DJ bedrijfsfeest

Dj bedrijfsfeest nodig? Kies voor de ervaring van Dj Tom Cosyns. Hij zal van  jullie feest of event een spetterende avond maken . Dj Tom Cosyns is één van de meeste geboekte bedrijfsfeest dj van Vlaanderen en Resident DJ bij Ipanema en Moosebar!

DJ Bedrijfsfeest boeken

Bij de organisatie van een bedrijfsfeest komt er meer bij kijken dan je denkt. Je moet een geschikte feestzaal of locatie vinden, uitnodigingen maken … En ook een professionele Dj boeken. DJ  bedrijfsfeest is een concept van Tom Cosyns, een entertainment specialist met jaren ervaring in het vak. De ideale Dj voor elk personeelsfeest.Dj Tom Cosyns is een “Stijlvol & Professioneel Dj ” met 30 jaar ervaring. Steeds zorgen wij voor een de beste muziek, een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak ! Bij ons kies je zelf uw muziek: 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, disco, foute muziek, rock, dance claccics … Tot de nieuwste hits van vandaag, wij hebben het allemaal!

Al onze bedrijfsfeesten verzorgen we tot in de puntjes, dit kan eventueel  met een Luxe Discobar, die wij mee voorzien uniek voor bedrijfsfeesten. Wij van DJ  bedrijfsfeest  werken alleen met tevreden klanten.

Referenties Bedrijfsfeest

Heel wat bedrijven deden in het verleden reeds beroep op DJ Tom Cosyns voor hun bedrijfs of personeelsfeest o.a. : Mediamarkt – Saturn – Audi – Klm – Air France – Mana – Evicontrol – HH Ziekenhuis Leuven … Met meer dan 25 bedrijfsfeesten of personeelsfeesten per jaar is Dj Tom één van de meest geboekte DJ’s voor Bedrijfseesten in Vlaanderen.

Waarom kiezen voor Tom Cosyns

 

 1. Gegarandeerd een spetterend feest
 2. Allround DJ met een zeer grote muziekkennis
 3. Wij draaien uw bedrijfsfeest aan een vast bedrag
 4. Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
 5. Er zijn nadien geen bijkomende kosten
 6. Wij draaien de muziek die u wenst
 7. 30 jaar ervaring als DJ
 8. Professioneel licht en geluid – Luxe discobar
 9. De afspraken worden schriftelijk bevestigd
 10. Je kan een playlist op voorhand opmaken
 11. Alle muziekgenres in een perfecte mix ..
 12. Resident Dj Moose Bar Belgium en Ipanema

 

dj bedrijfsfeest

Over DJ Tom Cosyns

DJ  bedrijfsfeest Tom Cosyns is een ervaren entainer van party’s, fuiven, feesten en discotheken. Hij was Resident Dj in Tropicana, The Lord, The Temple, Kokorico (Kings en Queens), Sotto’s … Sinds 1988 draait hij ook feesten zoals bedrijfsfeest, trouwfeesten, verjaardagen en andere feesten over volledig Vlaanderen tot in Nederland met of zonder discobar.

DJ  bedrijfsfeest Tom Cosyns is resident Dj van Ipanema Hasselt tijdens de zomerperiode en resident DJ van Moosebar in de winterperiode. Je zal Tom dan regelmatig terugvinden in Aalst, Mechelen, Herentals, Antwerpen of Hasselt of in het Sportpaleis tijdens Moosebar XXL en uiteraard op Tomorrowland in Boom.

Door zijn ruime ervaring als dj kan hij van elk feest een Top feest maken. Met de juiste muziek mix laten we uw gasten dansen en ze zullen nog lang napraten over uw bedrijfsfeest.

Contacteer ons

Boek DJ  bedrijfsfeest over heel Vlaanderen. Wilt u meer info ontvangen rondom onze diensten als DJ Bel of mail ons. Vanuit ons kantoor in Ninove regelen we alles tot in de puntjes!

DJ set op uw event of bedrijfsfeest

Boek DJ  bedrijfsfeest  aan 725 euro (zonder verplaatsingskost)

 

Corporate events

Het is moeilijk om de juiste DJ te kiezen om op een bedrijfsevenement te spelen – je wilt iemand die je bedrijfsethos overneemt en je merk vertegenwoordigt, maar ook iemand die een beetje van hun eigen flair zal toevoegen. We doen er alles aan om uw bedrijf en de specifieke kenmerken van uw evenement te begrijpen, en schrijven een uitgebreide brief om aan onze DJ’s over te brengen. Al onze artiesten zijn buitengewoon goed gepresenteerd, hebben een goed begrip van etiquette en gastvrijheid, evenals een knallende selectie van deuntjes.

Of je nu een DJ nodig hebt om op een feest op te treden of gewoon om de sfeer voorafgaand aan een presentatie vrolijk te houden, ons team past in elke vorm. Geef ons een seintje, dan praten we erover. We staan ​​ook klaar om te helpen met audioapparatuur en decor!

Tom is gespecialiseerd in betaalbare muziek voor uw volgende bedrijfsfeest, bedrijfsfunctie, vakantiefeest, bedrijfspromotie, personeelsfeest, klantwaarderingsfeest, grote opening en wat uw bedrijf ook nodig heeft. Onze specialiteit is voor bedrijfsevenementen die alleen iets eenvoudigs nodig hebben tegen een betaalbaar tarief, maar we bieden ook opties om uw ervaring aan te passen voor wanneer uw bedrijfsevenement meer vereist dan alleen de basis.

Bij DJ bedrijfsfeest gaan we er niet van uit dat uw bedrijfsevenement altijd het grootste geluidssysteem en de grootste lichtshow nodig heeft, in plaats daarvan beginnen we met de basis en gaan van daaruit verder. Bijvoorbeeld een DJ, professionele apparatuur en een goede selectie van muziek is alles wat nodig is voor de meeste bedrijfsfeesten. Andere gelegenheden zoals vakantiefeesten kunnen verlichting, karaoke, geluid in een aparte ruimte, een assortiment draadloze microfoons enzovoort nodig hebben. U kunt elk van deze opties toevoegen aan uw bedrijfsfeestpakket om het aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Bij de meeste bedrijfsfeesten wordt de DJ al opgesteld voordat de gasten arriveren, bij hun aankomst zal de DJ beginnen met achtergrondmuziek. Het type en de stijl van de achtergrondmuziek wordt vooraf bepaald na het invullen van de on-line bedrijfsfeestplanner die bij al onze bedrijfsfeestpakketten is inbegrepen. Van daaruit kunnen een aantal evenementen plaatsvinden, zoals een eenvoudig cocktailuurtje of casinospelen, een stille veiling, cadeau-uitwisseling enzovoort. Hoe dan ook, uw DJ zal nauw met u samenwerken om ervoor te zorgen dat alles van zijn of haar kant op rolletjes loopt.

Wij worden meestal ingehuurd voor kleinere zakelijke evenementen die gewoon een goede DJ en geweldige muziek willen zonder alle toeters en bellen. Met andere woorden iets eenvoudigs zonder dat ze gedwongen worden een groter pakket aan te schaffen dat meer is dan ze nodig hebben. Dit is deels wat ons in staat stelt om zulke betaalbare, goedkope Bedrijfsfeest tarieven aan te bieden tegen gereduceerde prijzen in vergelijking met andere Bedrijfsfeest DJ’s. Nogmaals, wij bieden meer dan alleen de basis wanneer dat nodig is en onze tarieven zullen iets stijgen wanneer je begint met het toevoegen van extra’s aan ons basis Company Party DJ pakket. Gelukkig zijn deze niet automatisch inbegrepen, maar het is goed om te weten dat ze beschikbaar zijn indien nodig.

Overzicht van unieke feestlocaties : klik hier