Veel gestelde vragen

Ik wil graag een discoshow bij jullie boeken. Wat moet ik nu doen?

U neemt vervolgens telefonisch of per e-mail contact met ons op om te kijken of de datum voor uw feest nog vrij is. Indien u ons wil boeken nemen wij een aantal gegevens met u door. Hierbij moet u denken aan begintijd, eindtijd, soort muziek, hoeveel personen, soort feest en ga zo nog maar even door. Als dit allemaal is gebeurd sturen wij u een contract van uw boeking, deze dient dan vervolgens ondertekend aan ons te worden geretourneerd.

 

Zou ik een keer langs kunnen komen om tijdens een van jullie shows te komen kijken?

Uiteraard is het mogelijk om eens langs te komen tijdens een van onze shows. Geef dit tijdig aan gezien wij toestemming nodig hebben van bijvoorbeeld een ander bruidspaar. Daarnaast kunnen wij u gedurende een ander feest maar beperkt te woord staan. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar gesprek waarin wij voldoende tijd hebben om met u de mogelijkheden te bespreken. Tijdens een dergelijk gesprek is er altijd een demonstratie aanwezig van de medium discoshow. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend en zijn hier geen kosten aan verbonden.

 

Hoeveel tijd hebben jullie nodig voor de op-en afbouw?

Voor de opbouw van een show hebben wij tussen de een en de twee uur nodig. Dit is afhankelijk van de discoshow die u boekt. (zie hiervoor “shows”) Het afbouwen gaat gelukkig een stuk sneller en zal circa 3 kwartier in beslag nemen. Binnen de opbouwtijden zit ook al een veiligheidsmarges. Mochten er onverwacht problemen ontstaan aan de apparatuur, of andere problemen, dan kan dit ook binnen deze tijd worden opgelost. De opbouwtijden worden ook altijd vermeld op de bevestiging / contract dat wij toesturen.

 

Wat voor een stroomvoorziening hebben jullie nodig?

Voor de kleine shows hebben wij minimaal 2 lege groepen 230v 16A nodig, deze dienen echter wel helemaal vrij te zijn. Voor grotere shows met meer basisverlichting, en lichteffecten nemen wij een krachtstroominstallatie mee. De aansluiting hiervan dient echter wel binnen een bereik van 40 meter van de lokatie toegankelijk en aanwezig te zijn.

 

Hoeveel ruimte hebben jullie nodig voor jullie show?

De ruimte is ook weer afhankelijk van de show. Voor een kleine show hebben wij minimaal een ruimte nodig van 3 bij 2 meter. Voor een grote show kan dit oplopen tot 9 bij 3 meter. Een voordeel is dat wij ons flexibel kunnen aanpassen aan de locatie waardoor er eigenlijk overal wel een discoshow te plaatsen is.

 

Krijg ik korting als ik meerdere shows per jaar boek?

Wanneer u meedere discoshows per jaar boekt en dit op voorhand aangeeft kunnen staffelkortingen worden gegeven. Deze kortingen worden verstrekt nadat de laatste show is gedraaid. Uiteraard is de korting afhankelijk van vele factoren, indien u hier meer informatie over wil hebben, verzoeken wij U contact met ons op te nemen.

 

Kan ik ook een eigen discjockey aanleveren?

Helaas werken wij tot nu toe alleen met eigen Dj’s. Het is tot nu toe nog niet mogelijk om eigen Dj’s aan te leveren.

 

Is het ook mogelijk om alleen een DJ in te huren bij jullie?

Bij ons bestaat ook de mogelijkheid om alleen een Dj in te huren. Onze Dj’s kunnen voor diverse feesten worden ingezet. Dit kan zijn in Uw eigen kroeg of discotheek omdat bijvoorbeeld Uw vaste Dj is verhinderd. Neem contact op voor de eventuele mogelijkheden. Onze Dj’s draaien met Cd’s en met Md’s.

 

Indien jullie een overboeking hebben of iets anders waardoor jullie verhinderd zijn wat dan?

Indien wij een overboeking hebben zorgen wij voor een vervangende Drive-in show. Indien een vervangende Drive-in show duurder zou zijn, komt de meerprijs voor onze rekening. Mede door onze goede contacten welke wij hebben opgebouwd met collega Drive-in shows in de afgelopen jaren, is het voor ons dan ook geen probleem om een gelijkwaardige drive-in show te arrangeren op korte termijn. Tevens staat dit vermeld in het contract wanneer u een discoshow bij ons boekt.