Een ballonvlucht is de opwindende rit in de lucht

Een ballonvlucht is de opwindende rit in de lucht die de meesten van ons laat glimlachen. Zodra de ervaring voorbij is, kan het duur zijn om terug te gaan naar de aarde, maar ballonvaren is nog steeds een avontuur om aan te staan. De volgende keer dat u op zoek bent naar een leuke, goedkope reis die even spannend en ontspannend is, overweeg dan een ballonvlucht. Ballonvluchten zijn niet voor iedereen, maar degenen die ze proberen, vinden vaak de ervaring zo leuk dat ze terugkomen voor meer.

Een ballonvlucht is de opwindende rit in de lucht

Hete luchtballonvlucht is meestal korter dan een traditionele vlucht. Het kan van vier tot tien uur duren, afhankelijk van de weersomstandigheden en waar de ballonvlucht gaat. Meestal reizen passagiers in een ballonmand die is bevestigd aan de romp door een kabel. Ze worden tijdens de vlucht niet op de grond opgeslagen, dus piloten moeten goed voorbereid zijn om tijdens de vlucht de ballonvluchtafstand te wandelen. Het gemiddelde gewicht van passagiers is ongeveer vijf tot acht pond, afhankelijk van de lengte van de vlucht.

Zoals elk ander type ballonvlucht, variëren de ballonprijzen op grote schaal. Zelfs wanneer u factor in de kosten van de pilot-, brandstof- en ballonvarende apparatuur, kan het totaal nog steeds vrij hoog zijn. De laagste prijs voor een enkele vlucht is ongeveer vijftig dollar, terwijl een langere vlucht gemakkelijk die hoeveelheid kan verdubbelen of zelfs hoger gaan. Hierdoor kiezen veel piloten en passagiers ervoor om het ballonvaartmaatschappij rechtstreeks te betalen om geld op de vlucht te besparen.

Luchtballonvaart online boeken bij C-Air, C-AIR Ballonvaart biedt kwaliteitsvolle ballonvluchten in België voor een unieke ervaring in de lucht. Laat je zintuigen tintelen door deze unieke ervaring in een hete luchtballon

Hoewel het mogelijk is om een ballonvlucht online te boeken, voldoen de meeste piloten de voorkeur aan de toekomstige ballonvarende klanten persoonlijk om details over de verwachte vlucht- en weersomstandigheden te bespreken. Voordat u op een ballonvlucht vertrekt, moeten zowel de piloot als de passagiers op de hoogte zijn van eventuele beperkingen of beperkingen die zijn uiteengezet door hun ballonvaartmaatschappij. In veel gevallen zullen bedrijven potentiële piloten vereisen om een schriftelijke test door te geven voordat u mag deelnemen aan een ballonend avontuur. Pilots moeten ook op de hoogte worden gesteld van de noodprocedures van de ballonvarende companys, zoals wat te doen als een ballon over de oceaan breekt of wanneer passagiers moeten worden gered na een noodafdeling terug naar het land.

Board Safety-apparatuur is noodzakelijk om een veilige vlucht te garanderen.

De pilot moet altijd volledig gelicentieerd en gecertificeerd zijn en moet de juiste uitrusting voor de ballonvlucht dragen. De ballon zelf moet zich in de grootst mogelijke aandoening bevinden, zonder gebreken die een bedreiging voor passagiers kunnen vormen. Het is ook van vitaal belang dat de ballon op de juiste hoogte wordt gevlogen, op welk punt het perfect veilig is om de afdaling terug naar de aarde te beginnen. Een goede vuistregel is dat tien procent van de totale hoogte van de ballonnen tot behouden moet zijn voor het vasthouden van de passagier omhoog.

Omdat ballonnen bij het tempo van de wind reizen, moeten piloten en passagiers hun manoeuvres voorzichtig in de momenten vóór afkomst en landing beschouwen. Zorgvuldige coördinatie met de grondbemanning en zorgvuldige ballonvluchtplanning gaan een lange weg naar een succesvolle ballonvaring. Zelfs de kleinste piloot moet veel moeite doen om de ballon veilig omhoog te houden, en piloten zouden kunnen verwachten dat we frequente landingen en opstijgen tijdens hun ballonvat avontuur kunnen maken. Piloten zijn immers verantwoordelijk voor de veiligheid en het onderhoud van hun ballonvaartuigen.