De muziekkeuze is een zeer bepalende factor voor het feest!

Een huwelijksfeest is geen feest zonder goede muziek, de jusite muziek op het juiste moment. Als ervaren DJ ben ik op de hoogte van alle soorten muziek. De muziekkeuze wordt altijd op voorhand voor het grootste deel persoonlijk afgesproken.

Allround Muziekkeuze.

Bijna alle trouwfeesten bestaan uit een allround muziek repertoire. Zo is iedereen tevreden.

In ons muziekaanbod zit er b.v. een stukje swing zoals b.v. Barry White, Gilbert Montagne, we hebben b.v een blokje Rock 'N Roll met Elvis of Chubby Checker, een blokje salsa met Elvis Crespo, een blokje 90's met Snap, Haddaway, R&b met Beyonce, Shakira en de nieuwe dansbare top 50 hits, uiteraard zorgen we regelmatig zorgen we voor een adempauze met een leuke slow van o.a. Bryan Adams, Tom Jones ...

De muziekkeuze is een van de grootste factoren voor het slagen van uw feest. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we de muziekkeuze, en krijgen jullie een blad om de nummers op te schrijven die jullie zeker willen horen.

Bookmark and Share

 

 

Trouwfeest Dj muziekkeuze

 

De Trouwfeest DJ beschikt over een zeer breede muziek keuze, elk feest is anders, vandaar is het belangrijk om op voorhand af te spreken welke nummers jullie graag willen horen en welke niet , wat de lievelings platen van de gasten zijn, op welke slows ze het liefst dansen. Als eraren DJ voel ik perfect aan wat het publiek wil horen.

De gasten kunnen uit hun bol gaan op muziek uit de 70's, maar het kan ook de 80's of 90's zijn, vandaar proberen we zoveel mogelijk afwisseling te brengen, op die manier zal iedereen zich amuseren.Wij zijn steeds te vinden voor suggesties, iedereen kan ook een plaat komen aanvragen.

Ik werk onder het motto 'U vraagt wij draaien'. Alle nummers worden in een vlotte mix gebracht door De Trouwfeest DJ, dat gaat van disco, rock, twist, foute muziek, tot de hedendaagse hits. Gedurende de avond zien we meteen welke muziek de gasten willen, waar ze graag op dansen, wat er aanslaat en passen de muziek aan op de sfeer .

Wij draaien zowel een traditioneel trouwfeest, maar ook een trouwfuif of trouwparty kan, niet iedereen is voorstander van schlagers of foute muziek. Ook een modern huwelijksfeest kan bij De Trouwfeest Dj! Sinds begin 1990 is Tom Cosyns ook actief als dj in discotheken en was resident dj in betere clubs van Vlaanderen en danscafé's, hij beschikt dan ook over de beste dansmuziek, groove, eclectro, r&b, retro house ... Iedereen mag bij ons zelf een playlist opstellen van platen die ze graag willen horen op het avondfeest.

Enkele voorbeelden van een trouwfeest playlist Klik hier

Bij ons kan je zelf een playlist opstellen met de nummers die jullie graag willen horen.

Maak hier je keuze uit de beste 1000 Party - Foute nummers

Wij kunnen alle muziek draaien voor elk feest !

 

De Openingsdans en de laatste dans zijn nummers waar een zeer goede herinnering aan verbonden is en deze mogen niet ontbreken.

Tips

 

Maak echt een momentje van de openingsdans en zorg dat alle gasten zich rondom de dansvloer verzamelen, op die manier is iedereen bij het ritueel betrokken en zal het dansfeest snel op gang komen.

Als je er zeker van wilt zijn dat mensen de dansvloer opgaan na de openingsdans, laat de DJ er dan meteen een opzwepend nummer ingooien om de stemming er goed in te krijgen. Sleep desnoods ook vrienden en vriendinnen gewoon de dansvloer op.

Zorg in de feestzaal voor een opstelling die uitnodigt tot dansen. Belangrijk is dat de dansvloer centraal ligt en geintegreerd wordt in het feest. Je kunt dit bijvoorbeeld bereiken door hangtafels rondom de dansvloer te zetten, dit verkleint de afstand tot de dansvloer. Bron trouwen in de regio

Zoekt u een openingsdans voor jullie huwelijk? Bekijk hier enkele suggesties

 

Wist je dit ? Emoties bepalen je muziekkeuze

 

Muziek heeft heel veel te maken met je emoties. Voel je je ellendig dan heb je soms zin om helemaal weg te huilen bij bepaalde nummers en als je verliefd bent draai je hele andere nummers. Daar schijnt een logica in te zitten en met deze wetenschap heeft deze site verschillende emoties gekoppeld aan muzieknummers. Je klikt aan hoe je je voelt en de muziek start automatisch met nummers die bij je mood horen.

Bron Livestyle online

Welke muziek op het trouwfeest?

 

Voor boeking en info 0495/21 45 83 of info@detrouwfeedstdj.be.

 

 

 

 

muziek trouwfeest


Web Analytics