Biografie

De Trouwfeest Dj Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio’s en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, fuiven en later party’s.

In 1987 starte hij ook in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke – El Gringo Hekelgem – Cherry Moon Lokeren – Palma Lebbeke – King Beach Blankenberge – La Scala Blankenberge – 2ndn live Deinze – Empire Diest – Kokorico Zomergem (Kings & Queens) The Lord Schepdaal, The Tempel Destelbergen, Sotto’s Zottegem, De Witte Hoeve Sint Lievens Esse, Descoop Knokke, Resident Atlantisnights, Kings & Qyeens, R&B Boutique…

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar Allround DJ’s zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafe’s en was ondermeer Resident in King Beach Blankenberge, Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge, Promille Aalst, Yssis Knokke, Dinos Knokke…

Naast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken. Dj Trouwfeest Dj is thuis in het opluisteren van alle feesten, maar kan je ook terug vinden in de commerciele discotheken swing en danscafe’s.Naast het draaien van feesten is De Trouwfeest DJ ook te gast als DJ in verschillende discotheken of dans en swingcafe’s in Vlaanderen

MOOSE BAR BELGIUM

Sinds 2017 is Dj Tom Cosyns ook Resident DJ bij Moose Bar Begium het gekende Apres Ski concept van Discotheek Versuz. Hij draaide vorig jaar een DJ set op Tommorowland en dit staat Tom er 2 keer. Op vrijdag 17 juli en vrijdag 24 juli. Lees meer over de line up.

Tom Cosyns draaide ook in het Sportpaleis tijdens de tweede editie van Moose Bar XXL , de grootste après-ski party van het land. Twee avonden na elkaar leefden in totaal meer dan 20.000 in lederhosen, dirndls en skipakken gehulde Partytiere zich uit op een mix van schlagers en andere -al dan niet op een technodreun gezette- meezingers.

Je kunt Dj Tom ook boeken voor guestsets op fuiven, partys, bedrijfsevents, discotheken of privefeesten. Tom draait dan een DJ set van 60, 120 of 180 minuten.  Voor meer info kun je hier terecht.

Voor boeking en info 0495/21 45 83 of info@djtom.be

DJ Tom De Trouwfeest DJ is een Stijlvol & Professioneel Dj. Reeds 30 jaar ervaring in het draaien van trouwfeesten en huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, discotheken … Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak ! Dat is de kunst van een Dj.

Of u nu kiest voor de grootste disco & danceclassics, wil feesten op de foutste muziek, mee wilt zingen op de gezelligste Nederlandstalige hits, los wilt gaan op rock of de ultieme dance-ervaring wilt krijgen met de hedendaagse muziek of lekkere Retro House, als ervaren DJ kan ik aan al uw wensen voldoen! Wilt u misschien ook salsa en latin, … alles is bespreekbaar!

Enkele weken op voorhand maken we een afspraak met u om kennis te maken met ons en u muziekkeuze te bespreken. De muzieksmaak van de gasten, de bruid, bruidegom en familer bepaalt in zekere zin een groot deel van de muziek invulling en sfeer van het feest. U kunt een lijst samen stellen met jullie favoriete nummers,die we dan zeker zullen draaien.

Wij verzorgen alle feesten ook een huwelijksverjaardag of jubileum