Aanpak

Hoe pakken we dit aan ? Wel als jullie besluiten om te gaan trouwen moet er veel geregeld worden: O.a. een trouwdatum vastleggen, een feestzaal of locatie zoeken, de trouwkleding gaan kiezen, een gastenlijst maken, de gasten inviteren, de uitnodigingen versturen en zeer belangrijk bij de organisatie van uw trouwfeest is een dj zoeken en boeken. De Trouwfeest DJ luistert naar jullie verlangens!

Met elkaar in het huwelijksbootje stappen is de mooiste dag van jullie leven en de kroon op een mooie huwelijksdag is een schitterend trouwfeest! Het boeken van de juiste DJ is zeer bepalend voor de sfeer van jullie huwelijksfeest.

De Trouwfeest DJ maakt van uw feest een succesvolle bruiloft. Je kan kiezen voor een traditioneel trouwfeest of een hedendaagse trouwparty of trouwfuif.

Als jullie een huwelijksdatum hebben en besluiten om De Trouwfeest DJ te boeken, dan wordt dat schriftelijk bevestigd, wij maken een overeenkomst op en u heeft daarmee 100 procent zekerheid van de dj boeking en wij ook. Al onze gemaakte afspraken worden bevestigd via mail of post.

Een vier tal weken van tevoren nodigt De Trouwfeest DJ jullie uit bij hem thuis om het feest in zijn totaliteit te bekijken en de muziekkeuze te bespreken. Jullie muzieksmaak die van de familie, en genodigden zal in zekere zin het grootste deel van de playlist bepalen dat we gaan draaien op jullie trouwfeest. Wij vragen steeds een lijst van te voren op te stellen met jullie favoriete nummers, die we dan zeker zullen draaien.

We doornemen, de volledige dansavond, de openingsdans en de ballads die we daar op draaien, enz. De Trouwfeest DJ staat borg voor de kwaliteit en het vlotte verloop van jullie trouwfeest! Elk feest is anders, wij proberen steeds u feest zo persoonlijk mogelijk te maken, vandaar is het aan te raden op voorhand een playlist te overhandigen van nummers die jullie graag horen (slows, boogies, rock&roll, twist, house, dance, electro…) ook van de nummers die jullie niet graag horen! Gedurende de avond zelf zullen we daar uitgebreid aandacht aan besteden. Goede afspraken maken van tevoren is zeer belangrijk want niet indereen wil een kusjesdans of schlagers op het avondfeest!

Meer en meer koppels willen een trouwfuif of party dan draaien we naast de traditionele trouwfeest muziek ook meer disco dasco, groove, electro of retro house. Door de jarenlange ervaring in discotheken beschikt De Trouwfeest Dj ook over die muziek.