Tom Cosyns Black Friday Antwerpen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 


 

Stadsfeestzaal organiseert op Black Friday gratis mini-festival met DJ Tom Cosyns.

De Antwerpse Shopping Stadsfeestzaal zal morgen tijdens Black Friday zijn bezoekers trakteren op een gratis mini-festival met verschillende dj’s.

Koopjesjagers en shoppers tellen gespannen af naar vrijdag 29 november, want dan is het Black Friday. Dit is de officiële start van de kerstaankopen en die begint met ongeziene kortingen en voordelen. Overgewaaid uit Amerika, slaat ook bij ons de Black Friday-gekte toe. De Antwerpse Shopping Stadsfeestzaal pakt uit met een primeur, want naast het shoppen en de talrijke voordelen die de handelaars die dag aanbieden, trakteert het zijn bezoekers ook op een gratis mini-festival. “Topradio maakt in de Stadsfeestzaal live radio en vanaf 14 uur trakteren we onze bezoekers op een gratis mini-festival met dj-sets van Tom Cosyns (Moose Bar), Edward Buff (Lokerse Feesten) en X-tof (Summerfestival, Ostend Beach, Daydream). Kelly Pfaff, die recent nog tweede werd in het VIER-programma ‘Dancing With The Stars’, sluit af en staat tussen 19 en 20 uur achter de draaitafels.

“Het gratis Black Friday-festival vindt plaats aan de voorgevel van de Stadsfeestzaal, waar we een podium bouwen van ruim 8 meter zodat iedereen maximaal kan genieten van onze dj’s.

We starten het Black Friday-weekend live vanop de Meir in Antwerpen!

Black Friday komt er aan! We helpen jou om de beste TOPdeals te scoren en daarom maken we aan de start van het Black Friday-weekend live radio vanuit dé shoppingstad van Vlaanderen: Antwerpen!

Je vindt ons op vrijdag 29 november van 14u. tot 20u. in het prachtige Shopping Stadsfeestzaal op de Meir in hartje Antwerpen. Shopping Stadsfeestzaal is sowieso het mooiste shoppingcenter van Vlaanderen en heeft 40 verschillende winkels én horeca onder 1 dak. Check de foto’s hieronder!

Kom langs om als eerste Black Friday-deals te scoren én natuurlijk voor de sfeer want de voorgevel van Shopping Stadsfeestzaal wordt opgevormd tot een gratis mini-festival met live dj-sets van X-TOF, Edward Buff, Tom Cosyns en Kelly Pfaff.

Je kan er trouwens de TOP-totebag mee naar huis nemen om duurzaam te winkelen.