Trouwfeest dj prijs

In de All-Inclusive Trouw prijs zit de dj en installatie inbegrepen !

In mijn DJ prijs zit de discobar inbegrepen. Mijn geluidsinstallatie bestaat uit een professioneel klanksysteem van HK Audio met 5 presets. Twee sattelieten met een 8″ neodymium woofer en een 1″CD hoorn. 700-watt RMS digitale versterker voor de 15″ neodymiumsubwoofer. 2x 250-watt RMS digitale versterker voor de satellieten.

 

Vaste Dj prijs voor Trouwfeest,

Bij De Trouwfeest DJ staan uw wensen voorop.

Mengtafel Pioneer DJM700K- 2 Pioneer CDJ-850 cd players in een Dj Flightcases Caymon – 2 Lichtsets LED DJ-Bar’s met mooie programmas voor een prachtige gevarieerde lichtshow, zachte RGB kleurovergangen.Trouwfeest DJ inhurenEen belangrijke tip : Kijk niet naar de dj prijs maar kies voor kwaliteit en ervaring kies voor de trouwfeest DJ en uw feest is geslaagd!

Dj inhuren prijzen

Uiteraard kan je ons ook boeken voor andere feesten, zoals verjaardagesfeest, bedrijfsfeest, familie of privefeest, communifeest, jubilieum …Voor de prijs van een verjaardagsfeest, disco party, foute party, familiefeest, privéfeest, bedrijfsfeest … Neem contact op met ons wij maken je graag een prijs op maat.Dj inhuren prijzen? Je kan DJ Tom ook boeken zonder installatie voor meer info neem contact op.

De Trouwfeest Dj prijs, prijzen, offerte

Om de DJ boeking voor uw trouwfeest te behandelen is het van cruciaal belang dat u ook duidelijk op voorhand weet waar u aan toe bent bij de boeking, wat de kostprijs is voor het draaien van uw feest.

DJ Tom “De Trouwfeest DJ” draait u trouwfeest aan een vast bedrag. Dat betekend van begin tot einde van het feest, bij mij zijn er geen extra kosten na b.v.5 uur draaien.

Er moet rekening gehouden worden met een aantal punten om de Dj prijs bepalen. Beschikt de zaal misschien een eigen installatie dat we kunnen gebruiken, ligt de feestzaal dichtbij de woonplaats van de dj of moet de dj naar Limburg, Knokke, Brussel, Nederland… Al onze feesten worden gedraaid aan een All In prijs.

De Trouwfeest Dj is een Dj concept onder leiding van Dj Tom Cosyns. Een van de meest geboekte feest Dj’s van Vlaanderen gespecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten en andere feesten.

Bekijk onze reacties en ontdek waarom!

De meeste koppels dat volgend jaar trouwen, zijn vollop bezig met de organisatie van hun trouwfeest.

Een gouden tip, leg nu alvast ook de DJ vast, want een DJ is even belangrijk dan een feestzaal of fotograaf vastleggen. De meeste gespecialiseerde DJ’s voor trouwfeesten zijn dan ook vrij snel geboekt.

Wat is de prijs om De Trouwfeest Dj te boeken?

€ 725 (zonder Transportkost)

Als de locatie of feestzaal over een eigen installatie beschikt kan je ook Trouwfeest DJ Tom boeken. Vraag hier een offerte

Wij draaien enkel met degelijk materiaal en met Pioneer cd spelers en mengtafel. Indien de installatie geen Pioneer materiaal bevat, zal Dj Tom zelf zijn fligtcase met Pioneer toestellen aansluiten aan de bestaande installatie.

De prijs voor een DJ set zonder installatie is op aanvraag

Inbegrepen in de prijs :

1. Dj set van Tom Cosyns vanaf het dessert tot einde van het feest

2. Mogelijkheid een playlist op te stellen met de platen die jullie graag horen

3 Gratis gesprek bij Tom thuis enkele weken voor het feest

4 Flightcase met Pioneer toestellen

5 …

Je weet van tevoren wat je moet betalen, want in de prijs dat ik maak zit alles inbegrepen, verplaatsingskosten, het plaatsen van de installatie en het draaien van begin tot einde van het feest. Wij bieden u een feest met de beste geluidsapparatuur voor een vaste prijs!

Bij ons is de klant koning! Wij werken alleen met tevreden klanten, bekijk de reacties van onze feesten.

Dj Tom en de andere Trouwfeest Dj’s beschikken over een ondernemingsnummer en werken op officiele basis , betalen dus belastingen en sociale bijdragen op hun inkomsten.

Behoed u voor DJ’s die tegen prijzen ver beneden de gangbare marktprijzen willen komen draaien. Veelal zijn zij niet in orde met hun “papieren” en kunnen bijgevolg ook geen bindende contracten afsluiten, met alle gevolgen vandien …