DJ bedrijfsfeest

Dj bedrijfsfeest nodig? Kies voor de ervaring van Dj Tom Cosyns. Hij zal van  jullie bedrijfsfeest of personeelsfeest een spettrende avond . Dj Tom Cosyns is één van de meeste geboekte bedrijfsfeest dj van Vlaanderen en Resident DJ bij Moose Bar!

DJ Bedrijfeest boeken

Bij de organisatie van een bedrijfsfeest komt er meer bij kijken dan je denkt. Je moet een geschikte feestzaal of locatie vinden, uitnodigingen maken … En ook een professionele Dj boeken. De Bedrijfsfeest Dj is een concept van DjTom Cosyns, een entertainment specialist met jaren ervaring in het vak. De ideale Dj voor elk personeelsfeest.Stijlvol en professioneel DJ voor uw bedrijfsfeestDj Tom Cosyns is een “Stijlvol & Professioneel Dj ” met 24 jaar ervaring. Steeds zorgen wij voor een de beste muziek, een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak ! Bij ons kies je zelf uw muziek: 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, disco, foute muziek, rock, dance claccics … Tot de nieuwste hits van vandaag, wij hebben het allemaal!

Al onze bedrijfsfeesten verzorgen we tot in de puntjes met een Luxe Discobar, uniek voor bedrijfsfeesten. Wij werken alleen met tevreden klanten.Klik hier voor reacties van onze klanten.

Referenties Bedrijfsfeest

Heel wat bedrijven deden in het verleden reeds beroep op DJ Tom Cosyns voor hun bedrijfs of personeelsfeest o.a. : Mediamarkt – Saturn – Audi – Klm – Air France – Mana – Evicontrol – HH Ziekenhuis Leuven … Met meer dan 25 bedrijfsfeesten of personeelsfeesten per jaar is Dj Tom één van de meest geboekte DJ’s voor Bedrijfseesten in Vlaanderen.

Waarom kiezen voor Tom Cosyns

 1. Gegarandeerd een spetterend feest
 2. Allround DJ met een breede muziek kennis
 3. Wij draaien uw bedrijfsfeest aan een vast bedrag
 4. Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
 5. Er zijn nadien geen bijkomende kosten
 6. Wij draaien de muziek die u wenst
 7. 30 jaar ervaring als DJ
 8. Professioneel licht en geluid – Luxe discobar
 9. De afspraken worden schriftelijk bevestigd
 10. Je kan een playlist op voorhand opmaken
 11. Alle muziekgenres in een perfecte mix ..
 12. Resident Dj Moose Bar Belgium

dj bedrijfsfeest

Over DJ Tom Cosyns

Dj Tom Cosyns is een ervaren entainer van party’s, fuiven, feesten en discotheken. Hij was Resident Dj in Tropicana, The Lord, The Temple, Kokorico (Kings en Queens), Sotto’s … Sinds 1988 draait hij ook feesten zoals bedrijfsfeest, trouwfeesten, verjaardagen en andere feesten over volledig Vlaanderen tot in Nederland met of zonder discobar. Door zijn ruime ervaring als dj kan hij van elk feest een Top feest maken. Met de juiste muziek mix laten we uw gasten dansen en ze zullen nog lang napraten over uw bedrijfsfeest.

Contacteer ons

Onze DJ boeken zijn verspreid over heel Vlaanderen. Wilt u meer info ontvangen rondom onze diensten als DJ Bel of mail ons. Vanuit ons kantoor in Ninove regelen we alles tot in de puntjes!

Enkele Bedrijfsfeest locaties waar we als Dj te gast waren

Handelsbeurs Concertzaal

De Handelsbeurs is een concertzaal in de Vlaamse stad Gent, gevestigd in het monumentale Handelsbeursgebouw op de Kouter. in 2002 werd de zaal grondig gerestaureerd en omgebouwd tot een moderne, middelgrote concertzaal. Ideaal voor een bedrijfseest.

Monasterium Poortackere

Ons neogotische monasterium beschikt over 13 aangepaste vergader- en congresruimten. Laat u inspireren in onze kerk, retraitezalen, strijkzalen of kapittelzalen voor een seminarie of congres op maat. Wij stellen onze deuren ook open voor onder andere een bedrijfseest, bedrijfsevent of personeelsfeest. Van bedrijfsfeesten in het historisch kader van onze Sint-Autbertuskerk tot evenementen in de Zuidertuin met Dj Tom Cosyns het kan allemaal!

Den Ast – Salons Deli-Dish

Van het intieme familiefeestje in de kleine zaal, via het zakendiner in het functioneel ingerichte complex, tot het banket in de grote moutzaal, kan Salons Deli-Dish als het ware op maat aan ieders behoefte voldoen. In Salons Deli-Dish wordt u verwend met een totaalservice. Dat wil zeggen dat alles door de mensen van Salons Deli-Dish verzorgd wordt. Er is een eigen keuken, eigen dienstpersoneel en natuurlijk eigen materiaal van allerlei aard. Dj Tom Cosyns is al 25 jaar na elkaar te gast als Dj op het bedrijfsfeest van Klm – Air France in Den Ast.

Overzicht van unieke bedrijfsfeestlocaties : klik hier

Bedrijfsfeest dj en organisatieOrganiseer je binnenkort een bedrijfsfeest met het personeel en zakenrelaties? Dan komt er een hoop werk op je af. je moet er immers voor zorgehn dat iedereen enthousiast is over de keuze van de locatie, het thema en de Dj natuurlijk. Je kan kizen voor een themafeest tot diner met show, spel tot een dans feest op maat, dankzij onze jaren ervaring als dj zijn we in staat om van uw bedrijfsfeest een spetterend en geslaagde avond te maken. Het is ook mogelijk om je ons te boeken voor bedrijfsfeest in Nederland. Wij draaien ook feesten over de grens, voor elk bedrijfsfeest met of zonder theam zorgen wij voor de passende muziek .Wat kost de bedrijfsfeest dj ?Dat hangt af van jullie wensen en de afstand dat we als DJ moeten afleggen. Wij draaien volgens een totaalconcept, een formule waar alles in de prijs is inbegrepen.Draaien van Dj Tom, Liuxe discobar, achtergrond muziek tijdens diner, verplaatsing, Btw …Contacteer ons voor een meer info, wij maken jullie een prijsofferte op maat Laatste nieuws over bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeest kan ook met broodjeslunch

Vlamingen zijn feestvierders. Toch wordt er vandaag gefeest “met de rem op.” De crisis weet je wel. Zeker de ondernemingen doen het op bedrijfsfeesten wat kalmer aan. Het mag misschien ook al eens een broodjesbuffet zijn bv. Just Cooking uit Herentals is al zo’n 15 jaar op de markt. Het bedrijf van Jan Tobben heeft uitgerekend in volle crisisperiode een nieuwe doorstart gewaagd. Een berekend risico want Just Cooking probeert als bedrijf rekening te houden met de duidelijk verminderde bedrijfsbudgetten.

Kosten van een personeelsfeest – fiscaal bekeken

Wanneer zijn kosten van een personeelsfeest aftrekbaar? We moeten een onderscheid maken tussen de aftrekbaarheid inzake BTW en directe belastingen. Wat de BTW betreft: De BTW met betrekking tot de kosten van een personeelsfeest is in principe aftrekbaar als enerzijds alle personeelsleden uitgenodigd worden én anderzijds het uitsluitend om personeelsleden gaat. De partner en kinderen van een personeelslid is geen personeel.Net als de zaakvoerder of bestuurder van de onderneming, of nog onderaannemers geen personeel zijn. De kosten, van datzelfde feest, die op die genodigden betrekking hebben worden integraal als kosten van onthaal aanzien, waardoor de BTW op dat gedeelte niet aftrekbaar is. Let wel op. De BTW mbt catering- of restaurantkosten is niet aftrekbaar.Of toch, nog een uitzondering. Indien de cateringkosten enkel de levering van spijzen en dranken betreft, zonder bijkomende dienstverlening (kelners, koks etc), is de BTW wél aftrekbaar op voorwaarde dat het binnen de onderneming wordt genuttigd. Dus niet in een gehuurd zaaltje.Wat de directe belastingen betreft: Het principe: Restaurantkosten zijn aftrekbaar voor 69%. Kosten voor onthaal of receptiekosten voor 50% Kosten van een personeelsfeest zijn 100% aftrekbaar wanneer alle personeelsleden en/of hun partner zijn uitgenodigd, en dit maximaal 1 collectief feest per jaar nav Sinterklaas (of een ander patroonsfeest), Kerstmis of Nieuwjaar alsook bij een feest nav een decorering of pensionering.Bovendien moet de kostprijs per persoon aanvaardbaar zijn. Andere kosten dan catering- of restaurantkosten zijn dan weer niet aftrekbaar.

Category:de trouwfeestfeest dj.be | 

Tags:bedrijfsfeest discobar,trouwfeest dj feest dj,dj feesten en partijendj boekenfeest dj hurenfeest dj gezocht, dj trouwfeestdj trouwfeestendj feesten Gentdj huren bruiloftdj huwelijkdj foute party, dj op je trouwfeest,dj trouw,dj trouwdag,dj trouwen,dj bedrijfsfeest prijsdj trouwfeesten,dj voor bruiloft,dj voor bruiloftendj voor feesten in Limburg,dj voor huwelijksfeest west vlaanderendj voor bedrijfsfeest brusselhuwelijk djhuwelijks dj, trouw dj,trouwdag djtrouwen dj,trouwfeest dj,feest dj Antwerpenfeesten aanpakkendj bedrijfseest boeken , dj bedrijfsfeest,dj voor bedrijfsfeestdj personeelsfeestdj bedrijfseventdj verjaardagsfeestdj jubileumzaal bedrijfsfeest hurenfeestzaal personeelsfeest