Huwelijksfeest in een veranda of bijgebouw

Een veranda of bijgebouw is een prachtige omgeving voor een huwelijksreceptie. Het biedt een meer intieme setting. Het is ook een goede keuze als uw gasten niet op de grond willen zitten. Deze setting kan gebruikt worden voor een receptie, cocktailparty of afterparty.

Voorzieningen

De voorzieningen voor een huwelijksfeest in een bijgebouw of veranda omvatten tafels, stoelen en een cateringkeuken. Daarnaast kan de locatie een open-catering beleid, een bruidssuite, een bruidegom suite, en huisdier-vriendelijke ruimte hebben.

Het huwelijksfeest kan genieten van het panoramische uitzicht op het landgoed vanuit de bruidstoren of de suite voor de gasten ter plaatse. Dit betekent dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over de terugkeer naar hun kamers na de bruiloft. Bovendien kunnen de gasten de nacht doorbrengen in de gezellige accommodaties.

Locatie

Een veranda of bijgebouw van een historisch huis is een romantische omgeving voor een bruiloft. Het kan tot vierhonderd gasten herbergen en is ideaal voor een intiem samenzijn. Het kan ook plaats bieden aan het bruidsfeest als het bruidspaar kiest voor een kleine bruiloft.

Stijl

De veranda of het bijgebouw zijn ideaal voor een staande receptie, terwijl het bijgebouw meer geschikt is voor een receptie in cocktailstijl. Beide ruimtes bieden plaats aan maximaal 100 gasten. De gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan heerlijk eten en drinken uit een klein assortiment aan wijn, bier en sterke drank.

Afhankelijk van uw locatie, de ruimte en natuurlijk het weer, kunt u overwegen een soort feesttent of tent te huren om u tegen de elementen te beschermen. Je zou een luxe feesttent, tipi-tenten of houten tuinhuisjes kunnen hebben, elk van deze opties voegt een soort van dekking toe en is een FAB-ruimte om te kunnen gebruiken voor je huwelijksfeesten. Afhankelijk van de stijl van een buitenhuwelijk die je zoekt, hangt het allemaal af van de stijl van de undercover-opties die je kiest. Er zijn tal van bedrijven die een reeks producten verhuren of u zult merken dat ze dit als onderdeel van uw pakket op de door u gekozen locatie zullen verzorgen.

Huwelijksfeest in de tuin

Hoewel tuinhuwelijken van nature een iets meer ontspannen sfeer hebben, kunnen ze nog steeds net zo glamoureus, creatief en stijlvol zijn als een binnenhuwelijk.

Een tuinhuwelijk is een huwelijksceremonie/receptie die plaatsvindt in een tuin. Tuinceremonies zijn perfect geschikt voor stellen die een grote liefde hebben voor het buitenleven en de stylingmogelijkheden voor een tuinhuwelijk zijn eindeloos.

De perfecte achtergrond voor een ceremonie

Een ceremonie-achtergrond kan van alles zijn, van een bloemenmuur, een boom of een door de mens gemaakte structuur zoals een paviljoen of dek. The sky is the limit als het gaat om het kiezen en decoreren van je achtergrond.

Je hebt wel eens gehoord van lollybuffetten en desserttafels, maar bloemenrepen zijn the next big thing. Een bloemenbar is in wezen een reeks verse bloemen die languit op een tafel liggen, zodat gasten de bloemen kunnen bekijken en hun eigen boeketten kunnen maken om mee naar huis te nemen.

Gasten kunnen zelfs een bloemenbalk gebruiken om hun eigen bloemkronen, corsages te maken of de bloembladen als confetti te gebruiken. Bovendien kan uw bloemenreep ook als huwelijksgunst dienen!

Een foodtruck of drinkstation

Recente trends laten zien dat stellen ervoor kiezen om hun bruiloftsvoedsel meer ontspannen te benaderen. Terwijl traditionele cateringopties nog steeds op het menu staan, worden nieuwe manieren om voedsel te serveren of eten met een cultureel thema steeds populairder, vooral als het gaat om buitenbruiloften.

Populaire opties zijn onder meer foodtrucks die trendy straatvoedsel serveren, gelati-stations, cocktailstations, wijn- en kaasstations en gastronomische barbecues.
Onconventionele zitplaatsen zullen wat karakter toevoegen aan uw tuinhuwelijksstijl. Denk aan picknickdekens, hooibalen, houten kisten en niet bij elkaar passende stoelen en tafels.

Er zijn zoveel verschillende opties voor huwelijksentertainment, dat het moeilijk kan zijn om te beslissen wat je moet kiezen. Het hebben van een buitenbruiloft kan je mogelijk beperken tot je opties, afhankelijk van de geluidsbeperkingen. Als je geen beperkingen hebt, dan is een DJ of band altijd een FAB idee om je gasten de dansvloer op te krijgen, maar als je op zoek bent naar iets meer low key dan kun je een gitarist inhuren voor achtergrond muziek. Andere opties voor entertainment kunnen jongleurs, acrobaten, ballonartiesten of een karikatuur zijn, om er maar een paar te noemen, dit alles zal een leuk element toevoegen aan uw buitenhuwelijksfeesten.

Fotohokje

Dit is een enorme trend in de huwelijksindustrie met veel stellen die hen op hun “must have” -lijst plaatsen. Het is een geweldig idee om uw gasten erbij te betrekken en wat leuk entertainment aan de trouwdag toe te voegen. Bij een buitenbruiloft zou je een aantal grote hangende fotolijsten kunnen hebben waar de gasten zichzelf in kunnen plaatsen en hun foto kunnen maken en wat accessoires kunnen toevoegen die ze kunnen dragen die passen bij jouw stijl van trouwen. Je kunt deze fotocabine ook aan je gastenboek koppelen door in plaats daarvan Polaroid-camera’s te gebruiken, zodat ze de onmiddellijke foto krijgen, deze in je gastenboek plakken en hun bericht schrijven.

Meer weten over een veranda, bijgebouw of woonuitbreiding, kijk dan even bij https://www.verandaswillems.be