DJ Huwelijksverjaardag

DJ Huwelijksverjaardag gezocht? Stop dan met zoeken en contacteer De Trouwfeest DJ! Het kiezen van de juiste DJ is zeer bepalend voor de sfeer van jullie Huwelijksverjaardag. Wij draaien zowel een trouwfeestjubilieum als een huwelijksverjaardag.

DJ Huwelijksverjaardag vastleggen

DJ Tom Cosyns is de geknipte dj voor uw HuwelijksverjaardagDJ Tom is een van meest geboekte DJ’s voor feesten en heeft maar liefst 30jaar succesvolle ervaring met tal trouwfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten … en voelt de wensen van de gasten feilloos aan. Uiteraard beheerst Tom over alle muziekstijlen, voor jong en oud. Zo ontstaat de juiste sfeer en interactie met het publiek.

De huwelijksverjaardag DJ beschikt over een volledige discotheek van oudere muziek, de grootste hits uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, maar ook Popcorn, Rock & Roll, Twist, Wals, Foute Muziek, Disco & Dance Claccics, Meezingers, Nederlandstalig … Maar ook de nieuwste hits uit de Top 50 komen aan bod. Op een huwelijksverjaardag heb je zowel een ouder publiek als jongeren. Wij draaien Allround met veel slows, zodat iedereen zich zal amuseren. Steeds in overleg met jullie, alles is bespreekbaar.

Van tevoren kan je een play list maken met de nummers die jullie graag horen of de dag zelf mogen steeds verzoekjes gevraagd worden. Wij werken onder het motto “u vraagt wij draaien”.

De gasten op een huwelijksverjaardag zijn meestal ouder.

De genodigden op een huwelijksverjaardag kunnen iets ouder zijn dan op een traditioneel trouwfeest, vandaar zal de muziek keuze van de dj dan ook op iets meer naar oudere muziek gaan. Uiteraard zoals verwacht wordt op een jubileum zullen er regelmatig nederlandstalige, franse, engelse of duitse slows gedraaid worden zoals Peter maffay, Tom Jones, Willy Sommers, Will Tura, Adamo … Maar ook de jongere generatie komt aan bod met onze nieuwste hits.

DJ Tom Cosyns is een Stijlvol & Professioneel Dj, sinds 1987 ervaring in het draaien van alle feesten. Steeds zorgt hij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak ! Dat is de kunst van een DJ

Bepaal zelf de muziek op jullie huwelijksverjaardag

Bij ons heb je zelf inspraak in de muziekkeuze, jullie bepalen zelf welke muziek je wilt horen. Het is mogelijk zelf een lijstje te maken met de nummers dat we zeker moeten draaien op het feest. Wij kijken naar jullie keuze van muziek en passen ons hierop aan. Dj Tom heeft de opgegeven muziek bij zich en zal deze ook zeker draaien.

Wij draaien uw huwelijksverjaardag met Luxe discobar met een chique uitstraling en een sfeervolle verlichting, uniek in Vlaanderen en speciaal voor trouwfeesten, jubileums, huwelijksverjaardagen …

Interesse om ons te boeken voor jullie huwelijksverjaardag, zilveren bruiloft, gouden bruiloft … Klik hier

Wij verzorgen alle feesten ook zonder discobar zoals huwelijksfeesten, seminaries, bedrijfsfeesten, jubileums, verjaardagsfeesten, prive en familiefeesten …

 

 

Meer over huwelijksverjaardag

Er is een gewoonte om als mensen een aantal jaren gehuwd zijn te spreken van bijvoorbeeld een koperen huwelijk bij 12½ jaar getrouwd zijn of een zilveren huwelijk bij 25 jaar verbonden zijn.Een zekere analogie is er met betrekking tot viering van een huwelijksverjaardag / trouwfeest en een jubileum zoals bij een zoveel jarig dienstverband of bestaan van een organisatie.Sinds de invoering van een geregistreerd partnerschap in onder andere Nederland kunnen hieruit ook feestelijke vieringen voortvloeien, evenals het zoveel jaar ‘officieel’ samenwonend zijn.Trouwfeest dj Agenda : Klik hierDoor een goede Burgerlijke Stand en huwelijks- / trouwregister, eventueel kerkelijke registers is beter officieel vast te stellen wanneer er een huwelijksverbintenis tot stand is gekomen. In veel gemeenten is het gebruikelijk geraakt om in de plaatselijke media aandacht te besteden aan een echtpaar welk minimaal 50-jaar dan wel 60-jaar getrouwd is. Vaak wordt er dan een berichtje of interview in de krant geplaatst en komt er een felicitatie van de burgemeester / het gemeentebestuur. Het jubilerende echtpaar wordt vaak door de (klein)kinderen in het zonnetje gezet of er wordt een huwelijksfeest aangeboden. Of men nodigt zelf familie, vrienden en anderen uit voor een viering, receptie of feestavond. Uit dankbaarheid wordt ook wel een kerkelijke mis of dienst gehouden.