DJ Brugge

DJ Brugge gezocht? Boek De Trouwfeest DJ met 30 jaar ervaring in en rond Brugge.

DJ Brugge boeken

Bij de voorbereiding van een feest, party of fuif in Brugge komt er veel bij kijken! Ook het boeken van een professionele Dj. Als je feest, fuif of party echt geslaagd moet zijn, doe dan beroep op ons DJ concept in Brugge. De Trouwfeest Dj is een concept van Dj Tom Cosyns, de geknipte Dj voor elk feest in de regio Brugge, ook in Zeebrugge, Sint Andries, Sint Pieters …Ervaren Dj Brugge De Trouwfeest Dj is een stijlvol entertainment specialist met 24 jaar succesvolle ervaring als Dj in discotheken, danscafés en het draaien van alle feesten, party’s en fuiven zowel in Antwerpen, Oost Vlaanderen, West Vlaanderen….
Al onze feesten in de regio Brugge worden tot in de puntjes verzorgd, wij werken alleen met tevreden klanten.

Dj Brugge met of zonder discobar

Dj Tom kan je inhuren voor de regio Brugge per uur of voor een volledige avond, met of zonder discobar.

Onze discobar is een professionele klank en lichtinstallatie, een Luxe discobar speciaal voor feesten met led verlichte dj booth en sfeervolle led effecten.Al ons materiaal is aangekocht bij een professioneel dj bedrijf in Brugge.

guest dj set brugge

Je kunt Dj Tom ook boeken voor guestsets op fuiven, party’s, bedrijfsevents, discotheken of privéfeesten. Tom draait dan een DJ set van 60, 120 of 180 minuten. Voor aanvragen en boekingen kun je hier terecht.

Allround Dj Brugge
Dj Tom is zowel thuis in de wereld van party’s, fuven en discotheken alsook de wereld van de feesten. Hij was Resident Dj in Tropicana, The Lord, The Temple, Kokorico (Kings en Queens), Sotto’s … In Brugge draaide hij jarenlang in het Breakcafe op het zand het zeer gekende danscafé de Vuurmolen. Sinds 1988 draait hij ook feesten in Brugge en over de rest van Vlaanderen met of zonder discobar. Door zijn ruime ervaring als dj kan hij van elk feest een top feest maken.Dj Tom kan je boeken voor elke dansgelegenheid in de Regio Brugge o.a. voor : verjaardagsfeest, trouwfeest, bedrijfsfeest, disco party, foute party, trouwfuif, after work party …