Foodtruck huren

Foodtruck huren? Ben je bezig met de voorbereiding van jou huwelijk, verjaardag, event of ander feest en wil je eens iets anders, kies dan voor een Foodtruck huren. Hier op onze website kan je een overzicht terugvinden van leveranciers actief in het verhuren van foodtrucks.

Foodtruck huren voor uw feest

Een Foodtruck huren kan hier vrij eenvoudig. Bekijk onze leveranciers hieronder, via een klik op de link kan je onmiddellijk de website bezoeken. Een indicatie van de kosten voor het huren van een foodtruck vind je op de website van de door jou gekozen leverancier. Afhankelijk van welk feest u organiseert en met hoeveel gasten jullie zijn zal de eigenaar van een foodtruck zijn kosten bepalen.

Wat is een Foodtrucks

Een foodtruck is een restaurant of snacbar op wielen. Ook wel een rollende keuken genoemd. Van daaruit wordt eten en drinken verkocht. Variërend van frietjes, broodjes, pannenkoeken, pizza of pasta, cocktails, tot aan fruitsapjes.
Foodtrucks zijn een ware hype en echte sfeermakers. Je ziet ze overal: van events, bedrijfsfeesten, trouwfeesten, verjaardagsfeesten… Het concept van de foodtruck is overgewaaid vanuit Amerika. Foodtrucks hebben vaak een creatief thema en verrassen je met culinaire creaties.

Aanbevolen leveranciers

Foodtruck huren – Mobile Street Food

Wil je jouw gasten heerlijk eten bezorgen op jouw evenement? Huur dan een foodtruck bij Mobile Street Food! Bij ons kun je foodtrucks huren met zeer veel mogelijkheden. Ook een origineel idee voor bruiloften of personeelsfeesten. Samen met jou creëren we het ideale feest! Wij kunnen ook het gehele feest van A tot Z voor je organiseren.

Een foodtruck nodig?

Met Foodtruckbestellen.be vind & boek je eenvoudig één van de 912 foodtrucks voor je huwelijk, feest of evenement.

GRATIS GEPERSONALISEERD FOTOBOOK van jouw event

Wat is er leuker dan nagenieten van een geslaagd feest? Wel, wij zorgen niet alleen voor een TOPERVARING met onze gerechten tijdens jouw event, maar ook nadien ontvangt u van ons een gepersonaliseerd fotobook als aandenken van je feest! 

Ook hier opgenomen worden?

Onze website wordt veel bezocht door mensen die bezig zijn met het plannen van hun huwelijk. Wij zijn fier om te melden dat we ruim 10.000 bezoekers per maand ontvangen op detrouwfeestdj.be.

Hier jou zaak vermelden is dan zeker geen slechte zaak. Informeer hier naar de mogelijkheden, bel 0495/21 45 83of mail: info@detrouwfeestdj.be

Bekijk ook eens: