Weddingplanner

Weddingplanner gezocht? Wil je alles uit handen geven bij de organisatie van uw huwelijk contacteer dan een professionele ceremoniemeester of wedding planner voor de begeleiding van je huwelijk. Ga je weldra trouwen? Laat je begeleiden bij deze belangrijke dag door een wedding planner.

Weddingplanner inhuren

Bij de organisatie van je wedding dag komt er veel bij kijken, niet enkel de de trouwlocatie, feestzaal, het opmaken van de uitnodigingen of een trouw dj boeken is belangrijk. Het is ook belangrijk dat je huwelijksdag goed verloopt. Laat niets aan het toeval over en kies voor een professionele ceremoniemeester weddingplanner om tot een geslaagd feest te komen! De Trouwfeest Dj werkt samen met wedding planner Charmevents, als ceremoniemeester gespecialiseerd in het begeleiden van huwelijken. Of het nu gaat om gewoon wedding advies of tot de volledige planning van je droomhuwelijk.

Uiteindelijk is het zo ver jullie gaan trouwen ! Een wedding planner helpt je bij het plannen van je weddingsdag. Op onze website vind je zeer nuttige links die jullie trouwplannen een heel persoonlijk karakter kunnen geven.

Een ceremoniemeester of wedding planner is de gastheer of gastvrouw van een ceremonie, een optreden op toneel, of een andere vertoning voor publiek. De ceremoniemeester of wedding planner kondigt optredens aan, spreekt tot het publiek en zorgt er over het algemeen voor dat de show voortgang blijft houden. Bij bruiloften of andere feesten, wordt vaak ook een ceremoniemeester of wedding planner ingeschakeld die alle optredens van genodigden coördineert.

Een weddingplanner neemt veel werk uit de handen van het trouw koppel. De voornaamste zaken in verband met de bruiloft worden altijd in samensppraak met bruid en bruidegom genoment.

Aanbevolen Weddingplanners

Perfect Celebrations

The Weddingplanner, iedereen kent deze romantische klassieker wel waarin de weddingplanner als een blok valt voor de bruidegom en omgekeerd. In het echteleven heeft een weddingplanner echter een heel andere taak, dus hoe ziet ditberoep eruit in realiteit en waarom kan jij niet zonder tijdens de voorbereidingenvan je huwelijk? Perfect Celebrations licht hieronder kort toe waaruit het meestromantische beroep ter wereld bestaat en wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Wat zijn de taken van een Weddingplanner?

* Opstellen van een draaiboek

* Kostenbrekening maken van het feest

* Selecteren van geschikte trouw- en feestlocaties

* Onderhandelen met locaties en leveranciers

* Zorgdragen voor correcte naleving van gemaakte afspraken met leveranciers en locaties

* Zorgen voor creatieve ideeën, iedere bruiloft is maatwerk

* Adviseren van goede leveranciers

* Opstellen van de tekst voor de uitnodigingen

* Versturen van uitnodigingen

* Advies en Styling van de locaties

De dag zelf

De weddingplanner zorgt ervoor dat de bruid en bruidegom op tijd wakker zijn. De ceremoniemeester antwoord op de dag alle vragen van de gasten en heeft nuttige informatie. De weddingplanner maakt afspraken met de trouwfotograaf. Aan kerk en gemeentehuis zorgt de cermoniemeester dat de escorte-auto’s mooi op een lijn staan, helpt de suite bij het in- en uitstappen uit de auto’s, meld de suitegasten waar hun plaats in de kerk voorbehouden is. – Tijdens de kerkelijke plechtigheid zijn er een aantal momenten waarop iedereen moet rechtstaan (bvb tijdens het evangelie). De weddingplanner geeft dit teken aan de kerkgangers, geeft het koppel een teken wanneer iedereen buiten klaar staat. Het kerkportaal is een leuke plek om een foto te nemen van de hele groep, inclusief niet-familieleden of vrienden. – De trouwers krijgen bij het buitengaan en pak bloemen. De weddingplanner zorgt ervoor dat alles goed verloopt.

Tijdens de receptie spreekt de weddingplanner met het koppel af wat er met de cadeaus gebeurd. Bij de meeste diners opent het koppel het feest met een openingsdans. De weddingplanner spreekt het tijdstip af met het trouwkoppel en DJ en vooral: de maître van de zaal. Na de openingsdans zit de taak van de weddingplanner er meestal op.