

DJ bredene

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Dj Bredene

Professionele Allround Dj voor elk feest, party of fuif in Bredene en omstreken.

Ben je op zoek naar een dj voor uw feest in Bredene? Een dj die van je feest, party of fuif in Bredene een geslaagde avond kan maken ? Dan zit je goed bij DJ Tom - De Trouwfeest Dj.

Een van de meest geboekte DJ's aan de Belische kust!

 

Bij de organisatie van een feest komt er meer bij kijken dan je denkt. Je moet een geschikte feestzaal of locatie vinden, uitnodigingen maken ... En ook een professionele Dj boeken. De Trouwfeest Dj is een concept van Dj Tom Cosyns, een entertainment specialist met jaren ervaring in het vak. De ideale Dj voor elk feest in Bredene .

Dj Tom Cosyns is een "Stijlvol & Professioneel Dj ". Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak !

feest dj bredene

Je kunt Dj Tom ook boeken voor guestsets op fuiven, party’s, bedrijfsevents, discotheken of privéfeesten. Tom draait dan een DJ set van 60, 120 of 180 minuten. Voor aanvragen en boekingen kun je hier terecht.

Al onze feesten verzorgen we tot in de puntjes, wij werken alleen met tevreden klanten.

Klik hier voor referenties

Je kan ons boeken met of zonder discobar in bredene

Waarom kiezen voor De Trouwfeest Dj in Bredene

 1. Allround DJ met een breede muziek kennis
 2. Wij draaien uw feest, party of fuif aan een vast bedrag
 3. Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
 4. Er zijn nadien geen bijkomende kosten
 5. Wij draaien de muziek die u wenst
 6. 24 jaar ervaring als DJ
 7. Professioneel licht en geluid
 8. De afspraken worden schriftelijk bevestigd
 9. Je kan een playlist op voorhand opmaken
 10. Tom Cosyns is vrij van BTW volgens art. 44, 2, 8

Allround Dj Bredene

DJ Tom is een ervaren entainer van party's, fuiven, feesten en discotheken. Hij was Resident Dj in Tropicana, The Lord, The Temple, Kokorico (Kings en Queens), Sotto's ... Sinds 1988 draait hij ook feesten in Bredene en over de rest van Vlaanderen met of zonder discobar. Door zijn ruime ervaring als dj kan hij van elk feest een top feest maken.

Hij draaide als resident Dj als de Atalantis en Kings en Queens Party's in Discotheek The Temple in Destelbergen de oude Boccaccio

 

Fragmenten van Trouwfuif Koen en Ellen in Bredene

 

dj bredene dj bredene dj bredene dj bredene
       
dj bredene dj bredene dj bredene dj bredene
Meer fragmenten : klik hier - Voor foto's : klik hier

Interesse om Tom Cosyns te boeken voor jou feest in Bredene?

Bel 0495/21 45 83 - mail: info@djtom.be of vraag hier een offerte aan

Voor welk feest kan je ons boeken in Bredene : Trouwfeest - Bedrijfsfeest - Verjaardagsfeest - Bedrijfsevent - Disco Party - Foute Party - 90's Party - 80's Party - After Work Party - Personeelsfeest - Klantenfeest - Jubileum - Discotheek - Dans en Swingfcafe ...
Trefwoorden : Dj Bredene - Dj Bredene prijs - Dj Bredene huwelijk - Dj Bredene trouwfeest - trouw Dj Bredene - goedkope Dj Bredene - Dj huwelijksfeest Bredene - Dj huren Bredene - Trouwfeest Dj Bredene - Dj verjaardagsfeest Bredene - Dj bedrijfsfeest Bredene
 

Sitemap

 

discobar bredene

 

 

Feestlocaties waar we als Dj te gast waren in Bredene

Feestzaal - Taverne Vicognehoeve - Blauwvoetlaan 2 - 8450 Bredene

Dj Tom was reeds te gast in De Vicognehoeve in Bredene. De zaak heeft 2 feestzalen, een grote zaal voor +/- 80 personen en een kleinere zaal voor +/- 40 personen. Het volledige complex kan ook ter beschikking van de klant gesteld worden voor de organisatie van een privéfeest. Tafels worden geplaatst en gedekt in samenspraak zodat een vlotte bediening mogelijk is. Indien u dat wenst kunt u de zaal ook zelf versieren. U kunt ook gebruik maken van het terras dat net naast uw eigen feestzaal ligt. Hier volgen enkele foto's die u een zicht bieden op onze feestzalen.
Kouter 29 - 9000 Gent - 09 265 91 65

Taverne - Restaurant – Tearoom - Feestzaal De Puinhoop

Zaal De Puinhoop is ter beschikking voor allerhande gelegenheden zoals: Huwelijk, Doopfeest, Communiefeest en andere. Er is paats voor groepen tot 60 personen. In de zomer is de tuin ter beschikking voor barbecue of andere gelegenheden. Specialiteit van warme dranken zoals: Irish koffie Sabayon Koffie Germania. Dj Tom draaide reeds enkel kleine feesten in De Puinhoop te Bredene

Meeting en Eventcentrum Staf Versluys

Het meeting- en eventcentum Staf Versluys, dat naar de bekende wereldzeiler werd genoemd, bevindt zich op amper 100 meter van zee, strand en duinen en wordt ongetwijfeld het vlaggenschip voor de organisatie van uw meetings en events aan de kust!! Dankzij hightech faciliteiten, piekfijne organisatie en verzorgde catering komt u professioneel voor de dag. En om even uit te waaien of voor een incentive krijgt u de duinen, het strand en de zee er gratis bij.

Het gloednieuwe meeting- en eventcentrum Staf Versluys in Bredene verwelkomt u in een indrukwekkende architectuur, met warm hout en moderne kleuren. Multifunctionele zalen, high tech faciliteiten, verzorgde catering en volop parkeergelegenheid voor de deur.

De Evenementenzaal heeft een capaciteit van 100 tot 1.500 personen en is uitermate geschikt voor recepties, banketten en feesten. De Evenementenzaal kan samen met het Auditorium worden gebruikt en heeft dan een capaciteit van 200 tot 2.000 personen Voor elke meeting de passende ruimte: het Business Center telt 5 multifunctionele zalen, uitgerust met ultramoderne apparatuur voor presentaties, vergaderingen en opleidingen. De ideale locatie voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, bedrijfsevent ... Ee, aanraden van DJ Tom Bredene


Web Analytics