DJ Brussel

Dj Brussel nodig? Boek hier een Professionele Allround Dj voor elk feest, party of fuif in Brussel.

Ben je met de voorbereiding bezig van een feest in Brussel of op ben je zoek naar een Dj voor uw verjaardag, trouw, bedrijfsfeest of dansactiviteit in Brussel ? Een dj die van je feest, party of fuif in Brussel een geslaagde avond kan maken? Dan zit je goed bij Tom Cosyns De Feest Dj.

DJ Brussel boeken

Bij elke feest organisatie komt er veel bij kijken. Een feestzaal of feestlocatie in Brussel kiezen, invitaties voor de gasten maken, een traiteur of cateringfirma in Brussel contacteren … En last but not least een professionele Dj boeken.

De Feest Dj is een concept van Dj Tom Cosyns, een entertainment specialist met jaren ervaring in het vak. De ideale Dj voor elk feest in Brussel .Dj Tom Cosyns is een “Stijlvol & Professioneel Dj “. Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak !Je kunt Dj Tom ook boeken voor guestsets op fuiven, party s, bedrijfsevents, discotheken of priv feesten. Tom draait dan een DJ set van 60, 120 of 180 minuten. Voor aanvragen en boekingen kun je hier terecht.Al onze feesten verzorgen we tot in de puntjes, wij werken alleen met tevreden klanten.

Waarom kiezen voor De Trouwfeest Dj in Brussel

Allround DJ met een breede muziek kennis
Wij draaien uw feest, party of fuif aan een vast bedrag
Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
Er zijn nadien geen bijkomende kostenWij draaien de muziek die u wenst30 jaar ervaring als DJ
Professioneel licht en geluid
De afspraken worden schriftelijk bevestigd
Je kan een playlist op voorhand opmaken
Allround Feest Dj Brussel
Tom Cosyns is een ervaren entainer van party’s, fuiven, feesten en discotheken. Hij was Resident Dj in Tropicana, The Lord, The Temple, Kokorico (Kings en Queens), Sotto’s … Sinds 1988 draait hij ook feesten in Brussel en over de rest van Vlaanderen met of zonder discobar. Door zijn ruime ervaring als dj kan hij van elk feest een top feest maken.Hij draaide maar liefst 6 jaar als resident Dj in de lenedarische Discotheek The Lord aan de rand van Brussel.