Dj Hof Ten Bosse Destelbergen

Dj Hof Ten Bossche Destelbergen Dj Feestzaal Hof Ten Bosse Destelbergen

Wanneer u kiest voor Hof ten Bosse, dan opteert u voor een stijlvol kader, een fijne keuken en bent u ervan verzekerd een vlotte en zorgvuldige bediening te krijgenSpecifiek voor huwelijksfeesten kunt u er ook terecht voor de ceremonie, al of niet met taxi’s en chauffeurs. Ze kunnen u advies geven bij uw keuze van DJ, fotograaf en bloemen. Ze kunnen zorgen voor de versiering van de auto’s en de kerk.Z ij voorzien bovendien voor u een schitterende bruidswagen, bij het boeken van een evenement. En zij voeren na het feest, indien gewenst, het bruidskoppel veilig terug naar huis. Kortom, zij staan garant voor een vakkundige begeleiding van het trouwfeest in zijn geheel.  

Tom Cosyns Dj Hof Ten Bosse Destelbergen

Heb je plannen om te trouwen in Feestzaal Hof Ten Bosse te Destelbergen dan kan je beroep doen op Trouwfeest Dj Tom Cosyns.

Feestzaal Hof Ten Bosse in Destelbergen is zeer gekend als zaal voor trouwfeesten, De uitbaters bezitten de kunst om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

In Feestzaal Hof Ten Bosse is er een klank en lichtinstallatie voorzien, trouwers moeten alleen de Dj boeken.

Dj Tom draait regelmatig feesten in Hof ten Bosse Destelbergen

Voor je trouwfeest in Feestzaal Hof Ten Bosche kan je beroep doen op de professionaliteit van De Trouwfeest Dj Tom Cosyns. Een zeer ervaren Dj gesecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, seminaries, verjaardagsfeesten …

Voor ieder feest dat georganiseerd wordt in Feestzaal Hof Ten Bosche Destelbergen kan je Dj Tomboeken.

Beleef de mooiste dag van uw leven bij Hof Ten Bosse Destelbergen


U droomde altijd al van een sprookjeshuwelijk in een uniek decor? Dan is Hof ten Bosse de ideale locatie voor een magisch en onvergetelijk trouwfeest. Ze zorgen samen met u een feest om nooit meer te vergeten. Van A tot Z, van de culinaire creatie tot de keuze van de muziek. Wanneer u kiest voor Hof ten Bosse, dan opteert u voor een stijlvol kader, een fijne keuken en bent u ervan verzekerd een vlotte en zorgvuldige bediening te krijgen.

Een huwelijk plannen, vergt heel wat organisatie. Ook voor het feest moeten er allerlei zaken geregeld worden. Gelukkig is Dominique & Sabine van Hof Ten Bosse er om een deel van deze organisatie (en stress) van u over te nemen.

Hof Ten Bosse Destelbergen dj en locatie

Bij huwelijksfeesten kunt u bi Hf Ten Bosse terecht voor de hele ceremonie, al of niet met taxi service en chauffeurs. Ze kunnen u advies geven bij uw keuze van DJ, fotograaf of bloemen. Ze kunnen zorgen voor de versiering van de auto s of een ijsjeskar aan de kerk. De parkeerwachters begeleiden uw gasten probleemloos van de parking naar de feestzaal via de shuttledienst.

Bij het boeken van een huwelijksfeest op een vrijdag (vanaf 100 p.) voorzien ze voor u een gratis overnachting in de bruidssuite. Of dacht u eerder aan een romantisch boottochtje op de Leie met champagne en oesters? Nagelnieuw is de bed and breakfast formule voor pas gehuwde koppeltjes. Een romantische chill-out room en zwempool met sauna en jacuzzi.Pure verwennerij dat is feesten bij Hof Ten Bosse in Destelbergen.

Feesten in Hof ten Bosse Destelbergen

Hof Ten Bossche biedt u volgende feestruimtes:

  1. Feestzaal Noemie beschikbaar voor feesten van 80 tot 250 personen
  2. Feestzaal Alice , beschikbaar voor 80 personen
  3. Het restaurant, beschikbaar voor 35 personen
  4. Het voor- en achterterras met sfeertuin, voor recepties.

Boek De Trouwfeest Dj voor jou feest in Zalen Hof Ten Bosse

Eenieder die een feest organiseert in Feestzalen Hof ten Bosse te Destelbergen moet zelf zijn Dj boeken. Dj Tom Cosyns draait er op regelmatige regelmatg feesten, zie reacties.

Wij zorgen voor een onvergetelijk feest in elke zaal in Feestzalen Hof ten Bosse een geschikte trouwfeest locatie, een professionele discobar volledig met ledverlichting en de muziek van Dj Tom Cosyns maakt jullie feest geslaagd.

Contact

Bent u geinteresseerd in Dj Tom Cosyns als Dj op uw trouwfuif of feest in Hof ten Bosse te Destelbergen? Neem dan contact met ons op via info@detrouwfeestdj.be, bel 0495/21 45 83 of vul het contactformulier in.

Meer info over Feestzaal Hof ten Bosse en de Dj Klik hier

Info van Dj en zalen in Hof ten Bosse Klik hier

Foto’s Hof ten Bosse zalen en sfeer Klik hier

Tot zien in Feestzalen Hof Ten Bosse – Ten Bosse 14 – 9070 Heusden-Destelbergen Tel-Fax: 09.231.15.15

Dj Hof Ten Bosse Destelbergen

De zalen van Hof ten Bosse

Zaal Alice is een middelgrote, vierkante zaal met open haard en is geschikt voor feesten met maximum 80 personen. De tafels kunnen geschikt worden naar believen :de grote tafel in U-vorm, twee of drie lange tafels naast elkaar, een groot vierkant, kleine aparte tafels, … Deze ruimte kan met hoge tafels en smeedijzeren buffetkarren ook dienst doen als ontvangstzaal voor de receptie, voorafgaand aan bijvoorbeeld het feest in de grote zaal.

Enkele sfeerbeelden van zaal “Alice” kan je hier vinden…

Zaal Noemie is de grote feestzaal en biedt met een capaciteit van 250 personen de meeste mogelijkheden: trouwfeesten, jubilea, diner dansants, … Met behulp van kamerschermen en planten kan de zaal opgedeeld worden in kleinere ruimtes, zodat gezellige hoekjes ontstaan voor verscheidene gelegenheden. Met ronde en lange tafels kan er een dynamische schikking gemaakt worden voor uw prachtfeest. Tevens kan er plaats voorzien worden voor een swingende dansvloer met discobar, een klein podium en een aparte speelhoek voor de kinderen.

Enkele sfeerbeelden van zaal “Noïmie” kan je hier vinden…

Installatie Hof ten Bosse

  • Hof Ten Bossche werkt samen met professionele Djs met jarenlange ervaring, die vertrouwd zijn met de feestzaal en de ultramoderne Bose muziekinstallatie. De DJ moet gebruik maken van de vaste klankinstallatie en moet wel zijn eigen toestellen aansluiten.

 

Tom Cosyns als Dj Hof Ten Bosse Destelbergen op uw feest? Vraag ons meer info!