Trouwfeest Dj Nieuws

Bij de voorbereiding van je trouwfeest moet je ook een openingsdans kiezen. Sommige koppels gaan voor 1 dans, andere ook voor een 2 de of 3 de dans met de ouders. Er zijn trouwkoppels dat Please relase me van Engelbert Humperdinck kiezen als openingsdans of 2 de dans. Dat klinkt misschien raar, maar Relase me is zo een mooie plaat, dat veel mensen niet naar de tekst luisteren maar gewoon naar de melodie.Reyers laat het programma van Canvas had er een gesprek over met Engelbert Humperdinck zelf en Tom Cosyns zaakvoerder van De Trouwfeest Dj.

De populairste nummers voor openingsdans op huwelijk

De keuze van een liedje voor de openingsdans blijft één van de lastigste beslissingen voor een bruidspaar. De Britten hielden een poll bij 2.000 mensen die huwelijken organiseren. Zij moesten de nummers kiezen die het vaakst aangevraagd worden. De Telegraph publiceerde de tien meest gekozen liedjes. Misschien wel een bron van inspiratie voor toekomstige trouwers onder de HLN-lezers. Op nummer één staat het nummer ‘Amazed’ van de Amerikaanse band Lonestar. Die song was vooral een groot succes in de hitlijsten van de countrymuziek. Op de tweede plaats staat een veel bekendere hit: ‘I Don’t Wanna Miss A Thing’ van Aerosmith. De anders zo kritische Simon Cowell, bekend van ‘American Idol’, noemde het nummer “één van de beste songs aller tijden”. Shania Twain staat met twee nummers in de top-10. Andere weinig verrassende namen zijn Bryan Adams, Robbie Williams en Take That.

Het Lijstje: van de 10 meest opmerkelijke, de meeste vergezochte openingsdansen1. ‘Release me’ van Engelbert Humperdinck2 ‘Night in White satin’ van The Moody Blues3. Rock and roll dansen op Irene Cara4. ‘Adelita’ van Sergant Garcia5. ‘The day after Tomorrow’ van Saybia6. ‘When I’m Sixty Four’ van The Beatles7. ‘Ma Vie’ van Alain Barrière8. ‘The time is now’ van Moloko9. ‘Love me tender’ van Elvis Presley10. ‘Mad about you’ van Hooverphonic

Het Lijstje: van de 10 meest opmerkelijke, de meeste vergezochte openingsdansen

1. ‘Release me’ van Engelbert Humperdinck

2 ‘Night in White satin’ van The Moody Blues

3. Rock and roll dansen op Irene Cara

4. ‘Adelita’ van Sergant Garcia

5. ‘The day after Tomorrow’ van Saybia

6. ‘When I’m Sixty Four’ van The Beatles

7. ‘Ma Vie’ van Alain Barrière

8. ‘The time is now’ van Moloko

9. ‘Love me tender’ van Elvis Presley

10. ‘Mad about you’ van Hooverphonic