DJ Foute Party

Dj Foute party met foute muziek voor jou foute fuif. Wil je van jou Foute Party een succes maken boek dan DJ Tom Cosyns Resident van Moose Bar Belgium.

Dj Foute party of foute fuif

Heb je plannen om een foute party of fuif te organiseren dan zit je bij Foute party Dj Tom Cosyns aan het juiste adres.

Foute dj Tom Cosyns is zeer gekend als dj voor feesten en fuiven, hij is één van de meest geboekte feest dj’s in Vlaanderen. Dj Tom bezit de kunst om van elk Fout feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Samenwerken met Dj Tom Cosyns voor uw Foute Parrt is kiezen voor ervaring. DJ Tom is 25 jaar dj en verdiende zijn sporen in verschillende Belgische clubs, swing en danscafé’s en natuurlijk feesten en fuiven. Door de ruime dj ervaring zorgt Tom Cosyns dat elk feest een knalfeest wordt.

Dj Tom Cosyns draait regelmatig Foute party’s op locatie

Bij de organidsatie van een foute party komt er veel bij kijken. Je moet een geschikte locatie zoeken, uitnodigingen maken, een gastenlijst samenstellen, foute atributen voorzien en natuurlijk een DJ met foute muziek boeken voor uw foute fuif.

Boek Tom Cosyns als DJ voor jullie Foute Party. Je kan Tom inhuren met of zonder discobar. Hij beschikt over een eigen professionele klank en licht installatie om elke foute fuif tot een succes te maken.

Foute Party dj biografie

Tom Cosyns was ooit resident Dj in clubs Tropicana, El gringo, King Beach, Carré Casino, La Scala, Cerry Moon, Kokoricco (Love Everyone), The Tempel 5kings en Queens), Sotto’s (Atlantis nights) … In swingcafé’s zoals Pancho Villa, Swingking, Per Tutti, Vita …


Dj Foute Party muziekstijl

Mede door zijn jarenlange DJ carriere beschikt Tom Cosyns over de beste foute hits uit de 70’s, 80’s, 90’s 00’s tot vandaag. Op een foute party draaien we alleen de foutste platen van Gangnam Style tot Dos Cervesas…

Organiseer zelf een Foute Party met Dj

Het leven is al serieus genoeg, eens een avond zot doen moet eens kunnen. Organiseer daarom eens een foute party. Ben je jarig kan je ook kiezen voor een disco party of foute party dat slaat altijd aan bij je vrienden of familie. De foute climax is je natuurlijk foute verkleden. Haal je stomste kleren en pruiken boven hoe fouter gekleed hoe beter.

De Foute Party zijn in opmars in Vlaanderen. Alleen al in 2018 draait Tom Cosyns 12 foute party’s. In 2020 zijn er reeds 6 geboekt.

Foute Party Dj Nieuws

Foute Muziek

Met foute muziek wordt over het algemeen muziek bedoeld die om één of andere reden niet goed zou mogen gevonden worden, maar het eigenlijk wel is. De term kan echter voor iedereen een andere invulling hebben. Wat precies foute muziek is kan dus niet gedefinieerd worden. Veel platen die als fout worden bestempeld zijn swingende fuifnummers en jaren ’80-disco.

De term is vooral bekend geworden door radioprogramma’s zoals Het Foute Uur van Q-music in Nederland en Vlaanderen. Opvallend is dat er veel muziek uit de jaren 80 en 90 “fout” blijkt te zijn. Ook uit principiële overwegingen kan muziek als fout aangeduid worden. Zo zou iemand die tegen geweld is alle muziek die geweld verheerlijkt fout kunnen vinden.

Foute dag en Foute Party

Het begin van de zomervakantie betekent voor de luisteraars van Q-Music de dag van de foute muziek. De hele dag draaien ze er een lijst van 128 ‘foute’ platen en er komen ook artiesten optreden in de studio, maar het hoogtepunt is is nadien de Foute Part . Daar houden ze de uitverkochte ‘Foute Party’, waar maar liefst 20.000 mensen komen vieren.

Het leukste uit 5 jaar het foute uur verzameld in één unieke foute CD-box!

Toen Q-Music van start ging met ‘Het Foute Uur’, heeft ARS Entertainment geen moment getwijfeld om in samenwerking met het succesvolle radiostation een gelijknamige cd op de markt te brengen.

Ondertussen zijn er al 6 volumes van ‘De Foute cd’ op de markt verschenen. Eén voor één werden de dubbel-cd’s een groot succes en kregen ze een ‘gouden’ award. Bij de start van Q-Music Nederland, een paar jaar geleden kwam ook daar ‘De Foute cd’ op de markt en synoniem aan Vlaanderen is ook daar de compilatie een begrip geworden.

Wat kunnen we verstaan onder ‘foute muziek’? Wel, je moet dan denken aan nummers die je een prettig gevoel geven, lekker dansbaar. Liedjes die vooral ‘goed/fout’ zijn, waarbij de discobol gaat draaien, de boa’s worden bovengehaald kortom muziek om op te feesten, ongegeneerd. Nu de eindejaarsperiode in het vooruitzicht ligt, hebben we iets speciaals in petto.

Feesten is belangrijk tussen kerst- en nieuwjaar en dus is het tijd om de 6 volumes van ‘De Foute cd’ te bundelen in een speciale box. In totaal hebben we 100 goed/foute nummers verzameld en ‘het beste uit 5 jaar Het Foute Uur’ op 5 enkel cd’s gezet.

Op de tracklist staan heel wat grote namen; Michel Sardou (Les lacs du Connemara), The Village People (Y.M.C.A.), Rita Deneve (De allereerste keer), The Gibson Brothers (Que sera, mi vida), The Pointer Sisters (I’m so excited), Patrick Hernandez (Born to be alive), The Radio’s (I’m into folk) en ga zo maar door. De ‘Foute Box’ dat zijn 100 goed/foute songs met o.a. Kool & The Gang (Ohh la la la…let’s go dancing), Johnny Wakelin (In Zaire) Viola Wills (Gonna get along without you now), Marianne Rosenberg (Ich bin wie du), Rednexx (Cotton Eye Joe), Europe (The Final Countdown), Status Quo (Whatever you want), Matthias Reim (Verdammt ich lieb’dich) en nog veel meer. Exclusief op deze ‘Foute Box’ krijg je de ‘AAA Anthem’, de superhit van Regi & Bart Peeters, dé meezingen van het eindejaar.

Al jaren is er de vraag naar dé ultieme ‘foute’ verzamelaar, vanaf nu is er ‘De Foute Box’, het ultieme eindejaarsgeschenk bij uitstek, voor jezelf of om andere mensen gelukkig mee te maken.