Bruiloft DJ

De Bruiloft DJ is één van de toonaangevende discoshows in Nederland op het gebied van Bruiloft & Bedrijfsfeest. Mede dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u prima adviseren over de muziek en de lichtshow voor uw feest.

De Bruiloft DJ boeken

Een groot voordeel is dat u bij ons vrijblijvend een gesprek aan kunt vragen. Zodoende kunnen wij uw wensen en de mogelijkheden met u doornemen. Deze gesprekken vinden ’s avonds doordeweeks of in het weekend op afspraak plaats. Een complete werkende discoshow staat dan opgesteld. Maak hiervoor gerust een afspraak!

Allround DJ concept

De Bruiloft DJ is dé specialist op het gebied van Jaren ’70-’80-’90, Discoclassics en de hedendaagse top-40. Als opdrachtgever is het mogelijk een lijst (ca. 20 nummers) met muziek aan te leveren. Verzoeknummers van uw gasten zijn mogelijk en wij beschikken wij over een setlist welke wij als basis gebruiken voor de avond. Op het gebied van het draaien speelt kwaliteit een zeer belangrijke rol, de discjockey bepaald immers grotendeels de sfeer tijdens een feest. Mede dankzij de jarenlange ervaring van onze dj’s wordt ook weer van elke show een groot feest gemaakt.

De Bruiloft DJ  richt zich op de verzorging van licht, geluid en beeld ten behoeve van bedrijfsfeesten en bruiloften. Wij stellen de klantwens centraal, denken mee en vertalen dit naar een totaalconcept. Onze kracht zit in het maatwerk en de persoonlijke aandacht omdat ieder feest anders mag worden beleefd. Het streven is een eindresultaat dat bovenverwachting van de klant is.”