Plus size bruidsmode collectie

Ben je onlangs ten huwelijk gevraagd? Dan ben je natuurlijk helemaal in je nopjes en kun je niet wachten om deze grote dag te beleven. Je hebt dan ook vast en zeker al een checklist gereed met dingen die je moet doen en nog moet regelen. Het uitzoeken van de trouwjurk is daar een goed voorbeeld van. Het maakt niet uit of je een maatje groter hebt. Ook voor jou is er een fantastische jurk te vinden!

Meer dan voldoende aanbod

Het maakt niet uit wat je kledingmaat is of je silhouet. Voor iedere bruid is er meer dan genoeg aanbod. Dus ook voor plus size bruidsjurken is er meer dan genoeg aanbod. Wil je zeker zijn wat voor soort trouwjurk of jumpsuit je het beste staat? Dan is het altijd een goed idee om meerdere pasvormen uit te proberen in de bruidswinkel. Ook kan een specialist in de bruidswinkel je goed vertellen wat voor opties er allemaal zijn.

Silhouet en stof van een jurk

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kiezen van een bruidsjurk is het silhouet. Voor plus-size bruiden zijn A-lijn jurken en ballgowns perfect omdat ze de taille benadrukken en de heupen en dijen verbergen. Een andere stijl die geweldig werkt voor plus-size bruiden is de Empire-jurk, die strak zit onder de buste en losjes valt over de buik en heupen.

Naast het silhouet is ook de stof van de bruidsjurk belangrijk. Zachte en soepele stoffen zoals chiffon, tule en organza zijn ideaal omdat ze vloeiend vallen en geen extra volume toevoegen aan het lichaam. Vermijd stoffen zoals satijn en taft, die stijf zijn en extra volume toevoegen aan het lichaam.

Start op tijd met het passen van trouwjurken

Het is wel een slim idee om op tijd te starten met het passen van de trouwjurk. Want als je eenmaal de jurk van je dromen hebt gevonden, dan moet je jurk of de jumpsuit vaak nog voor je worden besteld. Er wordt natuurlijk nog een moment met je ingepland om het model van je dromen nog een keer te passen en te vermaken waar nodig. Want misschien moet de jurk bij de buik, bij de heupen of bij de armen nog worden aangepast. Ga je graag voor een slanke taille? Kies dan voor een jurk met een ingebouwd korset. Hierdoor worden je curves optimaal benadrukt. En dat wil je!

Gigantisch aanbod op het gebied van bruidsmode

Op het moment dat je je wat verder gaat verdiepen in het aanbod dat er is, dan kom je er al erg snel achter dat dit aanbod gigantisch is. Waar gaat je voorkeur naar uit op het gebied van bruidsmode? Misschien ga je voor klassiek, modern of je bent een echte boho bruid. Al met al is er dus voor ieder altijd wel wat wils. En dat is natuurlijk het belangrijkste van alles!