Huwelijkstaarten

Huwelijkstaarten of bruidstaarten bestellen?

» Aanbevolen bakkers van huwelijkstaarten en bruidstaarten in België

Huwelijkstaarten – Bruidstaarten in Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Antwerpen, Gent, Brugge, Vlaams Brabant

Voor een volledig overzicht van bakkers van Bruids en Huwelijkstaarten kan u gebruik maken van onze aangeboden selectie. U kan hier ook een lijst met aanverwante trouw activiteiten vinden. Ben je van plan om weldra in het huwelijksbootje te stappen? Ben je begonnen met het organiseren van uw trouwfeest? Dan hoort een Huwelijks en bruidstaart daar ook bij. Huwelijkstaarten bestellen kan binnen ieders budget, zelfs een voordelige of betaalbare Bruidstaart is het pareltje van jullie mooiste dag!

Huwelijkstaarten bestellen

Voor een volledig overzicht van bakkers van Bruids en Huwelijkstaarten kan u gebruik maken van onze aangeboden selectie.

U kan hier ook een lijst met aanverwante trouw activiteiten vinden.

HUWELIJKSTAART BESTELLEN

 

Bij een perfect huwelijk, hoort een perfecte bruidstaart! En hiermee kunnen ze u bij Gebak & Co helpen. Heb je reeds een idee hoe jou ultieme bruidstaart er uit moet zien? Al een idee welke smaak de taart moeteh hebben of hoe ze afgewerkt moet zijn? Dan kunnen de professionele bakkers van Gebak en Co jullie helpen om die taart te realiseren.

Een unieke huwelijkstaart bestellen geheel naar jullie wensen, dat kan!. Indien je helemaal nog niet weet hoe jou taart er uit moeten zien of hoe ze moet smaken, dan kan Gebak en Co u perfect bijstaan.Hoe werkt Gebak en Co?Voor het realiseren van een huwelijkstaart gaan ze niet zomaar over een nacht ijs. Ze willen dat jullie bruidstaart er gaat uitzien en smaken zoals jullie dat willen. Aan het maken van een bruidstaart gaat er een grondige voorbereiding vooraf.Tijdens het eerste contact met ons bespreken we uitgebreidt jullie wensen voor de bruidstaart.

Welk thema willen jullie, welke vorm, welke smaak of smaken … Nadien zal het teams van Gebak en Co bekijken hoe zij jullie droomtaart kunnen realiseren. Het is zelfs mogelijk om de taart op voorhand te komen voorproeven.De Bruidstaart bestellenNadat jullie de taart hebben geproeft, krijgen jjullie een offerte voor jullie trouwtaart. Nadien is het mogelijk de huwelijkstaart te bestellen en worden laatste details nog vastgelegd. De Levering gebeurd op de dag zelf van jullie feest, wij leveren taart op de plaats en het tijdstip die jullie willen.

 

Nadien zal het teams van Gebak en Co bekijken hoe zij jullie droomtaart kunnen realiseren. Het is zelfs mogelijk om de taart op voorhand te komen voorproeven.De Bruidstaart bestellenNadat jullie de taart hebben geproeft, krijgen jjullie een offerte voor jullie trouwtaart. Nadien is het mogelijk de huwelijkstaart te bestellen en worden laatste details nog vastgelegd. De Levering gebeurd op de dag zelf van jullie feest, wij leveren taart op de plaats en het tijdstip die jullie willen.»

 

TARTE MAISON

Eenvoudig Huwelijkstaarten bestellen bij Tarte MaisonBij Bakker Tarte Maison kan u terecht voor het bestellen van verschillende soorten huwelijkstaarten, alles is bespreekbaar qua vormen, smaken en afwerking! De totaalprijs van jullie bruidstaart wordt berekend volgens het aantal personen. Als jullie wensen, kan er gekozen voor verschillende soorten vullingen gekozen worde. Indien u een bestelling wenst te plaatsen, raadpleeg onze contactpagina.

 

BAKKERIJ BEYERS

HuwelijkstaartenHet huwelijks is de de mooiste dag van uw leven en daar hoort zonder twijfel de mooiste taart bij. Bij bakkerij Bevers kan u een bruidstaart klein of zo groot laten maken als u zelf wilt. Wij bespreken jullie wensen en bekijken wat we ervan kunnen maken. Op de website van Bakkerij Beyers is het mogelijk enkele voorbeelden van huwelijkstaarten te bekijken – Klik hier.Voor meer info, vragen of om een huwelijkstaart te bestellen, kunt u ons steeds contacteren via 014/61.61.91

 

PAPER PIGEON GLAMOUREUZE BESTELLEN

Prachtige huwelijkstaarten bestel je bij Paper Pigeon, zoals enkele exemplaren in goud en roze of taarten met kantmotief van Little Venice Cake Company Bekijk enkele voorbeelden via de link van City Sweets & Confections en Details DetailsOk kies voor Huwelijkstaarten van : Couture Events sdBekijk ook op onze website de huwelijkstaarten van: Nine Cakes , Glorious cake en Wedding cakes

Google info: Huwelijkstaarten – Huwelijkstaart bestellen

 

Ook hier opgenomen worden?

Onze website wordt veel bezocht door mensen die bezig zijn met het plannen van hun huwelijk. Wij zijn fier om te melden dat we ruim 10.000 bezoekers per maand ontvangen op detrouwfeestdj.be.

Hier jou zaak vermelden is dan zeker geen slechte zaak. Informeer hier naar de mogelijkheden, bel 0495/21 45 83of mail: info@detrouwfeestdj.be

Bekijk ook eens:

Nieuws

Zonder taart geen feest. Met een zelfgebakken taart maak je altijd indruk, iedereen vindt het leuk als je zelf in de keuken hebt gestaan. Dankzij JETAART wordt het bakken van mooie, lekkere en unieke taarten een stuk makkelijker gemaakt. Wat ooit begon met een webwinkel vanuit huis, is inmiddels uitgegroeid tot een volledige taart- en decoratie(web)winkel, met daarnaast ook nog workshops, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en gelegenheidstaarten. De winkel bestaat inmiddels al bijna weer vijf jaar en heeft een ruime keus aan taart- en decoratieartikelen. Echt alles op het gebied van taarten, cupcakes, cakepops en koekjes maken is te vinden bij JETAART. Denk hierbij aan bakvormen, cakemixen, vullingen voor in je taart, bak ingrediënten, marsepein en rolfondant van verschillende merken, breed assortiment uitstekers, gereedschappen, taartdozen, taartkartons, baking cups van klein tot groot in vele kleuren en motieven, siliconen molds, chocolade en vele voedingskleurstoffen, alles op het gebied van icing en niet te vergeten de vele decoratieartikelen.

Dé Bruidstaarten van Del Rey

Wil je het beste van het beste op je huwelijksfeest? Speciaal om die wens te vervullen is DelRey in New York gaan bijscholen en is sindsdien gespecialiseerd in echte “American weddingcakes”. Wil je net als in de films een grote bruidstaart met veel etages, prachtige decoraties en al het glazuur dat je op kan? DelRey combineert het ‘op en top’. Een bruidstaart van Del Rey bestellen? Klik,hier of bel voor info : +32 (0)3 470 28 6

Huwelijkstaart bestellen

Vandaag de dag ziijn huwelijkstaarten echte kunstwerkjes. En die mogen na het hoofdgerecht met veel bombarie de feestzaal in gebracht worden. Maar wat komt er allemaal kijken bij het kiezen van een huwelijkstaart? Waarop moet je letten? Wat is er allemaal op de markt? En hoeveel kost zo’n verrukkelijke creatie? Dikwijls is het zo dat je een taart kan bestellen bij de feestzaal. Check dus eerst even bij hen, en vraag of ze er iets op tegen hebben als je het dessert bij een andere partij bestelt.

Wat is jullie taartbudget? Hoeveel zijn jullie bereid te spenderen aan een taart? Voor je aanklopt bij de bakker, spreek je best met je verloofde een taartbudget af. Prijs per stuk Reken op gemiddeld 7 euro per stuk taart. Sommige patissiers zijn goedkoper, andere dan weer een stuk duurder. Het hangt er vanaf wat precies jullie wensen zijn, in hoeveel lagen de taart moet worden gemaakt, of er een beeldje bovenop moet komen, hoeveel decoratie jullie erop wensen enz.

Een sobere huwelijkstaart zal goedkoper zijn dan een taart met bloemen, linten en strikken. Stijl en model? Wanneer je je een beeld probeert te vormen van de ideale huwelijkstaart, hoe ziet die er dan voor jou uit? Hedendaags? Theatraal? Eenvoudig? Klassiek? Speels? Koninklijk? Spectaculair? Uniek? Trendy? Grappig? Bepaal een stijl die past bij jullie huwelijk. – Een huwelijkstaart hoeft trouwens niet per se uit meerdere etages te bestaan. Tip: Als je een bescheiden gastenlijst hebt, maar toch een stapeltaart wil, vraag dan aan de patissier of hij de onderste laag uit polystyreen (piepschuim) wil maken en zo versiert dat het lijkt alsof het een extra taartlaag is. –

Ook al zijn ronde huwelijkstaarten de meest courante vorm, toch kan je ook kiezen voor een vierkante, rechthoekige, ja zelfs driehoekige taart, enz. Hoe groot? Het aantal gasten bepaalt de grootte van de huwelijktaart. Een taart uit drie lagen biedt genoeg lekkers voor 50 à 100 gasten. Verwacht je meer dan 100 gasten, kies dan een taart die bestaat uit 4 of meer lagen. Of ga voor 2 taarten. Je kan ook een taart combineren met cupcakes. Smaken en vullingen

Een huwelijkstaart moet er niet alleen fantastisch uitzien, maar hoort ook te barsten van heerlijke smaken. Denk dus na over welke vulling en smaken jullie willen: – Vanille – Chocolade – Fruit: aardbei, rabarber, ananas, citroen enz. Je kan natuurlijk ook smaken combineren en de verschillende taartlagen in verschillende smaken laten maken!Bron : Trouwplaza .

Hoe een taart bestellen?Indien je een taart wilt bestellen kan dit de dag van vandaag ook online. Veel professionele bakkers hebben een website met online bestel modus of zelf eens webshop in bruids en huwelijks gebak. Om een taart te bestellen moet je wel op voorhand weten hoe je taart er uit moet zien: Voor hoeveel personen wil je bestellen, Wil je biscuit of cake? Welke smaken : chocolade, vanille, caramel, aardbeien, kersen … .

Welke vulling verkiezen jullie? Crème au beurre: vanille, chocolade, chocolade crispy, praliné, … Huwelijks of bruidstaarten worden altijd op maat gemaakt. Willen jullie graag een foto op de taart, dat kan uiteraard! Voor jullie de huwelijkstaart gaat bestellen, schrijf jullie ideen op papier, beschrijf hoe jullie taart er precies moet uitzien, met die wensen kan de bakker jullie taart gaan maken. Een taart bestellen kan meer en meer online.Dit zijn enkele website waar je online een taart kan bestellen./

Wil je de bakker vinden die jullie droomtaart kan bakken?Kijk dan hieronder voor topbakkers bij jullie in de buurt! Gebruik het overzicht van bakkers in bruidstaarten en huwelijkstaarten in Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Limburg, Gent, Brussel, Antwerpen, Vlaams Brabant. om jullie taart te bestellen..


Willen jullie de mooiste en lekkerste bruidstaart bestellen en er zeker van zijn dat deze op de dag niet te laat geleverd wordt? Laat deze dan maken door één van de bedrijven mét het Keurmerk Trouwen. Zij zijn namelijk gescreend door een onafhankelijk bureau, hebben positieve referenties ontvangen en hebben de mystery guest goed, professioneel en gastvrij behandeld. Josse Locus.

Banket Klein en droog gebak: mattetaarten, éclairs, frangipannes, rijsttaartjes, … Taarten: fruittaarten, kaastaarten, brésiliennetaarten, flantaarten, … Fijn gebak: bavarois, tiramisu, sacher, boterroomtaarten, slagroomtaarten, … Feestgebak: bruidstaarten, verjaardagstaarten, communietaarten, jubileumtaarten, … Seizoensgebonden gebak: Sint-Valentijn, Pasen, Halloween, Kerstmis, Nieuwjaar, …