Dj Feestzaal Valkenbulcke Merendree

Heb je plannen om te trouwen in Feestzalen Valkenbulckete Merendree dan kan je beroep doen op Trouwfeest Dj Tom Cosyns.

Feestzalen Valkenbulcke in Merendree bij Nevele is gekend als zaal voor trouwfeesten, Claude en Mieke bezitten de kunst om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

In Valkenbulcke is zowel de licht als klaninstallatie aanwezig, trouwers moeten enkel een Dj voorzien.

Dj Tom Cosyns draait regelmatig trouwfeesten in Valkenbulcke te Merendree

Voor je trouwfeest in Valkenbulcke kan je beroep doen op de professionaliteit van De Trouwfeest Dj Tom Cosyns. Een zeer ervaren Dj gesecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, seminaries, verjaardagsfeesten …

Voor ieder feest dat georganiseerd wordt in FeestzaaValkenbulcke te Merendree kan men Dj Tom boeken.

Valkenbulcke interieur


Het zacht knerpende parket, het houten dakgebinte, de grote ramen met uitzicht op de tuin en uitgestrekte landerijen, … In deze beminnelijke, bucolische sfeer krijgt de escape-gedachte vaste vorm. Hier vergeten u en uw gasten even de rest van de wereld.

En zo hoort het ook, want dit wordt uw grote dag, waarop u het verdient om in het centrum van de belangstelling te staan!

Klik hier om de foto’s van onze feestzaal te bekijken met de nieuwe witte hoezen.

Verplicht gebruik van de discobar

Eenieder die een feest organiseerd in FeestzaaValkenbulcke te Merendree moet verplicht gebruik maken van de discobar, de installatie is voorzien van Pioneer materiaal, wat elke Dj wel weet te smaken.

In Feestzalen Valenbulcke mag iedereen zelf zijn Dj te kiezen, er is niet bepaald één huis DJ, Tom Cosyns is er wel regelmatig te gast voor feesten, zie reacties.

Prijs

De prijs om Dj Tom in te huren als Dj voor jullie feest in Zaal Valkenbulcke is 500 Euro, vanaf het dessert tot einde van het feest.

Contact

Bent u geinteresseerd in Dj Tom Cosyns als Dj op uw trouwfuif of feest in Valkenbulcke te Merendree? Neem dan contact met ons op via info@detrouwfeestdj.be, bel 0495/21 45 83 of vul het contactformulier in.

Meer info over Feestzaal Valkenbulcke Merendree Nevele en de Dj Klik hier

Foto’s van Dj en Feestzaal Valkenbulcke Merendree Nevele Klik hier

Tot zien in Feestzalen Valkenbulcke Biezestraat 8, 9850 Merendree (Nevele)

Feestzalen Valkenbulcke Mrerendree Dj Nieuws

Op zaterdag 22 maart 2014 was Dj Tom te gast voor het trouwfeest van Francis en Caroline in Feestzaal Valkenbulcke te Merendree.