DJ Moose Bar

DJ Tom Cosyns is één van de Resident DJ’s van Moose Bar Belgium.

De Moose Bars zijn een groot succes in Vlaanderen, Je kan er tijdens de winterperiode genieten van de onvervalste après-skisfeer.

Wie houdt van après-ski, maar niet echt van die skilatten, bergen sneeuw, thermisch ondergoed of liften waar je handen er bijna afvriezen, hoeft niet per se meer een skireis te boeken.Versuz opende dit jaar namelijk 6 Moose Bars waar je inner Anton aus Tirol zich volledig kan uitleven. Nippen van een Jägermeister terwijl je danst op heerlijk foute muziek kan in de gezellige houten chalets in Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven, Mechelen en Kortrijk.

Ambiance

De Moose Bar Antwerpen is elke donderdag, vrijdag en zaterdag open vanaf 19 uur. Leg die lederhosen of Heidi in Tirol-jurk dus maar al klaar. Kan je niet genoeg krijgen van de ambiance in de übergezellige Moose Bars? Dan is er ook MOOSE Bar XXL, de grootste après-skiparty van het land, Elk jaar 2 dagen in februari in het Antwerps Sportpaleis.

 

Beluister Apres Ski DJ sets van DJ Tom Cosyns

DJ Moose bar Antwerpen

DJ Moose Bar Antwerpen: Een Après-Ski Beleving in Hartje Antwerpen

Welkom in Moose Bar Antwerpen, dé plek waar het feest nooit stopt!

Après-Ski in Antwerpen: Een Unieke Beleving

Stap binnen bij Moose Bar Antwerpen en dompel jezelf onder in de gezellige sfeer van onze winterse après-ski hut. Elke Donderdag, Vrijdag en Zaterdag van 19u00 tot 04u00 tot 25/03/2023 staan wij voor je klaar om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Feesten als Nooit Tevoren

Onze après-ski hut ademt gezelligheid en feestvreugde. Geniet van de typische après-ski muziek die je meteen in de juiste stemming brengt. Onze vriendelijke bediening verwelkomt je in traditionele Lederhosen en staat klaar om je favoriete drankjes te serveren.

Resident DJ Tom Cosyns: De Sfeermaker van Dienst

Maak kennis met DJ Tom Cosyns (DJ Moose Bar Antwerpen) , één van onze resident DJ’s die de avond tot leven brengt met zijn unieke mix van beats en melodieën. Bereid je voor om uit je dak te gaan op zijn muziek terwijl je geniet van de gezelligheid van Moose Bar Antwerpen.

Locatie en Huisregels

Je vindt ons op Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen. Voordat je ons bezoekt, raden we je aan om onze huisregels te lezen om ervoor te zorgen dat iedereen een veilige en plezierige tijd heeft.