DJ Jubileum

DJ jubileum gezocht? Stop dan met zoeken en contacteer De jubileum DJ! De meest geboekte Dj en discobar voor alle feesten in Vlaanderen.

DJ Jubileum boeken

Het kiezen van de juiste DJ is zeer bepalend voor de sfeer van jullie jubileum. De jubileum DJ is de geknipte dj voor uw jubileum. De jubileum dj is een onderdeel van Trouwfeest Dj Tom Cosyns een van meest geboekte Feest DJ’s met maar liefst 24 jaar succesvolle ervaring met tal feesten en voelt de wensen van de gasten feilloos aan. Uiteraard beschikken we over alle muziekstijlen, voor jong en oud. Zo ontstaat de juiste sfeer en interactie met het publiek.U bent in Start – Feest dj – Trouwfeest – Jubileum DJ

Muziek Jubileum

De jubileum DJ beschikt over een volledige discotheek van fuif en oudere muziek, de grootste hits uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, alsook Popcorn, Rock & Roll, Twist, Swing, Wals, Disco & Dance Classics, Meezingers, Nederlandstalig … Maar ook de nieuwste hits uit de Top 50 komen aan bod. Wij draaien Allround met veel slows, zodat iedereen zich zal amuseren.

De genodigden op een jubileum zijn normaal iets ouder dan op een traditioneel trouwfeest, vandaar zal de muziek keuze van de jubileum DJ dan ook op iets meer oudere muziek bevatten. Wij draaien uw jubileum steeds in overleg, nummers kunnen van tevoren aangevraagd worden of de dag zelf. Uiteraard zoals verwacht wordt op een jubileum zullen er regelmatig nederlandstalige, franse, engelse of duitse slows gedraaid worden zoals Peter maffay, Tom Jones, Willy Sommers, Will Tura, Adamo …

Jubileum DJ zal op een stijlvolle manier jullie jubileum tot een onvergetelijke herinnering maken waar nog lang zal over nagepraat worden!

Bepaal zelf de muziek voor uw jubileum

Bij ons heb je zelf inspraak in de muziekkeuze, jullie bepalen zelf welke muziek je wilt horen.Het is mogelijk zelf een lijstje te maken met de nummers dat we zeker moeten draaien op het feest. Wij kijken naar jullie keuze van muziek en passen ons hierop aan. Dj Tom heeft de opgegeven muziek bij zich en zal deze ook zeker draaien.

Jubileum

Een jubileum is herdenking van een gebeurtenis (zoals de huwelijksverjaardag van een huwelijk, indiensttreding) een bepaald aantal (meestal een veelvoud van 5) jaren geleden is.Bij een jubileum hoort een feest, dat bij de te vieren periode op bijpassende wijze wordt gevierd. Een 40-jarig huwelijk wordt vaak grootser gevierd dan een van 12½.

Ook bedrijven vieren jubilea.

Bij de meeste bedrijven wordt aan iemand die 25 jaar in dienst is een feest aangeboden. Een tweede ambtsjubileum wordt gevierd als men 40 jaar in dienst is. Door de invoering van de VUT en de grotere wisseling van banen komen deze feesten nog maar weinig voor. Niet alleen vieren de bedrijven het jubileum van medewerkers, maar ook van de organisatie zelf. Het komt voor dat bedrijven al vele tientallen jaren of zelfs soms honderden jaren bestaan.