DJ Oost-Vlaanderen

DJ Oost-Vlaanderen nodig? Dan ben je hier goed.

Jullie gaan wellicht trouwen in de regio van Oost-Vlaanderen? Of heeft u een verjaardag of bedrijfsfeest in de provincie Oost-Vlaanderen? Wij zijn gepassioneerde DJ’s en dag en nacht met muziek bezig. Dankzij onze ervaring op vele honderden feesten per jaar weten wij precies hoe we op de sfeer moeten inspelen. Bij DJ Oost-Vlaanderen zorgen voor de juiste sfeer en krijgen dan ook altijd iedereen op de dansvloer.

DJ Oost-Vlaanderen boeken

Dj Tom is een professionele Dj uit Ninove die van je je feest, party of fuif in Oost Vlaanderen een geslaagde, topavond zal maken. Tom is zaakvoerder het “De Trouwfeest Dj , een Dj concept gespecialiseerd in het verzorgen van Trouwfeesten.

Een feest organiseren is niet altijd even gemakkelijk, er komt veel bij kijken en je moet aan veel dingen denken. Onder andere uitkijken naar een geschikte zaal of locatie in Oost Vlaanderen, een gastenlijst klaarmaken, op zoek gaan naar een cateringbedrijf of traiteur in Oost Vlaanderen … En uiteraard ook een professionele Dj boeken. Een goeie Dj maakt uw feest compleet, een DJ Oost-Vlaanderen  maakt of kraakt uw feest.

Dj Tom uit Oost Vlaanderen is een entertainment specialist met jaren ervaring in het vak. De ideale Dj voor elk feest, wij denken graag met u mee over de perfecte invulling van uw dansfeest of fuif.

Wij bespreken elk DJ optreden op voorhand met onze klant. Zo kunnen wij ons perfect vorbeiden en weten we welke platen we kunnen draaien en welke niet. We werken enkel met tevreden klanten! Lees hier een aantal recente beoordelingen van klanten voor wie wij in Oost-Vlaanderen en omgeving hebben gedraaid. Bij ons staan al uw wensen centraal. U krijgt bij ons zelf inspraak in de muziekkeuze en u kan op voorhand al uw wensen doorgeven zodat wij ons muzikaal optimaal kunnen voorbereiden. Op de avond zelf zijn uw wensen ons uitgangspunt. Bij DJ Oost-Vlaanderen krijgen iedereen op de dansvloer!

dj oost-vlaanderen

 

Allround Feest Dj Oost Vlaanderen
Tom Cosyns dé DJ Oost-Vlaanderen is een eigentijdse ervaren entainer van party’s, fuiven, feesten en discotheken.Tom mixt alle muziekstijlen vlotjes aan elkaar.Hij was o.a. Resident Dj in tal van discotheken in Oost Vlaanderen zoals : Tropicana (Geraadsbergen), The Lord (Schepdaal), The Temple (Destelbergen), Kokorico (Zomergem) Kings en Queens, Carré Casino (Middelkerke) Lascala en King Beach Blankenberge, Sotto’s,(Zottegem) De Scoop (Knokke)… Danscafé’s als De Vuurmolen (Brugge), Dino’s (Knokke) …Sinds 2006 maakt Tom ook deel uit van het Dj Team in Yssis te Knokke. Sinds 1988 draait hij ook feesten in Oost Vlaanderen en over de rest van Vlaanderen met of zonder discobar. Door zijn ruime ervaring als dj kan hij van elk feest een top feest maken.Als zeer ervaren DJ uit Oost Vlaanderen word Dj Tom veel aanbevolen door feestzalen in Vlaanderen. Hij is zeer gekend bij verschillende feestlocaties en evenementenbureau’s in Oost Vlaanderen en ver daarbuiten!Het wordt jullie feest in Oost VlaanderenEnkele weken voor aanvang van jullie feest maken we een afspraak en nemen we met jullie alle details van de bruiloft zorgvuldig door. Welke muziek willen jullie horen, of welke muziek willen jullie juist niet horen? Welke openingsdans hebben in gedachten? Mogen de gasten verzoeknummers vragen? Wij passen ons aan bij jullie wensen. en zorgen dat iedereen een spettrende avond beleefd.Wij zijn eer ervaren in ons vak. Wij van DJ Oost-Vlaanderen  hebben 25 jaar ervaring als DJ, niet alleen trouwfeesten, ook party’s, fuiven en discotheken. We hebben alle muziektijlen, vandaar kunnen we perfect inspelen op de wensen van jullie gasten en weten jong en oud te vermaken met de muziek die zij leuk vinden. Daardoor krijgt iedere feest een prima sfeer en hebben de gasten het naar hun zin.Wij bieden: Een zeer exclusieve sfeervolle lichtshow en kwalitatief goed geluid, wij passen ons aan bij jullie wensen en bespreken deze voor het feest samen met jullie, wij werken aan een vast bedrag , niet per uur, wij van DJ Oost-Vlaanderen werken met een overeenkomst, duidelijke afspraken staan op papier.