Huwelijkslijsten

Huwelijkslijsten gezocht? We tonen je hier een zeer uitgebreid overzicht van de winkels en handelaars die huwelijkslijsten verkopen. Ontdek de beste leverancier via De Trouwfeest DJ!

Bij ons vind je alle Belgische leveranciers die actief zijn in de sector relevant aan trouwen. We tonen je steeds de juiste bedrijven met de juiste oplossingen voor je noden – of je nu op zoek bent naar een hu
huwelijkscadeau of andere geschenken wij vermelden heel wat aanbevolen winkels.

Bij alle winkels kun je eenvoudig via één klik de website bekijken en daar een mail sturen of afspraak maken om jouw huwelijkslijst te bespreken. Ook voor vragen over de geschenken kunt u contact opnemen met de juiste leverancier. Veel succes bij het vinden van jouw huwelijkslijst!

Huwelijkslijsten Aanbevolen bedrijven

huwelijkslijsten

Biotoop

Bij Biotoop kan je ook terecht voor verjaardags- of huwelijkslijsten, of eender welke andere gelegenheid.Je krijgt dan een eigen pagina binnen in de webshop …
Men kan dan via die webshop één of meerdere artikelen aankopen van jouw lijst. Vervolgens kan men kiezen om deze te laten opsturen naar het adres van de koper, om zelf aan jullie af te geven. Of men kan aangeven dat we de spulletjes bijhouden tot je evenement en dat je ze dan gratis thuis bezorgd krijgt. Dit met een naamkaartje er bij met de vermelding wie dit kado voor jou gekocht heeft.


 

Trouwartikelen.nl

Je wilt natuurlijk niet met lege handen aankomen op een bruiloft. Wat voor huwelijkscadeau kies je voor het bruidspaar. Soms heeft het bruidspaar zelf over een huwelijkscadeau nagedacht en een verlanglijstje opgesteld. In dat geval hoef je niet heel moeilijk te doen en koop je een huwelijkscadeau uit de lijst die binnen jou budget valt. Je weet dan zeker dat jouw huwelijkscadeau in de smaak valt bij het bruidspaar. 

Op Trouwartikelen.nl staan genoeg huwelijkscadeau, van originele tot nuttige cadeaus. Lees ook hun  blogs

Waarom een huwelijkslijst

Tegenwoordig wordt het ook steeds moeilijker voor de gasten om geschikte geschenken uit te kiezen aangezien de meeste koppels al een tijdje samenwonen voor ze huwen. Logischerwijs hebben ze dus al een groot deel van hun “uitzet” bijeengespaard. Om uit te sluiten dat je als trouwkoppel onbruikbare of dubbele cadeaus ontvangt, is het zeker verstandig om eens na te gaan of een huwelijkslijst  hier geen goed alternatief is. Je huwelijk is de perfecte gelegenheid om je grootste plannen, de leukste geschenkideeën, … voor te stellen aan je gasten… en meteen ook te laten schenken.

Ook hier opgenomen worden?

Onze website wordt veel bezocht door mensen die bezig zijn met het plannen van hun huwelijk. Wij zijn fier om te melden dat we ruim 10.000 bezoekers per maand ontvangen op detrouwfeestdj.be.

Op onze website jou zaak vermelden is dan zeker geen slechte zaak. Informeer hier naar de mogelijkheden, bel 0495/21 45 83of mail: info@detrouwfeestdj.be

Bekijk ook eens: