DJ Trouwfuif

DJ trouwfuif gezocht? Heb je plannen om te trouwfuif te organiseren voor je trouwfeest dan kan je beroep doen op Trouwfuif Dj Tom Cosyns.

Tom Cosyns De Trouwfuif Dj is gekend als een zeer ervaren entertainer voor feesten. De Trouwfuif Dj was jarenlang resident Dj en tal van bekende discotheklen en danscafé’s en draait al 25 jaar trouwfeesten, fuiven en party’s in Vlaanderen.

Indien jullie locatie zelf over een installatie beschikt is het perfect mogelijk De Trouwfui Dj in nte huren als dj voor jullie fuif.

DJ Trouwfuif boeken

Voor elk feest, party of fuif kan je beroep doen op de professionaliteit van De Trouwfuif Dj Tom Cosyns. Wij beschikken over een professionele discobar, klank van Hk Audio, materiaal van Pioneer en een zeer moderne led lichtinstallatie.

Wil je eens iets anders dan een tradiotieel trouwfeest kiest dan voor een moderne trouwfuif. Op een trouwfuif draaien we voornamelijk de beste party en fuif platen uit de 70’s-80’s-90’s tot vandaag.

Kies zelf de muziek op je trouwfuif

Wij werken enkel met tevreden klanten want bij ons kan je zelf de muziek kiezen voor uw trouwfuif, het is mogelijk een playlist te maken met jullie favoriete fuifplaten van vroeger en nu.

Zie hier een dj set voorbeeld van een trouwfuif.

Contact

Bent u geinteresseerd in De Trouwfuif Dj Tom Cosyns als Dj op uw trouwparty of fuif? Neem dan contact met ons op via info@djtom.be, bel 0495/21 45 83