Een knallend feest zonder lawaai met silent disco

Een silentdisco huren is dé oplossing voor een geweldig feest in je tuin zonder dat je problemen krijgt met de buren. Wie een feest wil organiseren en een DJ met een traditionele geluidsinstallatie inhuurt moet goede afspraken maken met de buren. Anders krijg je gegarandeerd te maken met klachten wegens geluidsoverlast, vooral als het erg laat wordt. Bij een silentdisco huren heb je daar helemaal geen last van. Het feest is net zo gezellig als bij een DJ met een grote geluidsinstallatie. Iedereen gaat op de dansvloer op dezelfde manier uit zijn dak.

 

Wat is een silent disco?

Een silent disco huren wil zeggen dat je een DJ inhuurt met een installatie om muziek te draaien, net zoals bij een gewone disco. Bij een silent disco zijn de grote geluidsboxen vervangen door draadloze koptelefoons en een wifi installatie. Iedereen die op de dansvloer wil dansen zet een draadloze koptelefoon op. Vervolgens hoort hij via de wifi de muziek die door de DJ wordt gedraaid. Wie geen koptelefoon op heeft hoort geen muziek. Hij ziet alleen een groep mensen die staat te dansen en plezier heeft.

 

De voordelen van een silentdisco huren

Een silentdisco huren heeft veel voordelen ten opzichte van een DJ met een traditionele geluidsinstallatie. Behalve dat er geen klachten uit de buurt zullen komen over geluidsoverlast, zal het feest zelf wat meer ontspannen verlopen. Degenen die geen zin hebben om te dansen doen geen koptelefoon op en kunnen rustig met elkaar kletsen of een drankje drinken. Daardoor is een silent disco huren ook heel geschikt voor zakelijke gelegenheden. Degenen die willen dansen doen dat in een aparte ruimte. Bij een silent disco kan er zelfs worden gewerkt met meerdere DJ’s tegelijk, die elk in een andere muziekstijl draaien.