Videoreportage trouwfeest

U zoekt een Videograaf voor videoreportage – huwelijk, trouw of feest, wil je een trouwvideo laten maken? De Trouwfeest Dj, geeft u een lijst van aanbevolen Belgische videografen. Elke videograaf is gespecialiseerd in het maken van huwelijksreportages, trouwvideo, trouwfilms en trouwclips.

Videoreporate – Aanbevolen videografen in België

Video reportage huwelijk – Film huwelijk – Trouw – Feest – Trouwvideo

Voor een volledig overzicht van videografen, gespecialiseerd in videoreportages voor trouw, huwelijk of feest kan u gebruik maken van onze aangeboden selectie. U kan hier ook een lijst met aanverwante trouw activiteiten vinden.

Ben je van plan op weldra in het huwelijksbootje te stappen? Ben je begonnen met de organistie van uw trouwfeest? Dan heb je ook een professionele videograaf nodig, die op zijn beurt zorgt voor een schitterende huwelijksvideo en trouwreportage van jullie mooiste dag!


 

HOGE HEREN HUWELIJKSREPORTAGES – VIDEOREPORATGES

Videoreportage van jullie huwelijk Studio Hoge Heren is de volledige dag van jullie huwelijk paraat. De Videograaf zorgt voor een onopvallende videoreportage van jullie huwelijksdag. De video van jullie trouwdag zal een aanvulling zijn op jullie fotoreportage.Wij werken alleen met professioneel geluid en licht. Tijdens de ceremonie, plechtigheid en in de kerk wordt een dasspelmicrofoon en zender geplaatst zodat elk woord of speech zuiver te horen zal zijn.Als de opname afgelopen is worden alles professioneel en vakkundig gemonteerd tot een gepersonaliseerde video van jullie trouwdag. Tijdens een voorafhaand gesprek bespreken we uiteraard ook jullie muziek wens.Voor meer informatie over onze trouwfilms, trouwproductes, trouwvideo’s of maatwerk, neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

KLAK TROUW FILMS – VIDERREPORTAGES HUWELIJK

Wij produceren unieke videoreportages voor huwelijk en stijlvolle huwelijksfilms. Wij werken vooral in Brugge maar filmen evengraag in de rest van Vlaanderen.Elke trouwfilm of video reportagewordt met evenveel aandacht voorbereid, gefilmd en gemixt door Videograaf Olivier Depaep van Klak videoreportages.

 VIDEOGRAAF VOOR HUWELIJK EN TROUWREPORTAGES

Huwelijksreportages.Omdat uw huwelijk nu eenmaal uniek is, brengt VideoCrew dit ook zo in beeld. Geen urenlange saaie en schokkerige beelden in een videoreportage waar niemand achteraf nog iets aan heeft maar professioneel camerawerk en krachtige montage waarbij emoties centraal staan.

VideoCrew blikt een huwelijksfilm in, vol herinneringen in schitterende High Definition. HD laat u uw huwelijk opnieuw beleven alsof het gisteren was, met glasheldere details en een rijk kleurenpallet. We komen met 2 camera’s de hele dag opnemen en vertellen zo het verhaal van uw huwelijk op een stijlvolle en meeslepende manier.

Wil u een huwelijksfilm die cinemastijl ademt, dan kan dit ook op aanvraag. Met gespecialiseerd materiaal bezorgen we u een uniek en onvergetelijk aandenken.

MY WEDDING VIDEO

Een videoreportage van jullie huwelijk op video? Contacteer dan My Wedding Video. Als jullie besluiten om te gaan trouwen, is het ook de bedoeling dat jullie een mooiste dag beleven. Niets is leuker dan jullie huwelijk vast te laten leggen op video, en nagenieten van de onvergetelijke momenten?

Ze beginnen zeer vroeg te filmen reeds vanaf de voorbereidingen, tot jullie elkaar zien, het vertrek naar de trouwlocatie, de kerkdienst, de ceremonie, het aansnijden van de bruidstaart … tot jullie openingsdans.

MyWeddingVideo filmt alle prachtige momenten van jullie trouwdag, de volledige videoreportage van het huwelijkkrijgen jullie in full HD.

Een videoreportage laten maken van uw huwelijk? Ondek een aantal voorbeelden van huwelijksreportages in monze portfolio.

 

Ook hier opgenomen worden?

Onze website wordt veel bezocht door mensen die bezig zijn met het plannen van hun huwelijk. Wij zijn fier om te melden dat we ruim 10.000 bezoekers per maand ontvangen op detrouwfeestdj.be.

Op onze website jou zaak vermelden is dan zeker geen slechte zaak. Informeer hier naar de mogelijkheden, bel 0495/21 45 83of mail: info@detrouwfeestdj.be

Bekijk ook eens:

 

 

Videoreportage huwelijk – Trouwvideo Nieuw

Een videograaf is iemand die films maakt met een videocamera. Het woord videograaf is ontstaan als beroepsnaam voor iemand die zelfstandig filmopnames maakt en monteert tot een film. Videograaf komt anno 2011 nog niet voor in de Dikke van Dale of het Woordenboek der Nederlandsche Taal. In het Engels is het wel een erkende naam voor een beroep[1]. Het achtervoegsel -graaf is vermoedelijk geleend van het woord fotograaf. Een videograaf verschilt hierin van een cameraman, dat een cameraman voor diens beroep zich enkel bezig houdt met het bedienen van een filmcamera. Een videograaf is naast cameraman doorgaans ook editor, en verzorgt daarmee zelfstandig de volledige filmproductie. Door de aard van het beroep werkt een videograaf meestal als freelancer. De videograaf is veelal actief bij kleinschalige evenementen of persoonlijke gebeurtenissen, zoals bruiloften, jubilea, bedrijfsfeesten of vakbeurzen

Waarom een video van jullie bruiloft een goede investering is

Ja, het is een aanslag op jullie bruiloftbudget maar is een bruidstaart, een trouwauto en een luxe diner dat ook niet? Alles in de voorbereidingen naar jullie mooiste dag draait om keuzes maken. Past iets wel of niet in jullie budget en wat vinden jullie nu echt belangrijk? Natuurlijk hoort een mooie bruidstaart erbij en is het fantastisch om je aanstaande vrouw in een te gekke, sportieve of juiste klassieke trouwauto op te halen. Dat spreek ik zeker niet tegen, sterker nog, op onze trouwdag (31.08.2013) wordt een hele tafel gevuld met wel 10 taarten om over onze trouwauto maar niet te spreken… Maar we laten dit alles ook vastleggen op video. Waarom is een trouwvideo dan toch het overwegen waard?

Tips voor het kiezen van een huwelijk – bruiloft videograaf

Ga na waar jullie voorkeuren liggen, waar willen jullie een videograaf bij hebben, kan dit met 1 of moeten jullie op zoek naar 2 videografen?Doe online inspiratie op en vergelijk trouwvideo’s van verschillende videografen, niet alleen de manier van filmen maar ook de manier van monterenBedenk dat geluid net zo belangrijk is als beeld. Informeer of er gebruik gemaakt wordt van geluidsrecorders of microfoonsInformeer of het mogelijk is zelf de muziek voor de montage te bepalenHebben jullie speciale wensen, leg deze dan meteen voor aan de videograaf. Denk aan bepaalde gebeurtenissen of mensen die goed in beeld moeten worden gebrachtEen stijl gevonden die jullie aanspreekt? Maak vooraf kennis met elkaar! Het is zeer belangrijk dat het klikt tussen beiden, jullie zullen tenslotte een groot deel van de dag met elkaar te maken hebbenInformeer of een videograaf back-up heeft in geval van ziekteGa op zoek naar reviews van bruidsparen die jullie zijn voorgegaan, dit geeft een goed beeld van wat jullie kunnen verwachtenBelangrijk! Ga geen appels met peren vergelijken, de verschillen in beeld- en geluidskwaliteit, materiaal etc. zijn groot. Dit verschil zie je dus voor een groot deel ook terug in de prijzen!

Ex George Clooney deelt trouwvideo

Stacey Keibler, de 34-jarige ex van George Clooney, is in het huwelijksbootje gestapt en deelde een filmpje van de ceremonie op Instagram. Het kan snel gaan in de liefde. Dat bewijst de voormalige worstelaarster en ex van George Clooney, Stacey Keibler. Zij begon in september 2013 een relatie met zakenman Jared Pobre en amper zeven maand later zijn ze man en vrouw. Keibler, die straalde in een romantische, witte jurk, zei eerder aan het Amerikaanse magazine People dat ze een intieme ceremonie wou. Zo gezegd, zo gedaan maar de wereld kreeg wel een glimp van de trouwpartij op een Mexicaans strand dankzij een videoreportage van het huwelijk. Clooney en Keibler gingen vorige zomer elk hun eigen weg. Volgens Keibler wilden ze beiden andere dingen in het leven. Insiders verklapten aan de pers dat zij een huwelijk en kinderen wou, wat Clooney niet zag zitten.

Een videoreportage van je huwelijk is leuk om te hebben

Wat is er leuker om zelf, wanneer jullie maar willen, de dag nog eens te herbeleven? Gewoon vanaf de bank? Met vrienden en familie of gewoon lekker met z’n tweetjes of met de kinderen? Een maand na jullie trouwen? Een half jaar, 5 jaar, 10 jaar of met jullie zilveren huwelijk? Het gevoel zal weer 100% naar boven komen! Vergeet overigens niet de mensen die niet op jullie huwelijk aanwezig konden zijn. Hoe leuk is het als ook zij de dag kunnen beleven alsof ze er zelf bij waren? En dat in 5 of 10 minuten in plaats van twee uur? Tegenwoordig sturen bruidsparen ook steeds vaker bedankjes naar alle gasten met daarin een link naar de trouwclip. Origineel, leuk en wellicht een inspiratie voor de ontvangers!

Anbevolen specialisten voor trouwvideo en film

Al onze aanbevolen videografen maken trouwfilmshuwelijksfilms,trouwreportages, … in West Vlaanderen – Oost Vlaanderen – Brussel – Antwerpen – Gent – Vlaams Brabant – Limburg – Brabant en andere delen van Vlaanderen. Een Tip : Trouwen doet u niet elke dag. Jullie trouwfeest is een van de meest bijzondere dagen in je leven. Bij de voorberiding van een trouwfeest komt er veel bij kijken: een mooie locatie zoeken, een top dj boeken, een fotograaf voor het maken van foto’s zoeken, vrienden, familie en kennissen uitnodigen … Maar wat kan je dag nog onvergetelijk maken? Dat is een unieke trouwfilm van de volledige dage laten maken. Niets is zo mooi om nadien de sfeer van uw trouwdag en het avondfeest terug te kunnen kijken. Van je trouwdag en het feest kan je een schitterende trouwvideo laten maken die je nadien aan familie en vrienden kan laten zien. Een trouwfilm is en blijft een prachtige herinnering!

HVC Video

Jullie gaan trouwen? Alvast van harte proficiat! Een huwelijksdag is een onvergetelijke dag. Jammer genoeg vliegt alles zodanig snel voorbij, dat er jullie veel mooie momenten ontgaan. Daarom zorgen wij voor een onvergetelijke herinnering van deze dag. Om elke opdracht optimaal te kunnen uitvoeren, nemen wij per weekend slechts 1 huwelijk aan. Boek daarom tijdig om een datum vast te leggen!HVC Video, partner voor al uw videoreportages en montagewerk. Gespecialiseerd in huwelijksreportages, tevens jarenlange ervaring in bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, filmen van doopvieringen, communies, jubilea en culturele evenementen. Videomontage van al uw zelfgemaakte filmpjes, uw huwelijksfilm, vakantiefilm. Overzetten van VHS banden naar een menugestuurde DVD.Een standaard huwelijksreportage duurt ongeveer 1u10’ tot 1u20’. We starten bij de bruid thuis en eindigen ongeveer 1 uur na de openingsdans. Alle belangrijke momenten van de dag worden in de reportage verwerkt. Een belangrijk aspect van een geslaagde videoreportage is een goede voorbereiding. Enkele weken voor de huwelijksdatum vragen wij om even langs te komen, zodat we het dagverloop kunnen bespreken. Zo kunnen wij ons optimaal voorbereiden op uw grote dag.