Conferentiezaal Audiovisuele apparatuur – Audiovisuele verhuur

AUDIOVISUELE APPARATUUR IN DE CONFERENTIERUIMTE
We zitten in zorgelijke tijden. Veel van het land, maar ook de wereld, is enorm vertraagd tijdens deze Coronavirus pandemie. We weten net zo goed als iedereen dat het van vitaal belang is dat we door een dergelijke crisis heen blijven werken om de zaken soepel te laten verlopen. Ook een GPS Tracker gebruikt men veel bij evenementen. Sommige diensten moeten blijven draaien. Met de veiligheid van zowel klanten als personeel als topprioriteit. Dus, als u vitale vergaderingen of evenementen heeft die invloed hebben op uw bedrijf door te annuleren, dan moet u ons brede scala aan audiovisuele conferentiezaal apparatuur overwegen. U kunt elke conferentie, elk evenement of elke webinar veilig vanaf uw kantoor streamen zonder dat er mensen naar u toe hoeven te reizen.

VOLLEDIGE CONFERENTIERUIMTE AV SET UP

We kunnen niet alleen de benodigde apparatuur leveren, maar we zetten het ook voor u op en we bieden ook webhosting mogelijkheden om uw stream voor een nog groter publiek open te stellen. We doen dit op verschillende manieren en één daarvan is direct vanaf uw eigen website streamen. Als u het liever apart van uw site wilt hebben, kunnen we dit opzetten en potentiële deelnemers een link sturen om zich bij de stream aan te sluiten.

AFZETPAALTJES VOOR EVENEMENTEN

Een afzetpaal is een paaltje dat gebruikt wordt voor het afzetten van gebieden of doorgangen en voor het vormen van wachtrijen of looproute. Afzetpalen worden veel gebruikt bij een evenement. Daarom is het de perfecte oplossing om afzetpaaltjes te huren

Volledige AV-installatie van de conferentiezaal – Huur Audiovisueel Materiaal

CONFERENTIEZAAL AV-ARRANGEMENTEN

Onze AV-pakketten voor de vergaderzaal beginnen met alleen de 1-camera-webcastopstelling. We hebben ook een 3-camerapakket dat wordt geleverd met een operator voor uw audio. Beide pakketten worden geleverd met een verlichtingsinstallatie en de mogelijkheid om te streamen naar verschillende social media sites. Ons Blackmagic Design Studio 4K pakket streamt in zo’n mooie duidelijkheid dat uw boodschap niet verloren gaat. De Canon XF105 HD Professional Camcorder is een andere optie met meerdere bitsnelheden en resoluties. We bieden ook een Roland V40HD Multi Format Video Switcher die het mogelijk maakt om meerdere bronnen aan te sluiten, zowel analoog als digitaal, computer of videoformaat. Wat uw behoeften ook zijn, wij zijn er om u te helpen.

TECHNOLOGIE VOOR ONGEKENDE TIJDEN

Met de opkomst van de technologie in het bedrijfsleven en videoconferenties is het van vitaal belang dat mensen het spel voor blijven in plaats van achter te blijven. Er is geen beter moment dan nu om toe te treden tot dit groeiende technologische domein, want het zal niet alleen het personeel en de klanten beschermen, maar het zal ook uw bedrijf beschermen. Dit zijn ongekende tijden en wat we allemaal kunnen doen om elkaar te helpen, moeten we doen.

Conferentiezaal AV-verhuur – Audiovisueel Dublin

Conferentiezaal AV-verhuur
Als u vragen heeft of gewoon de audiovisuele apparatuur voor de vergaderzaal wilt bespreken en hoe deze u en uw bedrijf kan helpen, bel ons dan op +353 1 4133 892 of neem online contact met ons op en we kunnen bespreken hoe we de ideale audiovisuele apparatuur naar uw bedrijf en vergaderzaal kunnen brengen.