Trouwfeest Bart en Céline van boer zoekt vrouw

Het Trouwfeest Bart en Céline van boer zoekt vrouw vond plaats bij Huis van Wontergem in Kuurne. Trouwfeest DJ Tom Cosyns zorgde ervoor dat het feest een echt party werd. Van Snollebollekes, Dimitri Vegas & Like Mike tot YMCA, De indianendans … Alle grootste feesthits kwamen aan bod. Het werd een knalfeest tot vroeg in de morgen.

OpeningsdansTrouwfeest Bart en Célinevan boer zoekt vrouw

trouwfeest Bart en Céline - Huis Van Wonterghem Kuurne DJ Tom Cosyns

Sfeerbeelden trouwfeest Bart en Céline van Boer zoekt Vrouw met Trouwfeest DJ Tom Cosyns

Bart Beyaert (30) en Céline Dewitte (30) uit ‘Boer zkt vrouw’ zijn afgelopen weekend getrouwd, het feest vond plaats in Huis Van Wontergem te Kuurne, de dj van dienst was Tom Cosyns. Het heuglijke nieuws werd bekendgemaakt door Dina Tersago, de presentatrice van het populaire VTM-programma. Dina was bovendien ook zelf uitgenodigd op het huwelijk van Bart en Céline.

“Herinneren jullie je deze twee tortelduifjes nog?

Bart en Céline, die twee jaar geleden meededen aan ‘Boer zkt Vrouw ‘ zijn dit weekend getrouwd. En ik mocht erbij zijn”, klinkt het op het Instagramaccount van presentatrice Dina Tersago. Het nieuws dat Bart en Céline getrouwd zijn, komt wel niet als een verrassing. Het koppel had namelijk al langer plannen om in het huwelijksbootje te stappen.

Bart en Céline lieten er geen gras over groeien na hun deelname aan ‘Boer zkt Vrouw’. Na de opnames gingen ze al snel samenwonen. “Wij hebben dat niet ‘beslist’, het is gewoon zo ­gelopen”, zei Bart destijds in ‘Dag Allemaal’. “Wij ­hebben allebei een drukke job. Als we niet zouden samenwonen, zouden we elkaar niet veel zien.” Zes maanden later raakte bekend dat het stel verloofd was. “Ik heb Céline ten huwelijk gevraagd toen het net gesneeuwd had”, vertelde Bart in ‘Dag Allemaal’. “Hier in de Vlaamse Ardennen boven op een heuveltop…”

Het nieuws van hun verloving raakte begin 2021 bekend. Later dat jaar, op zaterdag 10 juli, volgde de burgerlijke trouw. “Aanvankelijk zouden we pas volgend jaar trouwen, maar op financieel vlak leek het ons beter om er niet mee te wachten. Het zal de eerste keer zijn dat onze families elkaar ontmoeten”, klonk het toen in ‘Story’. Het koppel maakte toen ook al bekend dat het kerkelijk huwelijk, inclusief trouwpartij, was voorzien voor september 2022.

 


 

Leve de liefde! Twee jaar geleden was het meteen raak tussen boer Bart Beyaert en Céline Dewitte (beiden 30) in ‘Boer zkt Vrouw’ op VTM. Amper enkele maanden na hun eerste ontmoeting waren ze verloofd, en sinds dit weekend mogen ze elkaar officieel man en vrouw noemen. Uiteraard tekende presentatrice Dina Tersago present voor het huwelijksfeest.
De presentatrice zat twee jaar geleden op de eerste rij toen de vonk oversloeg tussen de akkerbouwboer uit Wortegem-Petegem en ‘zijn’ Céline. De chemie tussen de twee was zo sterk dat de andere vrouwen die in het VTM-programma naar Barts hart dongen, zelfs vroeger opstapten omdat zij zagen dat er niets tussen de twee kon komen.

In de laatste aflevering bleek dat Céline onmiddellijk na de opnames was ingetrokken op de boerderij. Er werd bovendien al enthousiast over kinderen gesproken.

Het avondfeest was de perfecte afsluiter voor Celine en Bart DJ Tom Cosyns zorgde voor de ambiance.

trouwfeest Bart en Céline - Huis Van Wonterghem Kuurne DJ Tom Cosyns