Kies voor een onvergetelijk feest!

De Trouwfeest DJ is thuis in alle soorten muziek. Op die manier manier kunnen we het feest voor iedereen onvergetelijk maken. Of je nu aan Tom vraagt of hij een boogie, 70's, 80's, 90's of Top 50 hit wil draaien of juist een rustiger genre hij zal het feest tot een spetterend dansfeest brengen.

Lees Meer

DJ Tom Cosyns is een veelgevraagde DJ in Krekelhof

Krekelhof helpt u bij de volledige organisatie van het huwelijksfeest. In onze prachtige vernieuwde feestzalen zal u een feest beleven dat uw mooiste dag echt onvergetelijk maakt. Welke formule u ook in gedachten heeft: een verzorgd menu, een walking diner, een diner onder buffetvorm,… wij verzekeren u een feilloos verloop, zo hoort het ook.

Lees Meer

Kies voor de zekerheid van een bijzondere herinnering

Jullie wensen staan centraal. 30 jaar Ervaren als Trouwfeest DJ. Luxe super chique DJ meubels en apparatuur. U kiest een deel van de muziek zelf! Meer dan twintig jaar allround ervaring in discotheken, fuiven, feesten en party's in binnen en buitenland. Resident DJ Moose Bar Belgium

Lees Meer

Tom Cosyns sluit jullie huwelijksdag af met een geweldig feest.

Een geweldig feest dat mensen nog lange tijd bij zal blijven valt of staat met de sfeer die er op de avond hangt. Muziek is binnen deze sfeer onmisbaar. U wilt dan ook een DJ huren die voldoet aan jullie wensen. Door de persoonlijke aanpak van De Trouwfeest kan dit allemaal. Hier kunt u een DJ huren die weet wat u wilt!

Lees Meer

DJ Trouwfeest boeken

DJ Trouwfeest gezocht? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Trouwfeest DJ is een concept van Tom Cosyns één van de meest geboekte Feest Dj’s van Vlaanderen. Tom is een rasechte entertainer met 30 jaar ervaring als DJ in discotheken, swingcafé’sn fuiven, party’s … , bij Tom staat betrouwbaarheid en professionaliteit hoog in het vaandel.

Zeer ervaren DJ Trouwfeest

Tom Cosyns uw DJ Trouwfeest is op alle markten thuis, hij is een Allround DJ in hart en nieren. De beste dansclassics, 60’s/70’s/80’s/90’s, rock, foute muziek, apres ski, r&b, retro house, de nieuwste hits  … brengt hij in een vlotte mix. Elk trouwfeest is anders, dé DJ Trouwfeest draait jullie feest op maat. Hij zal jullie volledig ontzorgen, want pasgetrouwde stellen moeten genieten! Tom draait muziek waar jullie blij van worden.

Tom Cosyns op Dance-D-Vison 2024

Tom Cosyns op TML 2024

Tom Cosyns op Het Rijversfestival 2024

DJ Tom Cosyns draaide het Trouwfeest van Bart en Céline uit ‘Boer zkt vrouw’ bij Huis Van Wonterghem Kuurne

Tom Cosyns is ook Resident Dj van Moose Bar.

Net als in 2019 stond hij ook in 2022, 2023 en ook in 2024 op de Tommorowland affliche , Tommorowland winter en Moose bar XXL in het sportpaleis!

MOOSE BAR XXL is telkens opnieuw het feest van het jaar! Ook daar draait DJ trouwfeest Tom Cosyns. De editie 2024 was de grootste après-skiparty van de wereld en lokte maar liefst 17920 feestvierders naar de grootste zaal van Antwerpen.   Het Sportpaleis was opnieuw één bruisende Après-skistube met top nationale en internationale artiesten en natuurlijk de ondertussen legendarische MOOSE BAR-residents! “

Gegarandeerd een swingend trouwfeest waar iedereen zal over praten!

Een Trouwfeest DJ boeken voor je huwelijksfeest is nog best lastig. Omdat je niet weet je van tevoren of de DJ aansluit bij wat jullie voor ogen hebben? Natuurlijk willen jullie met het trouwfeest een verpletterende indruk maken. Daarom is het belangrijk om de juiste vragen te stellen voordat jullie een keuze maken. Het is trouwens de bedoeling om de juiste DJ te boeken.  DJ trouwfeest Tom Cosyns weet hier alles van, zodat het boeken van een DJ voor de bruiloft een makkie wordt!

De Trouwfeest DJ is een zeer ervaren Allround DJ. Tom voelt perfect aan wat er nodig is om een fantastische feestavond te creëren. Als allround DJ mixt Tom de beste dansmuziek van vroeger tot nu aan elkaar, van een rustige opbouw tot een knallende finale, hij zorgt gegarandeerd voor een volle dansvloer! Laat niets aan het toeval over en zeker de muziek niet. De muziek is een van de belangrijkste aspecten van een trouwfeest!. Wij brengen jullie dansavond naar een geweldig hoogtepunt, we draaien muziek voor iedereen. De kracht van De Trouwfeest DJ is dat hij de nummers snel kan mixen in elk genre. Jullie kiezen een deel van de muziek zelf, Tom zal rekening houden met jullie wensen en ervoor zorgen dat jong en oud zich zal amuseren op de dansvloer. Een persoonlijk intake gesprek enkele weken voor het feest is altijd aan de orde. Waarom De Trouwfeest DJ boeken? Kijk naar de reacties van onze tevreden klanten en ontdek waarom.

Welke DJ past bij jullie trouwfeest

DJ’s groeiden de afgelopen jaren als paddestoelen uit de grond. Maar niet iedereen met een draaitafel is een goede DJ. Ervaring is de key als het gaat om een geslaagde avond. En een DJ met de juiste uitstraling en enthousiasme is ook een must. Hier hangt dus ook een band van af. Een volle dansvloer is toch waar jij als bruid van droomt? Een ervaren DJ maakt snel de klik met je gasten en iemand met ervaring in het draaien van trouwfeesten voelt daarbij feilloos aan wat zij graag willen horen. Vaak gaat ervaring ook samen met de prijs. En DJ met veel ervaring is meestal ook iets duurder, maar probeer de keuze voor de DJ voor je huwelijksfeest niet alleen te maken gebaseerd op de prijs. Betrouwbaarheid, ervaring, maar ook back-up – indien nodig – zijn belangrijke pijlers.

Kies de muziek dat bij jullie past

DJ Trouwfeest Tom vertaalt jullie muzieksmaak heel eenvoudig naar een spetterend feest! Lekkere foute nineties hits hebben het overigens nog nooit slecht gedaan op een bruiloft. Wij draaien uiteraard wat jullie willen horen. Tijdens het kennismakingsgesprek bij Tom thuis, bespreek hij jullie muzieksmaak en zo krijgen jullie 100% dansgarantie!

DJ Trouwfeest Tom Cosyns is een veelgevraagde dj in Feestzaal Krekelhof te Gooik. Met de recente vernieuwing kreeg Krekelhof een strakke, hedendaagse look aangevuld met stijlvolle sfeer-elementen. Zo ook zijn de omliggende tuinen en terrassen perfect verweven met de groene omgeving. Als u het vernieuwde domein binnenrijdt krijgt u een adembenemend gevoel. Huwelijksfeesten, jubilea, communie- en lentefeesten, babyborrels,… voor elke gelegenheid biedt Krekelhof de geschikte formule. Elk feest wordt tot in de puntjes verzorgd. Een prachtige omgeving, warm onthaal, smakelijke gerechten en attente bediening zijn onze sterke troeven. Vraag hier meteen een offerte voor het draaien van jou feest.

DJ Verjaardagsfeest

DJ verjaardagsfeest inhuren? Dan zit je goed bij ons! Als je van een super verjaardagsfeest wilt...

DJ bedrijfsfeest

Dj bedrijfsfeest nodig? Kies voor de ervaring van Dj Tom Cosyns. Hij zal van  jullie feest...

DJ Moose Bar

DJ Tom Cosyns is één van de Resident DJ's van Moose Bar Belgium. De Moose Bars...

Feestzaal Trouwfeest Inrichten met Infraroodpanelen en Warmtepanelen als Hoofd- en Bijverwarming

Feestzaal Trouwfeest Inrichten met Infraroodpanelen en Warmtepanelen als Hoofd- en Bijverwarming Het organiseren van een trouwfeest is een spannende maar uitdagende taak. Een van de belangrijkste aspecten om te overwegen is de verwarming van de feestzaal. Vooral in de koudere maanden kan een goed verwarmde ruimte het verschil maken tussen een gezellig feest en een ongemakkelijk evenement. Infraroodpanelen en warmtepanelen bieden een moderne en efficiënte oplossing voor dit probleem. In deze blog gaan we dieper in op hoe je een feestzaal kunt inrichten met deze verwarmingsoplossingen en bespreken we ook…

Lees Meer

Ervaar je huwelijksnacht op een loft bed van Matt Sleeps

  Transformeer je huwelijksnacht met een loft bed van Matt Sleeps. Ervaar ongeëvenaard comfort en romantiek. Maak van je speciale nacht een onvergetelijke ervaring. We begrijpen de speciale betekenis van deze nacht en streven ernaar je de perfecte omgeving te bieden voor romantiek en comfort. Romantiek op nieuwe hoogtes De huwelijksnacht is een mijlpaal die gevierd moet worden, en wat is een betere manier om dit te doen dan op een loft bed van Matt Sleeps? Romantiek gedijt in de juiste omgeving. Op een loft bed van Matt Sleeps creëer…

Lees Meer

Tips voor een Stralende Bruiloft

Tips voor een Stralende Bruiloft met een Natuurlijk Bruin Huidje Gefeliciteerd met je aanstaande bruiloft! Het plannen van je grote dag is een opwindend avontuur, en als bruid wil je er natuurlijk stralend uitzien. Een van de dingen waar veel aanstaande bruiden naar streven, is een prachtig gebruinde huid. Als jij ook denkt aan een natuurlijk bruin huidje voor je bruiloft, dan ben je hier aan het juiste adres. In deze uitgebreide gids delen we tips en tricks om je huid voor te bereiden op je trouwdag, inclusief hoe je…

Lees Meer

Het Belang van een Professionele Slotenmaker bij Verlies van Autosleutels

In de wereld van de muziek draait alles om timing en ritme. Als discjockey is het vinden van de perfecte beat en het naadloos mixen van tracks een tweede natuur. Maar wat gebeurt er als het ritme van het dagelijks leven wordt verstoord door iets zo alledaags als het verliezen van je autosleutels? Dat is precies wat ons verhaal van vandaag betreft, een verhaal over een discjockey die in een race tegen de klok moet strijden om zijn verloren sleutels terug te vinden, zodat hij zijn leven en zijn passie…

Lees Meer

Apres DJ Tom Cosyns op Moose bar XXL 2024 in het Sportpaleis

Polonaises, halve liters bier en twerkende Natalia: Moose Bar XXL lokte 18.000 feestvierders naar Sportpaleis Het Antwerps Sportpaleis, dat normaal gesproken het toneel is voor 's werelds grootste wereldsterren, onderging op zaterdag 3 februari een ware transformatie. In plaats van een internationale superster op het podium, stond DJ Tom Cosyns, alias DJ Nooth, klaar om 18.000 enthousiaste feestgangers te verwelkomen voor een avond vol foute plaatjes, polonaises, halve liters bier en zelfs een twerkende Natalia. Dit jaar markeerde het zesde opeenvolgende jaar waarin Moose Bar XXL het Sportpaleis omtoverde tot…

Lees Meer

Plan jullie huwelijk met onze checklist:

Plan jullie huwelijk met onze checklist: Een Onmisbare Gids voor een Perfecte Trouwdag Het plannen van een bruiloft is een van de meest opwindende en tegelijkertijd uitdagende gebeurtenissen in je leven. Het is een dag vol liefde, geluk en beloftes voor de toekomst, maar het vereist ook een zorgvuldige planning en organisatie om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Bij [Jouw Bedrijfsnaam] begrijpen we de complexiteit van het plannen van een huwelijk en hebben we een uitgebreide checklist samengesteld om je te helpen bij elke stap van de weg.…

Lees Meer

Trouwdatum 2024/2025

Kies de mooiste trouwdatum Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen in je leven, en het kiezen van de juiste trouwdatum is een beslissing die niet lichtvaardig moet worden genomen. Het bepalen van de perfecte dag voor je huwelijk kan een spannende, maar soms ook uitdagende taak zijn. In dit artikel zullen we je begeleiden bij het proces van het kiezen van de mooiste trouwdatum die bij jullie past. Bovendien zullen we enkele van de meest populaire trouwdata per jaar met je delen, zodat je inspiratie kunt opdoen voor…

Lees Meer

Waarom trouwen in het buitenland?

Een huwelijk draait om liefde en verbinding; een melodie die twee harten in harmonie doet kloppen. Elke bruiloft verdient een perfecte setting. Steeds meer stellen besluiten om de traditionele grenzen te overschrijden en te kiezen voor een buitengewoon avontuur door te trouwen in het buitenland. Dit is een trend die elke dag populairder wordt. Denk maar eens aan de idyllische landschappen en exotische bestemmingen. Een bijzondere gebeurtenis Het huwelijk is een van de meest bijzondere gebeurtenissen in een leven van het huwelijkspaar. Het is een viering van liefde, eenheid en…

Lees Meer

Een uniek gebaar van liefde: Speciale gepersonaliseerde cadeaus

Een huwelijk is een onvergetelijke gebeurtenis vol liefde en vreugde. Het vinden van het perfecte cadeau om deze speciale dag te vieren, kan echter een uitdaging zijn. Gepersonaliseerde cadeaus bieden een unieke en betekenisvolle manier om je genegenheid te tonen. Speciale Gepersonaliseerde Cadeaus Het geven van een speciaal cadeau laat zien dat je aandacht hebt besteed aan de persoonlijkheid en interesses van het bruidspaar. Daarnaast creëren gepersonaliseerde cadeaus blijvende herinneringen. Door de namen van het bruidspaar en de trouwdatum op het cadeau te laten zetten, wordt het een tastbare herinnering aan hun…

Lees Meer

Nieuwe badmode kopen voor op huwelijksreis

Nieuwe badmode kopen voor je huwelijksreis Als je binnenkort gaat trouwen en een huwelijksreis plant, is het belangrijk om de perfecte badmode te vinden. Tijdens je huwelijksreis wil je er tenslotte op je best uitzien en je zelfverzekerd voelen terwijl je geniet van zon, zee en strand. In dit artikel helpen wij je bij het vinden van de ideale nieuwe badmode voor je huwelijksreis. Of je nu houdt van bikini's, badpakken of tankini's, wij hebben alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken. Het belang van…

Lees Meer