dj trouwfeest

 

 

 

 

 

 

De Trouwfeest Dj Jeroen Visser

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Trouwfeest dj,Jeroen Visser

Al van jongs af aan was Jeroen Visser gefascineerd door alles wat met "muziek" te maken had : eerst wou hij als muzikant zelf op het podium staan, maar al vlug ontdekte hij zijn ware passie : Dj'en...

Jeroen Visser is een zeer ervaren allround-Dj : elke opdracht betekent een nieuwe uitdaging : het "zwaardere" werk in discotheken, de "luchtige" aanpak in swingcafes, de "persoonlijke" begeleiding bij private feesten, de "professionele" benadering bij bedrijfsevenementen, de "concentratie" bij studio-opdrachten...

Hij had bewust nooit willen kiezen voor een bepaalde richting, niet uit opportunistische overwegingen, wel omdat het net de afwisseling is, die het voor hem allemaal zo boeiend maakt....

Dj Jeroen Visser Biografie

De "Muziekmicrobe" had Jeroen reeds op jonge leeftijd flink te pakken : Hij was amper 7 jaar jong toen hij de muziekacademie van Ninove binnenstapte.

Hij volgde er de vakken notenleer, trompet, piano en dictie.

In volle pionierstijd had Jeroen zijn eerste mobiele discobar in elkaar geknutseld. In 1981 draaide hij zijn eerste fuiven en feestjes. Vervolgens werd hij uitgenodigd als guest-DJ in discotheken, waarna hij vanaf 1983 voornamelijk koos voor het discotheek- en dancingwerk.

Jeroen Visse was resident-DJ in onder meer Tom Dooley te Zandbergen (1983-1984), Krypton-club te Zottegem (1984), Wijnantshof te Woubrechtegem (1985-1990), Tropicana te Schendelbeke (1991), Cabrio te Meerbeke (1990-1995), en Witte Hoeve te Sint-Lievens-Esse (1996-2006). Vanaf 2006 werd het "werkterrein" verlegd van discotheek naar swing-cafe. Tot vandaag laat hij de boel regelmatig "swingen" in de Elegast te Haaltert en de Kring te Herne.

Daarnaast verzorgde Jeroen gedurende al die tijd op regelmatige basis (private) feesten en fuiven.

Sinds 2010 werkt Jeroen Visser samen met Tom Cosyns onder het concept van De Trouwfeest Dj, met steeds slechts een doel voor ogen : de aanwezigen een overgetelijke fijne nacht bezorgen.

 

De Trouwfeest - Dj Jeroen Visser boeken

 

 

Voor boeking en info 0495/21 45 83 of info@detrouwfeedstdj.be.

 

 

Reacties

 

Tamara,Jan, Anthony en Jeffrey

 

Dag Jeroen, Dankzij jou hebben wij DE FOUTE PARTY van ons leven beleefd! Je muziek was fantastich, van begin tot einde volle dansvloer zegt genoeg. Je bent een geweldige DJ om mee samen te werken, niets is jou teveel gevraagd, echt top! We hebben de hele avond (nacht) niets dan complimentjes over jou gehoord.

Nogmaals van harte bedankt, De foute 4 xxx

 

 

Wendy & David

 

Hey Jeroen, Ons trouwfeest was fantastisch! Zowel jong als oud hebben zich goed kunnen laten gaan op de muziek. Bedankt voor de ambiance en goede muziek. Je bent een echte aanrader!

Groetjes Wendy & Davi

 

Kenny & Ellen

 

Super lentefeestje, mede mogelijk gemaakt dankzij u,

Grtz en tot volgend jaar

 

Evelien en Frederik

 

Hey Jeroen. Onze trouwfuif was werkelijk FANTASTISCH !!! Aan onze muzikale wensen werd perfect tegemoet gekomen en dat verdient een pluim... Dank voor de sublieme muziek, de perfecte mixen en niet te vergeten de aangename babbels voorafgaand aan ons feest.
Groetjes, E&F

 

Johan De Bakker

 

Dag Jeroen, We hebben tot in de vroege uurtjes ... genoten van uw muziek tijdens mijn verjaardagsfeest. Overigens niets dan lof van alle aanwezigen. We kijken alvast uit naar de volgende gelegenheid in april!

Bedankt Johan

 

Xavier Rondas

We hadden vooraf onze keuze doorgegeven en daar werd heel goed rekening mee gehouden. Meer zelfs, de DJ heeft bijna 75% van de gevraagde liedjes gedraaid! Super om nog eens een DJ te vinden die niet speelt wat hij zelf graag hoort maar wel datgene wat de mensen vragen.

Bedankt voor de prachtige avond!

 

Marijn Cobbaert
 
Beide zelf bezig zijnde met muziek, en met de vereisten voor ons trouwfeest erg hoog gelegd, is het niet makkelijk voor een DJ om de verwachtingen te overtreffen. En toch: Jeroen heeft dat voluit gedaan! Vanuit enerzijds een overzicht van onze voorkeurplaten, maar daarnaast een carte blanche, heeft hij er voor iedereen - niet alleen onszelf- een geweldig feest van gemaakt. Jong en oud, er stond steeds meer volk op de dansvloer dan er nog aan de toog of tafel plakte! De muziek klonk erg goed, stond luid genoeg maar toch kon er nog vlot gepraat worden zonder je schor te moeten schreeuwen. Iemand merkte nadien nog op dat ook de keuze van de spots voor een hele mooie, onaardse gloed zorgde die alles, en vooral de foto's, het tintje David Lynch gaven waar we onbewust naar op zoek waren. Kortom: Jeroen is een gepassioneerd professional, een klasse-DJ bij wie je feest compleet in goede handen is!

 

Eddy & Anja
Hey Jeroen,
nogmaals bedankt om er zo n fijn feest van te maken Iedereen heeft zich super goed geamuseerd ... en wij ook we hebben heel veel leuke reacties gehad ..... veel voelden zich weer even jong ...tot de dag erna :-) een paar reacties van facebook: - Mooi en het feestje ook - Tof zulle,aandenken aan een leuke avond en party!! - T was prachtig mooi feest en goede ambiance voor herhaling vatbaar! !!!!! -
Genoten en veel plezier gehad !

 

Annick en Mark Cools-Blavier
Dag Jeroen,
Nogmaals bedankt voor de fantastische muziek op ons trouwfeest van 19 april. Perfecte muziek, aangepast volume en mooie belichting. Dikke merci voor de speciale mix van onze openingsdans!! Er kwamen vele positieve reacties voor jou : een TOP dj. Hopelijk ontmoeten we elkaar nog eens op een volgend feestje.
Vele groeten, Annick en Mark

 

De Maeseeer Martin
Jeroen draaide op het 60 jaar jubileum van mijn ouders, gewoon fantastisch , bedankt Jeroen indien we nog een feestje doen weten we wel wie er moet draaien,
bedankt
 

 

Al de DJj's beschikken over jaren succesvolle ervaring in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, party's, fuiven ...

Tom Cosyns & Jeroen Visser zijn gewezen resident dj's in tal van discotheken in Vlaanderen zoals: The Lord, Tropicana, De Truweel, De Witte Hoeve, Krypton, Sotto's, The Temple ...

Als je kiest voor ervaren en professionele dj's, dan kies je voor De Trouwfeest Dj's!

 

 

 


Web Analytics