Camera’s voor je bruiloft

Strike a pose! Huur de fotokist of videozuil en maak de mooiste herinneringen op jullie bruiloft. Met de videozuil kunnen jullie gasten een onbeperkt aantal onvergetelijke videoboodschappen inspreken. Een leuk alternatief gastenboek! Vind je niet? Onze instant photo box is helemaal geweldig! De box bevat een instax camera, instax wide film frames en een voucher voor maar liefst 60 gepersonaliseerde afdrukken. Zo maak je een frame helemaal naar eigen stijl en passend bij jullie bruiloft thema. 

Bruiloft polaroidcamera

Jullie trouwdag is een dag wat veel impact zal hebben en waar je later met veel plezier naar terug kijkt. Maar niet alles van die dag krijg je mee en dat is vaak jammer. Daarom is het helemaal geweldig als jullie gasten zelf foto’s maken met de polaroidcamera’s. De foto’s worden direct uitgeprint. De mooiste momenten van jullie familie, vrienden en kennissen staan direct vastgelegd op beeld. Verspreid de camera’s door de zaal, zet er een krijtbordje bij en jullie gasten weten dat ze met de camera’s foto’s kunnen schieten.


Camerabewaking

Vandaag de dag bekijk je beelden van je beveiligingscamera via het internet. Al wat je nodig hebt is een geschikte camera, internetverbinding en de nodige software. Download en installeer de juiste app om je beelden te bekijken op mobiele apparaten. Wifi biedt de beste kwaliteit, anders ben je afhankelijk van de signaalsterkte van 3 of 4G.