-Feestzaal Geuzenhof Wetteren

-Feestzaal Geuzenhof Wettere

-Feestzaal Geuzenhof Wettere

-Feestzaal Geuzenhof Wettere

-Feestzaal Geuzenhof Wettere

-Feestzaal Geuzenhof Wettere

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Dj feestzaal Geuzenhof Wetteren

Dj Feestzalen Geuzenhof Massemen (Wetteren)

 

Op zoek naar een feestzaal Wetteren? Kies dan voor Feestzaal Geuzenhof te Wetteren. U kan dan beroep doen op Trouwfeest Dj Tom Cosyns.

Feestzalen Geuzenhof in Massemen (Wetteren) is zeer gekend als zaal voor trouwfeesten, De uitbaters bezitten de kunst om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

In Feestzaal Geuzenhof Wetteren is er geen klank en lichtinstallatie voorzien, trouwers moeten het volledige pakket zowel dj als installatie boeken.

 

Dj Tom Cosyns draait regelmatig trouwfeesten in Geuzenhof Massemen (Wetteren)

 

Voor je trouwfeest in Feestzalen Geuzenhof te Wetteren kan je beroep doen op de professionaliteit van De Trouwfeest Dj Tom Cosyns. Een zeer ervaren Dj gesecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, seminaries, verjaardagsfeesten ...

Voor ieder feest dat georganiseerd wordt in Feestzalen Geuzenhof te wetteren kan men Dj Tom boeken.

 

Beleef de mooiste dag van uw leven bij Geuzenhof Massemen (Wetteren)


U droomde altijd al van een sprookjeshuwelijk in een uniek en feestelijk decor? Dan is Feestzaal Geuzenhof Massemen uw ideale partner voor een magisch en onvergetelijk trouwfeest. Samen met u werken we het ideale concept uit voor een gegarandeerd geslaagde dag.

 

Een huwelijk plannen, vergt heel wat organisatie. Ook voor het feest moeten er allerlei zaken geregeld worden. Gelukkig is Feestzaal Geuzenhof te Wetteren er om een deel van deze organisatie (en stress) van u over te nemen.

Feestzaal Geuzenhof Massemen (Wetteren) dj en locatie

 

Feesten bij Feestzaal Geuzenhof Huwelijksfeesten :

Naast ons gastronomisch restaurant bieden wij ook tal van oplossingen aan grotere gezelschappen voor huwelijksfeesten, communiefeesten, babyborrels, rouwtafels, jubilea en verjaardagen, allerhande bedrijfsfeesten zoals klantendagen, incentives, personeelsfeesten, eindejaarsrecepties, seminaries,...

De grote feestzaal biedt plaats aan max. 160 personen en kan opgesplitst worden. Daarnaast beschikken wij over 2 �huiskamers� met open haard voor max. 30 personen.

Elke zaal heeft een gescheiden ingang, een priv� terras voor uw recepties bij mooi weer en een ruime priv�-parking voor U en uw gasten. Alles wordt verzorgd op gastronomisch niveau.

 

Feesten en seminaries in Geuzenhof

 

Voor seminaries hebben wij tal van technische voorzieningen zoals draadloze microfoon, projector, scherm,...

 

Boek De Trouwfeest Dj voor jou feest in Zalen Geuzenhof te Wetteren

 

Eenieder die een feest organiseerd in feestzaal Geuzenhof te Wetteren kan zelf zijn Dj boeken, de dj kan draaien met de installatie daar aanwezig . Dj Tom Cosyns draait er op regelmatige regelmatg feesten, zie reacties.

Wij zorgen voor een onvergetelijk feest in elke zaal in Geuzenhof te Wetteren, een geschikte trouwfeestlocatie, een professionele discobar volledig met ledverlichting en de muziek van Dj Tom Cosyns maakt jullie feest geslaagd.

Contact

Bent u geinteresseerd in Dj Tom Cosyns als Dj op uw trouwfuif of feest in Geuzenhof te Wetteren ? Neem dan contact met ons op via info@detrouwfeestdj.be, bel 0495/21 45 83 of vul het contactformulier in.

 

Meer info over Feestzaal Geuzenhof en de Dj Klik hier

Info van Dj en zalen in Geuzenhof Klik hier

Foto's Geuzenhof zalen en sfeer Klik hier

Tot zien in Feestzaal Geuzenhof Lambroekstraat 90 9230 Massemen (Wetteren)

Feestzaal Geuzenhof Dj Nieuws

 

Op 16 augustus 2014 draaide Dj Tom " De Trouwfeest Dj3 het dannsfeest van Elien en Joachim in Feestzaal Geuzenhof

Reactie na het feest van Elien en Joachim

 

Dag Tom, Nogmaals bedankt voor de fantastische muziek die je draaide op ons trouwfeest!

De afwisseling tussen de commercile muziek, de slows, de meezingers en de typische trouwmuziek was perfect!

De gasten konden steeds muziek aanvragen en waren vol lof over jou. De dansvloer is geen seconde leeg geweest en het was echt een super feest.

Bedankt om er mee voor te zorgen dat dit de beste dag van ons leven was!

Groetjes, Elien en Joachim

 

We zijn terug te gast in het Geuzenhof op 5 juni 2015, en draaien dan het trouwfeest van Jordy en Jens

 

Feestzaal wetteren - Meer nieuws

Restaurant Geuzenhof

Kom Culinair genieten in Restaurant - Feestzaal Wetteren Geuzenhof te Massemen.

Gelegen middenin de velden, naast het Geuzenkasteel, vindt U deze prachtige hoeve. Oorspronkelijk de aanpalende kasteelhoeve met bijhorende schuren middenin het park, werd het Geuzenhof omgetoverd tot een klassevol restaurant waarbij de oorspronkelijke schuur dienst doet als feestzaal.

Gemakkelijk bereikbaar vlak aan de E40, op 15 minuten van Gent en Aalst. Wij brengen u zowel in het restaurant als in de feestzaal een verfijnde keuken op gastronomisch niveau met een discrete en stijlvolle bediening.

De ideale mix in dit prachtige kader. Het Geuzenhof heeft een ruime priv�-parking voor U en uw genodigden en een prachtig terras waar U kunt genieten bij mooi weer.

Bedrijsfeesten : Een zaal op maat van uw activiteit

 

 


Google+

Web Analytics