DJ Foute Party

Dj Foute party met foute muziek voor jou foute fuif. Wil je van jou Foute Party een succes maken boek dan DJ Tom Cosyns Resident van Moose Bar Belgium.

Dj Foute Party of Foute Fuif: De Perfecte Sfeer met Dj Tom Cosyns

Overweeg je om een foute party of foute fuif te organiseren? Dan ben je bij Dj Tom Cosyns aan het juiste adres. Tom Cosyns is een bekende naam in de wereld van feesten en fuiven. Hij is een van de meest geboekte feest-dj’s in Vlaanderen en heeft de gave om van elk fout feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Ervaring en Expertise

Wanneer je samenwerkt met Dj Tom Cosyns voor jouw foute party, kies je voor ervaring. Met 25 jaar ervaring als dj heeft Tom zijn sporen verdiend in verschillende Belgische clubs, swing- en danscafés, en natuurlijk talloze feesten en fuiven. Dankzij zijn uitgebreide ervaring zorgt Tom Cosyns ervoor dat elk feest een knalfeest wordt.

Foute Party’s op Locatie

Het organiseren van een foute party vergt de nodige voorbereiding. Je moet een geschikte locatie vinden, uitnodigingen versturen, een gastenlijst samenstellen, foute attributen regelen, en natuurlijk een dj met foute muziek boeken voor jouw foute fuif.

Bij Tom Cosyns kun je terecht voor het draaien van foute party’s op locatie. Of je nu kiest om hem in te huren met of zonder discobar, hij beschikt over een eigen professionele klank- en lichtinstallatie om van jouw foute fuif een groot succes te maken.

Dj Foute Party Biografie

Tom Cosyns heeft in zijn carrière als dj ooit als resident dj gewerkt in clubs zoals Tropicana, El Gringo, King Beach, Carré Casino, La Scala, Cerry Moon, Kokoricco (Love Everyone), The Tempel (5 Kings and Queens), Sotto’s (Atlantis Nights), en in swingcafés zoals Pancho Villa, Swingking, Per Tutti, en Vita.

Foute Party Muziekstijl

Dankzij zijn jarenlange dj-carrière beschikt Tom Cosyns over een uitgebreide verzameling van de beste foute hits uit de jaren 70, 80, 90, 00’s tot vandaag. Op een foute party draait hij enkel de foutste platen, van Gangnam Style tot Dos Cervesas…

Organiseer Zelf een Foute Party met Dj Tom Cosyns

Het leven is al serieus genoeg, dus waarom niet eens een avond helemaal losgaan? Overweeg daarom om zelf een foute party te organiseren. Of je nu jarig bent of gewoon zin hebt in een leuke tijd met vrienden en familie, een disco party of foute party slaat altijd aan. Het hoogtepunt van een foute party is natuurlijk de foute kleding. Haal je meest bizarre outfits en pruiken tevoorschijn, want hoe fouter je eruitziet, hoe beter.

De Opkomst van Foute Party’s in Vlaanderen

Foute party’s zijn enorm populair aan het worden in Vlaanderen. In 2023 draaide Tom Cosyns al 12 foute party’s, en voor 2024 zijn er alweer 6 geboekt. Het lijkt erop dat mensen steeds meer behoefte hebben aan een avond vol plezier en gekkigheid.

Met Dj Tom Cosyns aan het roer van jouw foute party of foute fuif ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact op en maak van jouw evenement een knalfeest!

Foute Party Dj Nieuws

Foute Muziek

Met foute muziek wordt over het algemeen muziek bedoeld die om één of andere reden niet goed zou mogen gevonden worden, maar het eigenlijk wel is. De term kan echter voor iedereen een andere invulling hebben. Wat precies foute muziek is kan dus niet gedefinieerd worden. Veel platen die als fout worden bestempeld zijn swingende fuifnummers en jaren ’80-disco.

De term is vooral bekend geworden door radioprogramma’s zoals Het Foute Uur van Q-music in Nederland en Vlaanderen. Opvallend is dat er veel muziek uit de jaren 80 en 90 “fout” blijkt te zijn. Ook uit principiële overwegingen kan muziek als fout aangeduid worden. Zo zou iemand die tegen geweld is alle muziek die geweld verheerlijkt fout kunnen vinden.

Foute dag en Foute Party

Het begin van de zomervakantie betekent voor de luisteraars van Q-Music de dag van de foute muziek. De hele dag draaien ze er een lijst van 128 ‘foute’ platen en er komen ook artiesten optreden in de studio, maar het hoogtepunt is is nadien de Foute Part . Daar houden ze de uitverkochte ‘Foute Party’, waar maar liefst 20.000 mensen komen vieren.

DJ Foute Party

DJ Tom Cosyns: De Resident DJ van Moose Bar

DJ Tom Cosyns, de meester van de draaitafels, is de trotse Resident DJ van Moose Bar. Elke week, van begin november tot eind maart, trakteert hij België, Nederland en Frankrijk op de meest onvergetelijke Apres ski sets. Met zijn unieke stijl en ongeëvenaarde vaardigheden achter de decks, is hij de absolute sensatie van de wintersportscene. Lees verder om meer te ontdekken over deze fenomenale DJ en waarom hij de perfecte keuze is voor jouw Foute Party.

Apres Ski Magie

Wanneer Dj Foute party Tom Cosyns zijn opwachting maakt in Moose Bar, wordt de sfeer meteen naar een hoger niveau getild. Zijn muziekselectie, met de nieuwste hits en tijdloze klassiekers, zorgt ervoor dat iedereen op de dansvloer staat. Of je nu een doorgewinterde skiër bent of gewoon op zoek bent naar een geweldige tijd, DJ Tom Cosyns weet precies hoe hij de menigte moet vermaken.

Een Seizoensgebonden Sensatie

Het wintersportseizoen is voor velen de ultieme tijd van het jaar, en DJ Tom Cosyns begrijpt dit als geen ander. Van november tot maart is hij de drijvende kracht achter de muzikale hoogtepunten van Moose Bar. Zijn sets zijn doordrenkt met de opwinding en energie die deze periode met zich meebrengt, en hij weet precies hoe hij de feeststemming moet creëren.

Jouw Foute Party DJ

Naast zijn onbetwiste talent voor Apres ski, is DJ Tom Cosyns ook de ideale keuze voor jouw Foute Party. Zijn vermogen om het publiek te betrekken en te vermaken is ongeëvenaard. Met een eclectische mix van muziekgenres en een onweerstaanbare charisma, maakt hij van elk evenement een spectaculaire ervaring. Of je nu een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, of een ander speciaal evenement organiseert, met DJ Tom Cosyns ben je verzekerd van een avond vol entertainment en plezier.

Bij Moose Bar en op jouw Foute Party is DJ Tom Cosyns de naam die synoniem staat voor muzikaal genot en onvergetelijke herinneringen. Mis zijn sensationele sets niet en maak van jouw volgende evenement een ongeëvenaarde ervaring.


De Meest Opwindende Hits van 5 Jaar ‘Het Foute Uur’ Nu Samengebracht in Één Exclusieve Foute CD-Box!

Toen Q-Music begon met ‘Het Foute Uur’, aarzelde ARS Entertainment geen moment om in samenwerking met dit succesvolle radiostation een gelijknamige cd op de markt te brengen.

Inmiddels zijn er al 6 volumes van ‘De Foute cd’ uitgebracht. Elk van deze dubbel-cd’s werd een groot succes en werd bekroond met een ‘gouden’ award. Toen Q-Music Nederland enkele jaren geleden van start ging, werd ook daar ‘De Foute cd’ geïntroduceerd, en net als in Vlaanderen, groeide de compilatie daar uit tot een begrip.

Wat verstaan we eigenlijk onder ‘foute muziek’? Hierbij moet je denken aan nummers die je een vrolijk gevoel geven en die je uitnodigen om te dansen. Het zijn liedjes die vaak een duidelijke ‘goed/fout’ scheiding hebben, nummers die ervoor zorgen dat de discobol gaat draaien en de boa’s tevoorschijn komen. Kortom, het is muziek om onbezwaard van te genieten. Nu de feestdagen voor de deur staan, hebben we iets speciaals voor jullie in petto.

Feestvieren is van groot belang tussen Kerstmis en Nieuwjaar, en daarom is het tijd om de 6 volumes van ‘De Foute cd’ te bundelen in een speciale box. In totaal hebben we 100 goede/foute nummers verzameld en deze samengebracht op 5 enkele cd’s onder de titel ‘Het Beste uit 5 Jaar Het Foute Uur’.

De Beste Foute Nummers

Op de tracklist prijken tal van grote namen, zoals Michel Sardou (Les lacs du Connemara), The Village People (Y.M.C.A.), Rita Deneve (De allereerste keer), The Gibson Brothers (Que sera, mi vida), The Pointer Sisters (I’m so excited), Patrick Hernandez (Born to be alive), The Radio’s (I’m into folk), en nog veel meer. De ‘Foute Box’ bevat 100 geweldige/foute nummers, waaronder hits van Kool & The Gang (Ohh la la la…let’s go dancing), Johnny Wakelin (In Zaire), Viola Wills (Gonna get along without you now), Marianne Rosenberg (Ich bin wie du), Rednexx (Cotton Eye Joe), Europe (The Final Countdown), Status Quo (Whatever you want), Matthias Reim (Verdammt ich lieb’dich), en nog veel meer. Exclusief op deze ‘Foute Box’ krijg je de ‘AAA Anthem’, de superhit van Regi & Bart Peeters, hét nummer om het oude jaar mee af te sluiten.

Er is al jarenlang vraag naar de ultieme ‘foute’ verzamelaar, en vanaf nu is ‘De Dj Foute party  Box’ beschikbaar, hét ultieme eindejaarsgeschenk bij uitstek, zowel voor jezelf als om anderen gelukkig mee te maken. Kies voor een onvergetelijke muzikale reis door 5 jaar ‘Het Foute Uur’ met deze exclusieve cd-box!