Het belang van evenementenbeveiliging

Bij het plannen van een evenement of bijeenkomst is het essentieel dat u nadenkt over de verschillende aspecten van veiligheid en beveiliging. Of u nu een groot openbaar evenement, een klein bedrijfsevenement of een belangrijke conferentie organiseert, u moet voorbereid zijn om uzelf, uw werknemers en uw deelnemers te beschermen. Als u niet zeker weet welke stappen u moet nemen, kunt u het beste een gekwalificeerde evenementenbeveiliger raadplegen. Naast alarmsystemen voor een woning is het beveiligen van een event ook belangrijk.

Pre-conferentie-/evenementfase

De naam du jour is Cvent, de mensen ter plaatse zijn goed op de hoogte van het laatste en beste op het gebied van vergaderingen. Onder het personeel bevinden zich een handvol evenementenliefhebbers met de nodige hoeveelheid drank in de hand. Er zijn een paar leuke swaggers en een paar hoge pieten, maar dit is niet het meest sexy evenement aan deze kant van het hek. Met uitzondering van een paar selecte misdragende maten, is de evenementervaring voor alle betrokkenen aangenaam. Onder de voornoemde aficionados zijn de conferentieorganisatoren in overvloed en tot het beste echelon behoren de tamme, één van de tamme. Daaronder bevinden zich enkele voorbeeldige afgevaardigden, enkele slappelingen, een vleugje boeven en een paar uitgesproken onhandelbaren.

Pre-event fase

De pre-event fase van de nacht is een goede tijd. Het juiste personeel op de juiste plaats is de sleutel tot een geslaagd evenement. Zoals gezegd is een beveiligingsteam een integraal onderdeel van een geslaagd evenement. Een van de belangrijkste elementen van een geslaagd evenement is een gestroomlijnd planningsproces gericht op het beperken van risico’s en het beschermen van bezoekers tegen schade. Een robuust evenementenbeveiligingsprogramma kan een partner van onschatbare waarde zijn voor een evenement van elke omvang. Of u nu op zoek bent naar een team op maat of de meest geschikte medewerker, u kunt rekenen op een ervaren en effectieve partner. Gelukkig heeft CCI de middelen en pegels om u te helpen de perfecte match te vinden. CCI heeft een solide track record van het leveren van top notch beveiligingsdiensten aan alle soorten klanten.

Kwalificaties voor een evenementenbeveiliger

Om Event Safety/Security Officer te worden, moet je aan verschillende kwalificaties voldoen. Ten eerste moet je minstens 18 jaar oud zijn. Ten tweede moet je bereid zijn deel te nemen aan een strafrechtelijk achtergrondonderzoek. Ten derde moet je een geldig rijbewijs hebben. Ten vierde moet u Amerikaans staatsburger zijn. Ten slotte moet u bereid zijn om in teamverband te werken.

De taak van de campus veiligheidsofficier is het beschermen van mensen en eigendommen. Dit omvat het reageren op incidenten, het patrouilleren op de campus en het handhaven van het parkeer- en veiligheidsbeleid van de universiteit. Hij kan meestal alles volgen via zijn bewakingscamera.

Andere taken zijn het beschermen van de scènes van incidenten, het handhaven van de reputatie van de organisatie en het rapporteren van overtredingen aan de lokale autoriteiten. Daarnaast moet de beveiligingsmedewerker in staat zijn om in noodsituaties hulp in te roepen.

Om een Event Safety/Security officer te worden, moet u een grondig achtergrondonderzoek doorlopen. U wordt gevraagd informatie te verstrekken over uw opleiding, strafrechtelijk verleden, vroegere werkgelegenheid en kredietwaardigheid.

Openbare veiligheid is vereist bij evenementen waar alcohol wordt geschonken.

Als u een feest of evenement organiseert en alcohol wilt schenken, moet de openbare veiligheid aanwezig zijn. Dit is een vereiste bij bijna elk evenement met alcohol. Voor deze dienst wordt een vergoeding gevraagd. Doorgaans is dat 35 dollar per uur voor politieagenten, maar ook voor evenementen geldt een hogere vergoeding.

Voordat je een alcoholevenement plant, moet je je registreren bij het Office of Student Life. Dit houdt in dat je een lijst met de gasten die aanwezig zullen zijn, inclusief hun naam en geboortedatum, moet indienen. De lijst is verplicht voor elke studentenorganisatie die alcohol wil schenken tijdens een evenement.

Voor alle evenementen met alcoholische dranken is een politieagent in uniform nodig. Bovendien zal alle alcohol die tijdens een evenement wordt geschonken in beslag worden genomen. Iedereen die dit beleid overtreedt, wordt geroyeerd.

Vóór het evenement moet u contact opnemen met de Dienst Studentenleven en regelen dat een vertegenwoordiger van Openbare Veiligheid uw evenement bezoekt. Deze vertegenwoordiger zal het evenement met u doornemen en de nodige regelingen treffen.