DJ Krekelhof Gooik

 

Heb je plannen om te trouwen in Feestzaal Het Krekelhof te Gooik, of organiseer je een familiefeest, communie, verjaardagsfeest of andere dan kan je beroep doen op Dj Tom Cosyns uit Ninove

Feestzaal Krekelhof in Gooik is zeer gekend als zaal voor trouwfeesten, De uitbaters bezitten de kunst om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

In Krekelhof is er geen klank en lichtinstallatie voorzien, trouwers moeten een Dj met installatie boeken.

Dj Tom uit Ninove draait regelmatig feesten in Het Krekelhof te Gooik

Voor je trouwfeest in Het Krekelhof kan je beroep doen op de professionaliteit van De Trouwfeest Dj Tom Cosyns. Een zeer ervaren Dj gesecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, seminaries, verjaardagsfeesten …

Voor ieder feest dat georganiseerd wordt in Feestzalen Krekelhof te Gooik kan men Dj Tom boeken.

Beleef de mooiste dag van uw leven bij Het Krekelhof


Feestzaal Gooik : U droomde altijd al van een sprookjeshuwelijk in een uniek en feestelijk decor? Dan is Het Krekelhof uw ideale partner voor een magisch en onvergetelijk trouwfeest. Samen met u werken we het ideale concept uit voor een gegarandeerd geslaagde dag.

Een huwelijk plannen, vergt heel wat organisatie. Ook voor het feest moeten er allerlei zaken geregeld worden. Gelukkig is He Krekelhof er om een deel van deze organisatie (en stress) van u over te nemen.

Krekelhof dj en locatie

Wij organiseren feesten van 30 tot 150 personen, recepties tot 300 personen. Er wordt geen huur aangerekend voor de zaal. BTW en bediening zijn inclusief in onze prijzen, alsook bediening na het diner. Wij verzorgen de tafeldecoratie in een hedendaagse sfeer. Wenst u meer persoonlijke decoratie aan te brengen, dan kan dit uiteraard. Menu s en naamkaartjes worden door uzelf voorzien. Tafelschikking gebeurt volgens uw wensen. Wij beschikken over een grondplan van de zaal met ronde ptafels. Er is achtergrondmuziek tijdens receptie en diner. U kan zelf instaan voor de muziek bij het dansfeest.

Bedrijfsfeesten in Krekelhof

Standaard seminarie-pakket Onthaal bij aankomst met koffie, thee en fruitsap met ontbijtkoekjes. Koffiepauze in de voormiddag, klaargezet in de hall van uw seminarieruimte. Verzorgde 3-gangen lunch. 2 glazen wijn p.p. en waters inclusief. Wij verzekeren u een vlotte en discrete bediening. Koffiepauze in de namiddag met kleine versnapering.

 

Eenieder die een feest organiseerd in Het Krekelhof te Gooik moet zelf zijn Dj boeken, er is geen huis dj. Dj Tom Cosyns draait er op regelmatige regelmatig feesten, zie reacties.

Wij zorgen voor een onvergetelijk feest in elke zaal in He Krekelhof , een geschikte trouwfeestlocatie, een professionele discobar volledig met ledverlichting en de muziek van Dj Tom Cosyns maakt jullie feest geslaagd.

Contact

Bent u geinteresseerd in Dj Tom Cosyns als Dj op uw trouwfuif of feest in Krekelhof te Gooik? Neem dan contact met ons bel 0495/21 45 83