De DJ

De Trouwfeest DJ is een concept van Dj Tom Cosyns in samenwerking met enkele zeer ervaren Feest Dj’s .

Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio’s was dj van radio Alpina in Schendelbeke, later radio Data (nu Topradio) Geraardsbergen, in 1988 begon hij als vaste medewerker bij Radio Del Sol, waar hij de dag van vandaag nog steeds een van de drijvende krachten is. Tussen door was hij ook een van de dj’s van Maeva Fm.

Op jongere leeftijd kreeg hij de al snel de smaak te pakken om mensen te entertainen en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party’s. In 1987 starte hij ook in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Geraardsbergen – El Gringo Hekelgem – Cherry Moon Lokeren – King Beach Blankenberge – La Scala Blankenberge – 2ndn live Deinze – Empire Diest – The Scoop Knokke – Kokorico Zomergem (Kings & Queens) – The Temple Destelbergen (Atlantisnights) – Sottos Zottegem ( Atlantisnights ), The Lord Schepdaal…

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar All around dj’s zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel. Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafe’s en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst, Yssis Knokke, Dinos Knokke …

DJ Tom Cosyns is ook Resident DJ bij Moose Bar het alom bekende Apres Ski/Foute muziek concept van Discotheek Versuz. In Antwerpen, Hasselt, Kortrijk, Gent, Leuven en Mechelen staan er typische houten chalets in alpenstijl waar elk weekend honderden mensen komen feesten. De Moose bars zijn steeds open op donderdag, vrijdag en zaterdag van begin November tot eind Maart.

Tom draait ook een DJ set op Tommorowland, 26 juli van 20 tot 21 u staat hij op de Moose bar stage

Naast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken.

Tom Cosyns ” De Trouwfeest Dj ” is zowel thuis in het draaien van huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten … maar kan je ook terug vinden in de betere danscafe’s of commerciele discotheken.

Hij werkt met een zeer uitgebreide en degelijke muziek collectie en hecht veel waarde aan een goed overleg met de klant zodat die perfect weet welke muziek gewenst is. Hij draait steeds de muziek die het publiek aan zal spreken, door de vele jaren ervaring voelt hij dit feilloos aan.

Muziekcollectie

Tom en de andere dj’s hebben een ruim aanbod in muziek. Of het nu gaat om 70’s-80’s-90’s, disco, dance classics, foute muziek, de nieuwe hitparade muziek, r&b, groove, electro, retro house, stu bru, rock en roll, nederlandse muziek of vele andere genres, alle muziekenres zijn vertrouwd voor ons.

Wij verzorgen uw feest met een professionele klank en lichtinstallatie, het is ook mogelijk de discobar te huren : Meer info klik hier

Waarom De Trouwfeest DJ boeken voor uw feest?

Het boeken van de juiste DJ is zeer bepalend voor het slagen van je bruiloft of huwelijksfeest. De Trouwfeest DJ levert een belangrijke bijdrage aan je feest. Ons team verzorgt uw feest helmaal naar uw wens, u hoeft zich nergens zorgen over te maken. U gasten zullen zich geen seconde vervelen, het enige wat u moet doen is genieten en dansen op de muziek van De Trouwfeest DJ. Het trouwfeest is een belangrijk feest. Het is dan ook de bedoeling dat uw familie, vrienden, enz een leuke avond of beleven. Wij zorgen ervoor dat uw trouwfeest slaagt!

Bij De Trouwfeest DJ staan uw wensen voorop.

Wij staan garant voor service en kwaliteit, bij ons zijn er een aantal punten die een belangrijk zijn . Een goed persoonlijk contact staat bij ons voorop. Als u beslist met ons samen te werken, maken we een overeenkomst op, zodat u zeker bent van de dj boeking.