DJ Verjaardagsfeest

DJ verjaardagsfeest inhuren? Dan zit je goed bij ons!

Als je van een super verjaardagsfeest wilt genieten is het een goed idee om ons in te huren voor het verzorgen van de muziek. Naast het draaien van trouwfeesten, is ons team ook veel gevraagd op verjaardagsfeesten. Een DJ inhuren voor uw verjaardagsfeest? Kies de professionaliteit van DJ Tom en team. Wij hebben jarenlange ervaring in het draaien van verjaardagsfeesten, onze muziekkeuze is er voor ieder wat wils. House, dance, top-50, foute muziek, house, retro house, 70’s,80’s,90’s, disco, r&b …het is allemaal mogelijk.

DJ verjaardagsfeest boeken voor een knalfeest!

Bij het organiseren van een verjaardagsfeest komt er veel bij kijken. Je moet een geschikte zaal of locatie zoeken, een datum prikken, de mensen uitnodigen, zorgen voor drank en hapjes en natuurlijk een Dj & discobar boeken voor uw verjaardagsfeest. Wil je zelf van je verjaardag genieten? Boek dan een DJ. Naast De Trouwfeest Dj lanceerde Dj Tom Cosyns ook het concept De verjaardagsfeest Dj. Een concept gespecialiseerd in het draaienverjaardagsfeesten. Dj Tom is een van de meest geboekte feest Dj’s in Vlaanderen, check gerust onze e reacties van tevreden klanten. Wij zorgen graag voor de muziek die helemaal past bij jouw wensen. Muziek voor jong en oud, het kan allemaal. Door onze jarenlange dj-ervaring brengen we iedereen vrij snel op de dansvloer. Jaarlijks draaien we meer dan 50 geslaagde feesten.

Op de pagina met referenties kun je de meest recente ervaringen van DJ Tom lezen.  Bent u dus op zoek naar een Dj voor uw verjaardag? Dan kunnen wie u uitstekend van dienst zijn. Als je hebt beslist om Dj Tom te boeken maken we een overeenkomt van de boeking, zo ben je zeker dat de dj aanwezig is op je verjaardagsfeest. Later bespreken we welke muziek je wél en welke muziek je niet wilt horen op ju feest

De Verjaardagsfeest Dj is een professionele DJ met Luxe Discobar Als ervaren entertainment specialist maken we van uw verjaardagsfeest een knalfeest.De VerjaardagsfeestDj beschikt over 25 jaar succesvolle ervaring als Dj in discotheken, danscafés en het draaien van alle feesten, party’s en fuiven. Dj Tom draait de muziek die uw wenst tijdens het verjaardagsfeest. Wil je 70’s, 80’s, 90’s, foute muziek, disco, of misschien meer de nieuwere hits, electron grroce, r&b, retro house … Het kan allemaal!.

De VerjaardagsfeestDj kan je in huren voor een 16 de, 18 de, 21 ste, 25 ste, 30 ste, 40 ste, 50 ste, 60 ste of misschien 65 ste verjaardag of fuif. Elk verjaardagsfeest draaien we met een professionele klank en lichtinstallatie. Beschikt de feestzaal of locatie van het verjaardagsfeest zelf over een installatie dan kan je De Verjaardagsfeest Dj boeken zonder discobar.De meest ervaren en geboekte Dj voor uw verjaardagsfeest in Vlaanderen boekt u hier. De Verjaardagsfeest Dj maakt je verjaardag tot een absoluut succes. De Verjaardagsfeest Dj draait feesten over volledig Belgie en Nederland en was resident dj in heel wat bekende Belgische discotheken (zie biografie).Waar u uw verjaardagsfeest ook plaats vind, of het nu een klein of groot feest is, voor 50 of 300 genodigden, de Verjaardagsfeest Dj kan je voor elk feest boeken over het hele land. In Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Brabant, Brussel, Limburg, Vlaams Brabant, Antwerpen …

Waarom kiezen voor Tom Cosyns

  1. Allround DJ met een breede muziek kennis
  2. Wij draaien de muziek die u wenst
  3. 25 jaar ervaring als DJ
  4. Professioneel licht en geluid
  5. Luxe discobar
  6. De afspraken worden schriftelijk bevestigd
  7. Je kan een playlist op voorhand opmaken
  8. Tom Cosyns is vrij van BTW volgens art. 44, 2, 8
dj verjaardagsfeest

Als organisator van uw verjaardagsfeest kies je bij Dj Tom de muziek voor jullie feest zelf, de gasten en uzelf mogen een lijst klaarmaken met platen dat ze graag horen, of jullie kiezen voor 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, disco, rock, foute muziek, top 50, r&b, groove, electro, retro house … Wij draaien alle muziekstijlen tot een vlotte mix om er een knal avond van te maken. Natuurlijk mogen er steeds verzoeknummers aangevraagd worden tijdens het verjaardagsfeest.

Contacteer ons

Als je een feest organiseert en U zoekt een ervaren dj laat niets aan het toeval over en kies voor ervaring voor Uw feest en contacteer De Verjaardagsfeest Dj voor een vrijblijvende offerte.

Verjaardagsfeest Dj Nieuws

Organiseer je binnenkort een verjaardagsfeest met je vrienden en familie? Dan komt er een hoop werk op je af. Je moet ervoor zorgen dat iedereen enthousiast is over de keuze van de locatie en ook dj, want de muziek en dj op je verjaardagsfeest is belangrijk. Dj Tom heeft jarenlange succesvolle ervaring in het draaien van verjaardags en birthdayparty’s, van verjaardagen als themafeest tot dinershow, van foute party, disco party tot feest op maat, dankzij ons uitgebreide muziekaanbod zijn we in staat om elk verjaardagsfeest muziekaal te laten slagen. Een verjaardagsfeest in België of Nederland organiseren contacteer Dj Tom. Met zijn ervaring is hij in staat om voor elk verjaardagsfeest de passende muziekale invulling te verzorgen. Tom beschikt over een parel van een installatie volledig met led verlichting ideaal voor een verjaardagsfeest ! De beste DJ voor uw verjaardagsfeest vindt u bij DJ Tom Cosyns. De DJ zal uw verjaardagsfeest tot een absoluut succes maken. Al meer dan 25 jaar heeft DJ Tom ervaring met draaien op een verjaardagsfeest . Waar u uw verjaardagsfeest ook wilt organiseren, Dj Tom komt voor een verjaardagsfeest door het hele land met zijn discobar. Ook is er de mogelijkheid dat de DJ voor uw verjaardagsfeest draait op een bestaande installatie, wij beschikken over de muziek van vroeger tot nu. Als we op uw feest komen draaien stemmen we ons graag af op uw wensen. U kunt een playlist maken van welke muziek u houdt of waar de doelgroep van houdt. We zullen verdere muziek die hierbij past uitzoeken en zo de avond vullen. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor verzoeknummers voor de meedenkers in de groep. Indien u wenst kan DJ Tom Cosyns een thema verjaardagsfeest draaien. Te boeken voor een bedrijfsfeest in Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Brabant, Vlaams Brabant, Antwerpen, Gent, Brugge, Kortrijk, limburg, Brussel


Verjaardagstradities


Verjaardagen gaan gepaard met het krijgen van cadeaus van familie en vrienden en het trakteren op school of op het werk. Ook is het gebruikelijk dat men bij de jarige op bezoek gaat. Sommige jarigen geven een verjaardagsfeest met een hapje en een drankje. De gasten brengen dan pakjes, cadeaus, mee om de jarige te bedanken en te feliciteren met zijn verjaardag. Bij kinderen is het gebruikelijk dat de woonkamer wordt versierd met slingers. Verder is het gebruikelijk dat er die dag voor de jarige wordt gezongen. Ook kan er een kinderfeest worden gehouden.
De organisatie van een Verjaardagsfeest kan niet alleen voor kinderen maar ook voor een volwassene. Je verjaardagsfeest kan niet onopgemerkt voorbij gaan, verras je vrienden, collega’s,, buren en familie met een spetterend verjaardagsfeest of organiseer een verrassingsfeest voor een vriend, man, vriendin, vrouw, collega, familielid of iemand anders. Word je 18, 20,25, 30,35, 40, 50, 60, of 65 jaar. Dj Tom Cosyns verzorgt je verjaardagsfeest muziekaal tot in de puntjes. Wens je van het verjaardagsfeest een dansparty te maken die je nog lang zal bijblijven? Contacteer ins voor meer informatie.

Je verjaardagsfeest wordt helemaal te gek met een GPS-spelp

Zoek je een leuke activiteit voor je verjaardagsfeest? Vind je paint ball te cliché, kajakken op de Lesse te sportief en een filmpje nét iets te saai? Neem je gasten dan mee naar buiten en trakteer ze op een spannend GPS-spel! Jouw verjaardagsfeestje zullen ze niet snel vergeten! Onze stadsspelen zijn goed voor twee uur pure fun en je hoeft zelf niets te organiseren. Eens je spel geboekt is, hoef je enkel nog op te dagen op de dag van je verjaardagsfeest. Een spelbegeleider wacht je op met toestellen, geeft je de nodige uitleg en zorgt ervoor dat het spel goed verloopt. Bekijk snel ons aanbod spelen en maak er een spetterend verjaardagsfeest van!


Karting is een ideale belevenis voor een verjaardag.
Karting is een ideale belevenis voor een verjaardag. Dit zowel voor volwassenen als voor kinderen, de dag van uw verjaardag rijdt u 1 rit van 12 minuten gratis bij Indoorkarting Antwerpen.


Verjaardagsfeest orgineel vieren
Wilt u uw verjaardagsfeest ook origineel vieren? Kom dan naar Wima, het bowlingcentrum dat u meer te bieden heeft dan bowlen alleen. Bij ons kunt u genieten van een verjaardagsfeest met een smulbuffet, dit betekent heerlijke lekkernijen als hotdogs, kipnuggets en friet, ijsjes en pannenkoeken.Wima is een bowlingcentrum dat gespecialiseerd is in het geven van de meest verzorgde en gezellige feesten. Of dat u nu een verjaardagsfeest of een communie bij ons wilt vieren, bij Wima krijgt u het feest van uw keuze. Want bij ons kunt u niet alleen gezellig en sportief bowlen, maar kunt u ook heerlijk dansen. Kinderen kunnen zichzelf helemaal uitleven op het springkasteel en heerlijk gek doen in het ballenbad. Wima biedt u alle ingrediënten voor een geslaagd feest.
Een verjaardagsfeest viert u bij Wima en nadien kan je dansen met Dj Tom de Dj voor uw verjaardag.


Vier je verjaardagsfeest met Fun
Verjaardagsfeesten zijn niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen! Uw verjaardagsfeest mag niet onopgemerkt voorbij gaan, verras je vrienden en familie met een verjaardagsfeest of organiseer een verrassingsfeest voor een vriend(in), familielid of iemand anders. Word je 10, 20, 30, 40, Abraham of Sarah 50, 60, 65 of 100 jaar, Fun-Events verzorgt verjaardagsfeesten groot en klein. Een verjaardagsfeest in een verwarmde tent, in uw tuin of op een gewenste locatie. Met een walking dinner, tapasbar, paellapan, bbq, buffet, receptie, hapjes en drankjes. Wens je van het verjaardagsfeest een dansparty te maken of hou je het liever intiem, Fun-Events zal met uw wensen een verjaardagsfeest organiseren op maat.


Checklist verjaardagsfeest organiseren
Checklist feest organiseren door Karin van Wijk | Manage je leven en bedrijf met GRATIS checklisten van Checklist.com.