Apres DJ Tom Cosyns op Moose bar XXL 2024 in het Sportpaleis

Polonaises, halve liters bier en twerkende Natalia: Moose Bar XXL lokte 18.000 feestvierders naar Sportpaleis

Het Antwerps Sportpaleis, dat normaal gesproken het toneel is voor ’s werelds grootste wereldsterren, onderging op zaterdag 3 februari een ware transformatie. In plaats van een internationale superster op het podium, stond DJ Tom Cosyns, alias DJ Nooth, klaar om 18.000 enthousiaste feestgangers te verwelkomen voor een avond vol foute plaatjes, polonaises, halve liters bier en zelfs een twerkende Natalia. Dit jaar markeerde het zesde opeenvolgende jaar waarin Moose Bar XXL het Sportpaleis omtoverde tot een sfeervolle houten chalet. Het evenement trok 18.000 feestvierders vanuit het hele land en daarbuiten, wat een indrukwekkende prestatie is voor een feest dat oorspronkelijk begon als een kleinschalig après-ski evenement.

Apres DJ Tom Cosyns op Moose bar XXL 2024 in het Sportpaleis

Apres Ski DJ Tom Cosyns was er te gast als één van de Resident DJ’s van Moose bar. Hij staat garant voor een avond vol foute hits, populaire nummers en apres ski muziek die het publiek in vuur en vlam zet. We spraken met Tom Cosyns over zijn ervaring als artiest in Moose Bar XXL. Hij vertelde ons: “45 minuten lang foute hits en apres ski muziek afvuren op het publiek is een waar feest als artiest. Zeker wanneer iedereen voortdurend meezingt en je ziet dat ze ervan genieten. Maar het is absoluut hard werken.” Tom Cosyns en zijn team draaien soms wel 30 tot 40 platen in één uur. Dat betekent continu een nieuwe plaat die aan het publiek wordt voorgeschoteld. Dit zorgt voor een dynamische en opwindende sfeer die je nergens anders vindt.

Het is speciaal om te draaien voor 18000 mensen, zegt Tom Cosyns, die uit de bol gaan!

Het Sportpaleis, een van de meest iconische locaties in België, heeft het genoegen gehad om jaar na jaar het epische evenement te organiseren dat bekend staat als de Moose Bar XXL. Dit sensationele feest, met zijn Apres Ski-thema, trekt elk jaar duizenden enthousiaste feestgangers. Maar wat maakt dit evenement zo speciaal? Laten we dieper ingaan op de unieke charme van de Moose Bar XXL en ontdekken waarom het uitgroeide tot ’s werelds grootste Apres Ski-feest.

De Ongeëvenaarde Atmosfeer van Moose Bar XXL

De sfeer in het Sportpaleis was ongeëvenaard. Bij het betreden van de locatie werden de bezoekers ondergedompeld in een winters sprookje. Houten decoraties, besneeuwde bomen en authentieke chaletaccenten creëerden de perfecte après-ski sfeer. Het evenement bracht niet alleen een feestelijke stemming, maar ook een gevoel van gezelligheid en samenzijn. Dit is ongetwijfeld een van de redenen waarom Moose Bar XXL jaar na jaar zoveel feestvierders aantrekt.

Muzikale Sensatie en Optredens van Topartiesten

Moose Bar XXL onderscheidt zich niet alleen door zijn unieke sfeer, maar ook door de indrukwekkende line-up van artiesten. Tijdens het evenement werden de gasten getrakteerd op optredens van enkele van België’s meest geliefde artiesten, waaronder Natalia, Christoff, Yves Segers, X-session, Sam Gooris en vele anderen. Deze optredens voegden een extra dosis entertainment toe aan de avond en zorgden ervoor dat het publiek non-stop danste en zong.

DJ Tom Cosyns: De Moose Resident die de Avond Verzorgde

Een hoogtepunt van Moose Bar XXL was ongetwijfeld de DJ-set van De Moose Resident dj’s zoals ook Apres Ski DJ Tom Cosyns. Als een van de resident DJ’s van Moose Bar, weet Tom Cosyns als geen ander hoe hij het publiek moet vermaken. Met een mix van populaire après-ski-hits, feestklassiekers en moderne hits, slaagde hij erin om de hele zaal aan het dansen te krijgen. Zijn energieke optreden zorgde voor een onvergetelijke avond voor alle aanwezigen.

Een Uitzonderlijke Beleving in het Sportpaleis

Moose Bar XXL is veel meer dan alleen een feest. Het is een totaalbeleving die mensen van alle leeftijden en achtergronden samenbrengt. Het evenement slaagt erin om een brug te slaan tussen verschillende generaties en muzieksmaken, en dit is een van de redenen waarom het jaar na jaar zo’n succes is.

Het is duidelijk dat Moose Bar XXL een unieke plek inneemt in het Belgische uitgaansleven. Met zijn ongeëvenaarde sfeer, indrukwekkende artiesten en onvergetelijke optredens, heeft het evenement zijn positie in het Sportpaleis volledig verdiend. Als je op zoek bent naar een avond vol plezier, muziek en gezelligheid, dan mag je Moose Bar XXL zeker niet missen.

Apres DJ Tom Cosyns op Moose bar XXL 2024 in het Sportpaleis

Moose Bar XXL biedt een onvergetelijke avond vol dansen, springen en zingen tot in de vroege uurtjes. In dit artikel laten we je kennismaken met deze sensationele evenementlocatie en laten we je weten waarom dit dé plek is om te feesten in stijl.

De Energieke Atmosfeer
Moose Bar XXL staat bekend om zijn energieke sfeer die je direct bij binnenkomst overweldigt. De muziek is luid, de lichten zijn fel, en de menigte is enthousiast. Dit is de plek waar feestliefhebbers samenkomen om te genieten van de beste muziek en entertainment.

Bij Moose Bar XXL draait het niet alleen om één genre muziek. Hier vind je een diverse mix van muziekstijlen, van pop en dance tot apres ski en klassiekers. Of je nu een fan bent van hedendaagse hits of liever terug in de tijd gaat met nostalgische nummers, Moose Bar XXL heeft voor elk wat wils. De DJ’s zijn bedreven in het aanvoelen van de menigte en spelen de juiste nummers op het juiste moment.

Moose Bar XXL organiseert elke week thema-avonden in de Moose Bars in Antwerpen, Hasselt, Putte, Tienen en Alphe Duez Frankrijk om de ervaring nog specialer te maken. Deze thema-avonden zorgen voor extra entertainment en geven je de kans om je creatieve kant te laten zien met bijpassende outfits.

Moose Bar XXL is dé bestemming voor wie op zoek is naar een onvergetelijke feestervaring. Met een energieke sfeer, geweldige muziek van Apres Ski Tom Cosyns, een diverse muziekselectie, VIP-opties en thema-avonden, biedt Moose Bar XXL alles wat je nodig hebt voor een avond vol plezier en opwinding. Mis deze kans niet om te feesten als nooit tevoren!

Een Massale Samenkomst

Tom Cosyns en de andere dj’s  hebben de eer gehad om voor een publiek van maar liefst 18.000 mensen op te treden. Hij beschrijft het als een onvergetelijke ervaring om voor zo’n enorme menigte op te treden. “Het is speciaal om te draaien voor 18.000 mensen die helemaal uit hun dak gaan,” zegt hij met een glimlach.

Het ultieme Apres Ski-gevoel

Moose Bar XXL brengt de magische sfeer van de Apres Ski naar Antwerpen. Het publiek wordt getrakteerd op de grootste hits uit de Alpenlanden terwijl ze genieten van een drankje en dansen in hun lederhosen en dirndls. Het is een feest dat de winterse sfeer en gezelligheid van de bergen naar de stad brengt.

Onvergetelijke Nummers

Tijdens Moose Bar XXL worden er talloze populaire nummers gespeeld, waaronder “Hey Baby,” “Te min voor Anja,” “Jodeljump,” “All I Want for Christmas,” en nog veel meer. Het publiek zingt en danst uit volle borst mee op deze klassiekers, wat bijdraagt aan de unieke sfeer van het evenement.

De Lederhosen Stijl

Een van de meest opvallende kenmerken van Moose Bar XXL is de dresscode. Iedereen komt gekleed in zijn of haar beste lederhosen outfit. Dit creëert een visueel spektakel van traditionele alpenkleding gemengd met feestelijke uitbundigheid. Het is een lust voor het oog om te zien hoe mensen hun lederhosen en dirndls met trots dragen.

De Magie van Moose Bar XXL

De Moose Bar XXL is niet zomaar een feest; het is een unieke ervaring die mensen van alle leeftijden trekt. Het is een viering van muziek, plezier en samenzijn. Het evenement heeft een speciale plaats in het hart van de Belgen en trekt ook internationale bezoekers aan die de Apres Ski-sfeer willen proeven zonder de bergen te verlaten.

Moose Bar XXL is niet alleen een geweldig feest, maar ook een gelegenheid om samen te komen, plezier te hebben en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Het is een evenement dat het beste van de Alpen naar Antwerpen brengt en mensen verenigt in een viering van muziek en gezelligheid.