Trouwuitnodigingen

Trouwuitnodigingen het woord zegt het zelf een invitatie voor een trouwfeest. Ben je begonnen met de voorbereiding van de meest bijzondere dag van je leven. Dan moet je naast een feestzaal zoeken, dj boeken, fotograaf contacteren … ook trouwuitnodigingen laten maken.

Trouwuitnodigingen laten maken

Voordat het feest kan losbarsten moeten er natuurlijk voldoende uitnodigingen de deur uit om iedereen op de hoogte brengen. Het is dan ook belangrijk om de juiste trouwuitnodigingen te bestellen met een toepasselijke uitnodiging tekst. Maar waar vind je die? Wij van De Trouwfeest DJ geven hier een overzicht van aanbevolen leveranciers is trouwuitnodigingen.

Optimalprint

Unieke en mooie ontwerpen en producten voor elke stap van je droomhuwelijk. Mooie huwelijksuitnodigingen in vele stijlen met bijpassend huwelijksdrukwerk

Ook hier opgenomen worden?

Onze website wordt veel bezocht door mensen die bezig zijn met het plannen van hun huwelijk. Wij zijn fier om te melden dat we ruim 10.000 bezoekers per maand ontvangen op detrouwfeestdj.be.

Hier jou zaak vermelden is dan zeker geen slechte zaak. Informeer hier naar de mogelijkheden, bel 0495/21 45 83of mail: info@detrouwfeestdj.be

Bekijk ook eens:

Uitnodigingen ontwerpen

Op deze pagina vind je voorbeelden van de nieuwste stijlvolle trouwuitnodigingen. Je kunt verschillende kaarten laten maken voor de dag- en avondgasten. En wat dacht je van bijpassende save the date-kaarten, menukaarten, bedankkaarten, tafelkaarten en adresetiketten in dezelfde stijl als je trouwkaart? Zo maak jij van jouw bruiloft een dag om nooit meer te vergeten.

Trends trouwen

De trend van dit jaar is intiem en persoonlijk. Je ziet dat alles persoonlijker wordt. Eigen items worden gebruikt als decoratie op de bruiloft gecombineerd met DIY. DIY’s maken jullie bruiloft betaalbaar en laat zien wie jullie zijn. Gelukkig zijn er online heel veel DIY-tips te vinden als het gaat om decoreren van de tafels en de ontvangst. Superleuk om samen zo intensief te werken aan jullie huwelijksdag. En vraag vrienden om mee te helpen. Doordat ze betrokken worden bij het grote moment is de belangstelling voorafgaand aan het huwelijk veel groter.

Vintage trouwkaartjes

Je kan er bijna niet meer omheen: vintage trouwfeesten! Een vintage huwelijksfeest is pas echt compleet als je je gasten een vintage invitatie stuurt. Je geeft je gasten daar alvast een voorsmaakje van wat ze mogen verwachten op jullie feest!

Je uitnodiging zelf maken

Bij Koningkaart is het mogelijk om je uitnodigingen zelf te maken. Er zijn meer dan 1000 ontwerpen te vinden in uiteenlopende stijlen:

– Exclusieve designs, alleen te bestellen bij Koningkaart
– Personaliseer eenvoudig een van onze ontwerpen óf maak je kaart volledig zelf
– 5 soorten papier en 16 unieke kaartformaten
– Persoonlijke service: beoordeeld met een 9.4/10
– Vandaag voor 12:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd

Bepaal de gewenste stijl, kies het perfecte ontwerp, personaliseer de kaart met je eigen tekst of afbeeldingen en bestel een gratis drukproef van de uitnodiging voor jullie huwelijk. Met onze ontwerptool kun je in een handomdraai het ontwerp aanpassen aan jullie wensen. Naast trouwkaarten kun je ook save the date kaarten en andere gerelateerde kaarten in bijpassende stijl bestellen. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen of wil je verschillende kaarten combineren? klik hier

Trouwkaarten nieuw!

Trouwkaarten met een hip detail, een klassiek element of vintage look. De grote trouwcollectie van Made for Moments laat 6 stijlen zien. Stijlen die we elke dag ontwikkelen en verder uitwerken. Wij willen graag dat onze designs je raken en een rol spelen in de mooiste dag van jullie leven.